Ve Bandırmaspor bir transfere daha imza atıp Edim Demir ile anlaşıyor. Forvet sorununun bu transferle son bulacağı düşünülüyor. Edim DEMİR için bordo-beyazlı kulüp Boluspor'a 14bin euro bonservis bedeli ödeyecek.
![]()
Ve Bandırmaspor bir transfere daha imza atıp Edim Demir ile anlaşıyor. Forvet sorununun bu transferle son bulacağı düşünülüyor. Edim DEMİR için bordo-beyazlı kulüp Boluspor'a 14bin euro bonservis bedeli ödeyecek.
![]()
SPOR TOTO 2. LİG 13. Hafta:
MAÇ YORUMU:
Harika oynadık ve kazandık. Muharrem sakatlıktan kurtuldu ve harika bir geri dönüş yaptı.Cafercan ise atmaya ve attırmaya devam ediyor.
SPOR TOTO 2. LİG 14. Hafta:
MAÇ YORUMU:
Kötü oynayarak kazandık. Sert oyun oynadığımız için çok kart görüyoruz. İyiki kadromuz rotasyonlu her mevkide yedeklerimiz var.
SPOR TOTO 2. LİG 15. Hafta:
MAÇ YORUMU:
Çok kötü oynadık Muharrem bizi kurtaran adam oldu. Ancak yakından takipcimiz göztepe de puan kaybedince liderliği kaybetmedik.
SPOR TOTO 2. LİG 16. Hafta:
MAÇ YORUMU:
İyi oynadık rahat kazandık. Muharrem ve Cafercan çok iyi ikili oldular. Cafer 1 asist 1 gol ile maçın adamı oldu.
SPOR TOTO 2. LİG 17. Hafta:
MAÇ YORUMU:
Yine iyi oynadık bugün kaptan mustafa iyi bir oyun oynadı 1 gol attı ve rakip oyunculara da attırdı
Sezonun ilk devresini lider olarak geride bıraktık. Transferlerimiz ile kadromuzu daha da güçlendireceğiz. En az gol yiyen takımız şu anda 17 maçta 14 gol yedik bunu kalecimiz Deniz ve orta sahalarımıza borçluyuz.
PUAN DURUMU: