Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 61 sonuç

Konu: Bize Her Yer Bandırma| Hedef: Süper lig 2. sezon

Thumbs up Bize Her Yer Bandırma| Hedef: Süper lig 2. sezon

BANDIRMASPOR
    1965 yılında kurulmuş bordo-beyaz renklere sahip spor kulübüdür.Şu an Spor Toto 2. Lig de mücadele etmektedir.
    BAŞARILARIMIZ:

3 kez TFF. 3. Lig şampiyonluğu
    1 kez Türkiye Kupası YARI finali (1966-1967)
    1 kez Türkiye Kupası Çeyrek Finali (1967-1968)
    LOGOMUZ:

HEDEFLERİMİZ:

İlk sezonda bank asya 1. lige çıkmak,
    Türkiye kupasında gruplardan çıkabilmek
    İleriki sezonlarda genç oyunculara da yatırımlar yapmak

OYUN DETAYI:

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=98776
    Okudum kabul ediyorum.
    Last edited by merhaba917 : 23.Temmuz.2011 at 00:31

Hazırlık dönemini çok iyi geçiremedik ama takım taktiğe alıştı

Transferde sessiz günler geçiren BanBan Cafercan Aksu ile anlaştı.Bordo-Beyazlı takım Cafercan için 48 ayda 400K euro para ödeyecek.

Başarılar Berk. Cafercan harika.

Ve Spor Toto 2. lig başlıyor ilk maçında Bandırmaspor, Bugsas spor ile karşılaşacak.
    Spor Toto 2. Lig 1. hafta

MAÇ YORUMU:
    Gerçekten çok iyi bir oyun oynadık ancak forvetlerimiz buldukları gol pozisyonlarını iyi değerlendiremediler yine de 1-0 kazanmayı başardık. Rakibe sadece 1 şut çektirmemiz dikkat çekti.

Quote Originally Posted by EndoplazmiK RetikuluM View Post
    Başarılar Berk. Cafercan harika.
    Saol Emirhan

Ve Bandırmaspor'un Türkiye Kupası serüveni başladı. İlk Turda evimizde Turgutluspor'u ağırlıyoruz.

TÜRKİYE KUPASI 1. Tur Karşılaşması:

MAÇ YORUMU:
    Gerçekten olağanüstü oynadık 1-0 geriye düştügümüz maçı 2-1 e getirdik. Forvetlerimiz çok şut kaçırıyor 6 tane karşı karşıya pozisyon kaçtı ve birkaç topumuz direkten döndü. Onun dışında defansif orta sahamız Ercan harika uzun paslarıyla ileride güzel pozisyonlar yaratmamızı sağladı.

Bandırmaspor'umuzun bu haftaki rakibi Hacettepe. Zorlu deplesmanlardan birisi.

SPOR TOTO 2. LİG 2. Hafta

MAÇ YORUMU:
    Yine geriden gelip 2-1 kazandık. İsmail abimiz kendi kalesine doksanlara bi kafa golü attı benim forvetlerin yapamadıgını yaptı ve bizim takımı ateşledi. Orta sahada her maçta olduğu gibi üstünlügümüz vardı kazanmamızın sebebi bu sanırım hala forvetlerimiz gol yollarında iyi pasları değerlendiremiyorlar ara transfer döneminde bir forvet transfer edeceğiz.Bu arada 4 oyuncumuz sakatlandı 3 maçta türkiye kupası maçı yüzünden biraz yorgunduk maçta o yüzden çok iyi oynayamadık

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Bam bam geliyor bam bam la le ley la le ley
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Adıyamanspor'u evimizde ağırladık 3. haftada.

Spor Toto 2. lig 3. Hafta:

MAÇ YORUMU:

Önceki maçlarımız gibi iyi oynayamadık 2 net pozisyon bulduk onları değerlendirmedik orta sahamız bugün pek iyi değildi Galip Güzel'İn ve Ercan'ın sakatlığı bunun sebebiydi bu 2 oyuncu haftaya da oynayamıcak.

Türkiye Kupası Kurası:

Rakibimiz Bank Asya takımlarından Kartalspor. Onu geçsek bile Manisaspor ile eşleşeceğiz. Gruplar hayal gibi görünüyor.

Takımı Kartalspor maçı için dinlendireyim dedim yedekler takımı batırdı inşallah Kartalspor maçını kazanırız ilk 11imiz dinlenik çıkacak Kartal maçına.

Spor Toto 2. Lig 4. Hafta:

MAÇ YORUMU:

Skordan da belli oluğu gibi berbat oynadık diyeblirim bir daha asla takımı dinlendirme kararı falan almıcam bu bana ders oldu bu maçı kazanabilirdik 2-0 gerideyken karşı karşıya bir gol kaçtı o gol gelseydi belki buradan puan çıkarabilirdik ama olmadı. Kısacası önümüzdeki maçlara bakacağız

Ve Türkiye Kupası 2. Tur karşılaşmasının sonucu belli oldu.

