1 ile 30 arası toplam 368 sonuç

Konu: Gerçek Futbol Seria A'da Oynanır [ Roma - Fransa - 8. Sezon ]

Hybrid View

bence başarısızlığının sebeplerinden biriside alternatifsizlik... dediğim gibi gene 2 forvetle başlamışsın ve sadece adam gibi 2 kanat oyuncun var bence şampiyonlar ligi için onların bir gömlek üstünü alabilirdin.

benim sana tavsiyem 2 taraftada oynayabilen aynı zamanda az da olsa forvet oynayabilen sağlam bir kanat alman devre arasında ilk 11de oynayacak. hatta 2 tane bile olabilir.

ileri 3lü hariç iyi bir kadro var gibi...

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    gene hangi ara açtım ümit kariyeri
    artık al da bizde rahatlayalım fm de rahatlasın sen şl almdan 2012yi çıkarmayacakmış üretici firma
    ŞL'yi alsam kariyeri kapatmayacağım zaten. Ard arda alıp öncekilerin acısını çıkaracağım.
    Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Repatiton'u da sürekli üst seviyede tutmakda zarar veriyor Ümit , gerçi sen daha iyi bilirsin ama benimkisi biraz da olsun düşüş sebebini bulmak (:
    İtibarı yüksek tutmak zarar verir mi? Anlamadım.
    Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Atila'ya çok para vermişsin aga yahu.
    Satmıyorlardı. Ben de inat ettim.
    Quote Originally Posted by xvyzozan View Post
    bence başarısızlığının sebeplerinden biriside alternatifsizlik... dediğim gibi gene 2 forvetle başlamışsın ve sadece adam gibi 2 kanat oyuncun var bence şampiyonlar ligi için onların bir gömlek üstünü alabilirdin.

benim sana tavsiyem 2 taraftada oynayabilen aynı zamanda az da olsa forvet oynayabilen sağlam bir kanat alman devre arasında ilk 11de oynayacak. hatta 2 tane bile olabilir.

ileri 3lü hariç iyi bir kadro var gibi...
    Stoch ve Dia gelişim gösteriyorlar. İyi isimler olmazsa satmayı düşünmüyorum ikisini de.
    TariboWest

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    İtibarı yüksek tutmak zarar verir mi? Anlamadım.
    Match Preperation kısmı yazacağıma yanlış yazmışım (:

Burdaki Workload' simgesini ortalamayınca bende genelde bir düşüş yaşanıyor onu belirtmek istedim (:
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Mesaj Yetkileri