Quote Originally Posted by Jaswege View Post
Ya ne diyosun Allah aşkına şakamısın sen ?

Sabrinin Anderletch'e attığı gole bak birde Gökhan'ın şu golüne bak;
http://www.youtube.com/watch?v=wIaLrGe2Ntk

Gökhan Gönül şuana kadar ne yapmış demişsin; Ne mi yapmış al. 8 Kişiyi çalımlamış. Bu adam tekniğinin kaç olması lazım. Ki bundan bir sonraki pozisyonda da aynı şekilde gol attı. Unutmasın kimse bunları (!)

http://www.youtube.com/watch?v=Cn8m4eWMXpM

Sen Sabri'yi kaç kere izlediniz diyosun. Sen Gökhan'ı kaç kere izledin de konuşuyosun ? Avusturya maçında attığı gol de var onuda ekleyim. Milli takımda Sağ bek kim Gökhan? Yedeği kim Sabri? Asıl biz bıktık sizin taraflı yorumlarınızdan. Sabri'nin şutlarından ötürü top toplayıcılar görevi bırakma noktasına geldi (!)
Hadi ya? Gökhan'ın yaptığı kademe hataları açtığı hatalı ortalardan top toplayıcılar bıktı artık(!) İyi futbolcu olmak çalım atmakla mı oluyor,? Aydın Yılmaz'da çok iyi çalım atıyor o zaman oda çok muhteşem oyuncu? Sen daha bir futbolcu nasıl analiz edilir onu öğren.

Ne kadar konuşursak konuşalım aynı noktaya geliyoruz. Adam orada Hakan Şükür ile umut'u kıyaslamaya benzer diyor.

Açıkca söylüyorum
; Gökhan'ın Sabri'den üstün olduğu özellikler devamlılık, formunu koruması, istikrar ve az sakatlanması biraz daha atağa destek vermesi. Bu atağa destek verme olayıda hem oyuncuya hemde teknik direktörün taktik anlayışına bağlı. Yani geçen sezon Daum'lu Fenerbahçe'de Gökhan Gönül ne kadar etkili oldu oda tartışılır. Bana burada iki çalım atmış gol atmış şunu yapmış bunlarla gelmeyin.

Ha birde Alex ile Hagi kıyaslanmış. Alex Türkiye çapında attığı gollerle katkı sağladı. Hangi Uefa ve Şampiyonlar ligi maçında Alex'in maç kurtardığı görülmüş? Hagi ise dünya çapında bir futbolcu ve takımına UEFA'yı getiren kişi. Ha ikisininde kendine has özellikleri var ve hemen hemen aynı futbolcular, fakat gerçekçi olmak gerekirse aralarında fazla fark olduğunu zannetmiyorum. Sizde bu saçma düşüncelerinizden sıyrılın ve gerçekçi düşünün.

C.Ronaldo Messi ile nasıl kıyaslanıyorsa, Sabri'de Gökhan Gönül ile kıyaslanır iki futbolcuda aynı mevkide oynayan ve aynı özelliklere sahip oyuncu.