Türkiye Kupası 2. Tur:

MAÇ YORUMU:
    İlk yarıdaki oyunumuz şu ana kadar oynadığımız en iyi oyundu 3-1 öndeydik ancak Serkan 45+1 de 2. sarıdan atılınca işler değişti. Son olarak 90. dakika yediğimiz gol ile kupaya veda ettik.

Ve 5. hafta 3 maçtır kazanamama sermizi sona erdirdi.

SPOR TOTO 2. LİG 5. Hafta:

MAÇ YORUMU:
    İyi denebilecek bir oyun oynadık ancak hala bulduğumuz pozisyonları değerlendiremiyoruz. Gollerimizin bini oyuna sonradan giren Ali Serin attı. Diğer gol ise Fatih'İn vuruşunda savunmaya çarparak gol oldu.

Ve 6. haftada rakip Göztepe zorlu bir deplasman

SPOR TOTO 2. LİG 6. Hafta:

MAÇ YORUMU:

Gerçekten çok iyi oynadık ancak 90+2de bir gol yedik ve İzmir'de 2 puan bıraktık son dakika gollerini bir türlü önleyemiyoruz türkiye kupası'nda da 90. dakika da yemiştik ve elenmiştik

SPOR TOTO 2. LİG 7. Hafta:

MAÇ YORUMU:

Turgutluspor'u kolay yendik. Skorda pek öyle gözükmüyor ama yine iyi paslar yaptık bir akç gol pozisyonu kaçırdık ve önemli bir pozisyon vermedik.

SPOR TOTO 2. LİG 8. Hafta:

MAÇ YORUMU:
    Öncelikle bu maçta kesin şike var 90+3 verdi hakem adamlar 90+8 de gol attı 100. dakikaya kadar oynadık. Çok sinir oldum. Yenerken 90+8de gol yiyip 2 puan da buraya bıraktık. Şu son dakika gollerini yemesek şu anda liderdik. Bu arada Cafercan Aksu performansını göstermeye başladı 3 maçtır gol atıyor bugun 2 gol attı ve 1 asist yaptı.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Maçın son dakikalarına doğru öndeysen zaman geçirmeyi arttır işe yarayabilir.

O olay tipik bişey zaten. Bana da sürekli oluyor. Puan tablosunu koyar mısın Berk ?

Quote Originally Posted by EndoplazmiK RetikuluM View Post
    O olay tipik bişey zaten. Bana da sürekli oluyor. Puan tablosunu koyar mısın Berk ?
    5. sıradayız ancak 1. ile aramızda 3 puan fark var

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Maçın son dakikalarına doğru öndeysen zaman geçirmeyi arttır işe yarayabilir.
    Zaten arttırıyorum

Ve Bandırmaspor ara transfer için bir anlaşma yaptı. Cem Kaya 5 ocakta BanBan'a katılacak. Cem Kaya için herhangi bir bonservis ödenmedi. (beleş yani D

SPOR TOTO 2. LİG 9. Hafta:

MAÇ YORUMU:
    İyi oynadık ve kazandık ancak iyi oyunuzmuzu skora iyi yansıtamıyoruz. Bunun için forvet arayışlarına başladım.Bir kaç gol pozisyonu gördük kalemizde onun dışında iyi oynadık ve 3 puanı aldık. Ancak hedefimiz olan 1.e daha ulaşamadık.

SPOR TOTO 2. LİG 10. Hafta:

MAÇ YORUMU:
    Kısaca berbat oynadık kesinlikle almamız gerekn 3 puanı kaçırdık ve 1.'ğide kaçırdık bu maçı kazansaydık 1. olacaktık.

SPOR TOTO 2. LİG 11. Hafta:

MAÇ YORUMU:

Çok iyi oynadık ve 4-2 kazandık. Ancak 2 oyuncumuz kırmızı kart gördü ve cezalı duruma düştüler. Önümüzdeki maç ise çok önemli İskenderun maçı iskenderun 1. onları yenersek 1. koltuguna oturacağız

Ve bizim için çok önemli İskenderun maçı:

SPOR TOTO 2. LİG 12. Hafta:

MAÇ YORUMU:

İyi oynamadık ama kazandık ve 1'lik koltuguna oturduk. Puan durumu:

Ve Bandırmaspor bir transfere daha imza atıp Edim Demir ile anlaşıyor. Forvet sorununun bu transferle son bulacağı düşünülüyor. Edim DEMİR için bordo-beyazlı kulüp Boluspor'a 14bin euro bonservis bedeli ödeyecek.

SPOR TOTO 2. LİG 13. Hafta:

MAÇ YORUMU:

Harika oynadık ve kazandık. Muharrem sakatlıktan kurtuldu ve harika bir geri dönüş yaptı.Cafercan ise atmaya ve attırmaya devam ediyor.

SPOR TOTO 2. LİG 14. Hafta:

MAÇ YORUMU:

Kötü oynayarak kazandık. Sert oyun oynadığımız için çok kart görüyoruz. İyiki kadromuz rotasyonlu her mevkide yedeklerimiz var.

SPOR TOTO 2. LİG 15. Hafta:

MAÇ YORUMU:

Çok kötü oynadık Muharrem bizi kurtaran adam oldu. Ancak yakından takipcimiz göztepe de puan kaybedince liderliği kaybetmedik.

SPOR TOTO 2. LİG 16. Hafta:

MAÇ YORUMU:

İyi oynadık rahat kazandık. Muharrem ve Cafercan çok iyi ikili oldular. Cafer 1 asist 1 gol ile maçın adamı oldu.

SPOR TOTO 2. LİG 17. Hafta:

MAÇ YORUMU:

Yine iyi oynadık bugün kaptan mustafa iyi bir oyun oynadı 1 gol attı ve rakip oyunculara da attırdı

Sezonun ilk devresini lider olarak geride bıraktık. Transferlerimiz ile kadromuzu daha da güçlendireceğiz. En az gol yiyen takımız şu anda 17 maçta 14 gol yedik bunu kalecimiz Deniz ve orta sahalarımıza borçluyuz.
    PUAN DURUMU:

Miniklerimiz de 1. gidiyor abilerine çekmişler

SPOR TOTO 2. LİG 18. Hafta:

MAÇ YORUMU:
    Skordan da anlaşıldığı gibi berbat oynadık ve yenildik. Bugsas adeta bizim takımı biçti maç sonunda 3 sakat oyuncumuz vardı.

SPOR TOTO 2. LİG 19. Hafta:

MAÇ YORUMU:
    Geçen maçtan iyi olduğumuz kesindi. İyi bir oyun oynadık ve Cafercan yeteneklerini konuşturdu bu maçta. 1 gol ve 1 asist ile oynadı. Galibiyetin büyük payı onun

SPOR TOTO 2. LİG 20. Hafta:

MAÇ YORUMU:
    Berbat ötesi bir oyun oynadık ancak 1-0 dan maçı çevirdik dersem yalan olur Cafercan çevirdi 2 tane biri frikikten diğeri çok uzaklardan füzeyle maçı kazandık göztepeyle 3 haftadır aynı puandayız ancak averaj ile gerideyiz. Bu arada muharrem sarı kart sınırına ulaştı ve cezalı duruma düştü.

SPOR TOTO 2. LİG 21. Hafta:

MAÇ YORUMU:

Bıktım Malatya'dan adamları yenemedik gitti ne uğursuz takımmış. Her neyse maçtan bahsediyim kötü oynadık zor zar beraberliği yakaladık göztepe de iyiki puan kaybetti hala 1liki kovalıyoruz

SPOR TOTO 2. LİG 22. Hafta:

MAÇ YORUMU:

Kısaca ''rezalet''. İlk yarıdaki oyunumuzu sürdüremedik ve 1-0 öne geçtiğimiz maçı 4-1 kaybettik.

SPOR TOTO 2. LİG 23. Hafta:

MAÇ YORUMU:

Çok iyi bir geri dönüş yakaladık ancak bir gol adah bulamadık geçen hafta sakatlanan Edim'in eksikliğini de hissettik maça kötü başlayıp süper bitirdik ilk maçtaki gibi maçın skoru 2-2

SPOR TOTO 2. LİG 23. HAFTA PUAN DURUMU:

SPOR TOTO 2. LİG 24. Hafta:

MAÇ YORUMU:

Cafercan yine kalitesini gösterdi ve kazandık. Göztepe'de gebzespora yenilince puanlarımız eşitlendi. Bu andan sonra puan kaybı yaparsak 1'liği unutmalıyız.

24. Hafta Puan durumu:

Yattım nolcak sezon derken mereaktan uyuyamadım ve devam ediyorum oyuna az sonra paylaşıcam maçları

SPOR TOTO 2. LİG 25. Hafta:

MAÇ YORUMU:

Rahat kazandık ve 1.'lik koltuğuna oturduk. Önümüzde 2. sıradaki zorlu Çorum maçı var. Herşey önümüzdeki maçlara kaldı.

SPOR TOTO 2. LİG 26. Hafta:

MAÇ YORUMU:

Paçayı zor kurtardık diyebilirim. Son dakikalarda çok yüklendik ama olmadı.

26. hafta puan durumu:

SPOR TOTO 2. LİG 27. Hafta:

MAÇ YORUMU:

Sonuncu sırdaki körfez'i ilk dakkadaki golümüz ile geçtik zorlandığımız bir maç oldu liderliğimizi sürdürüyoruz. Menejer Ufuk Berk taraftarlarına şampiyonluk sözü verdi. Ve bank asya'ya çıkamazlarsa kariyerini bitireceğini de söyledi.

SPOR TOTO 2. LİG 28. Hafta:

MAÇ YORUMU:

Bu maç bizim için çok önemliydi ve kazandık liderliğimizi sürdürdük cafer'in ortasında rıza golü buldu.

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri