Başarılar abi.Transferler gayet yerinde.İlk seneden çifte kupa gelir artık.![]()
Başarılar abi.Transferler gayet yerinde.İlk seneden çifte kupa gelir artık.![]()
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
Bu oyuncularla kısa sürede başarıyı yakalayacağım gibi aynı zamanda ilerleyen süreçte çok iyi fiyatlara satabilirim. Amacım başarı ile eşit oranda giden mali düzelmedir. Mevcut kadro ile devam etsem sadece başarı yakayalayabilirdim.
1 sene içerisinde Baros senin taktiğinle belli ki çok iyi bir performans göstermiş. Bunun meyvesini de iyi bir parayla yakalamışsın. Bana acil para lazım olduğu için satabileceğim en iyi noktada bıraktım.
Gelecek kupalardan birisi Avrupa olursa süper olur.
Hazırlık dönemi skor olarak pek güzel geçmedi. Tabi bu maçlarda amacım kazanmak değil farklı noktalarda oyuncuları denemekti. Özellikle çoğu maça genç kadro ile çıktım.
Uefa elemelerinde kolay bir rakiple eşleştik ama faturası Eden Hazard'ın 6 hafta sakatlanması olarak yansıdı. Arkasından Maritimo eşleşmesi de bizi zorlamayan bir maçtı. Kadlec'in gösterdiği performanstan çok memnunum.
Lig arenasında Antalyaspor maçı devleştiğimiz bir maç oldu. Duran toplar, kornerler ve organizasyonlarda çok etkiliydik. Trabzonspor deplasmanında ise Alanzinho fırtınası bizim rüzgarımızı bastırdı ve farklı yenildik.
Gruptan çıkma şansımı yüksek görüyorum. Belki Stuttgart zorlayabilir.
Ligde iyi bir istikrar yakaladığımı söyleyebilirim. Mevcut kadro ve oyun anlayışı ile büyük maçlar dışında zor kaybedeceğimi düşünüyorum. V. Kadlec'in 3 aylık bir sakatlık süreci var. Yine maç içerisinde sakatlıklar yaşıyoruz. Ancak değişiklik yaptığım her oyuncu bir öncekini aratmıyor.
Stuttgart maçında ise 2-0 geriye düştüğüm maçı çevirmek kolay değildi. En ciddi rakibimizi yenerek gruplara başladım. Bu galibiyet grubu lider bitirme anlamında önemli bir avantaj oluşturuyor.