Bebe gerçek bi santrafor oyuncusu değil ki, asıl mevki sağ açık
Bebe gerçek bi santrafor oyuncusu değil ki, asıl mevki sağ açık
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Gs ile ismi anılan Eboue'yi bizim almamızı çok isterdim.Ekrem ve Hilbert'ten sonra Maicon etkisi yaratırdı valla.![]()
So what?
Saike
Lizbon’da Q7 haykırışı!
Sporting Lizbon, Valencia’ya 3-0 yenildi, 48 bin taraftarı, “Quaresma” diye tempo tuttu. Bunun üzerine yöneticilerin, Menajer Mendes ile temasa geçtiği, ancak Mendes’in, Beşiktaş’ın Q7’yi bırakmak istemediğini söylediği vurgulandı
01 Ağustos 2011 Pazartesi - 08:35
Milliyet
Beşiktaş’a geldiğinden bu yana tavan yapan ve yine çok iyi olduğunu kanıtlayan Quaresma’ya Sporting Lizbon’da kurtarıcı gözüyle bakılmaya başlandı.
Her şey, Portekiz ekibinin Valencia ile oynadığı hazırlık maçıyla başladı. İspanyol takımını konuk eden Sporting, kötü bir performans ortaya koyarak 3-0 yenildi. Bu skor ve futbol, taraftarın isyan etmesine yetti.
Lizbon’da, Jose Alvalade de Lisboa Stadı’nı dolduran 48 bin Sporting Lizbon taraftarı, hep bir ağızdan “Quaresma” diye haykırarak, yönetimden Q7’nin transfer edilmesini istedi. Taraftarlar, Beşiktaşlı futbolcunun Sporting’in önemli bir gol silahı olacağını savundular.
Quaresma suskun
Portekiz basını da, Sporting Lizbon Yönetimi’nin bu tepki üzerine Quaresma’nın menajeri ile bir toplantı yaptığını iddia etti. Mendes’in, Beşiktaş’ın bu futbolcuyu bırakmaya niyeti olmadığını yönetime ilettiğini yazan gazeteler, bu cevaba rağmen Sporting’in siyah-beyazlı oyuncuda ısrarlı olduğunu belirttiler. Quaresma’nın ise bu gelişmeler karşılığında sessizliğini koruyarak, basına açıklama yapmaktan kaçındığı belirtiliyor.
Q7 suskun değil ya buradayım dedi adam. Bu haberler aspargas. Öyle olmasa bile boş bir çaba sergiledikleri bu sene bu saatten sonra Beşiktaş daha fazla transfer yapmaz.
Bağırmakla olsaydı şu anda Hulk Beşiktaştaydı![]()
eto'o bitmiş.
Cardozo-Almeida takası deniyormuş portekiz basınında![]()
eto'o bitmiş.
Almeida'dan 1 gömlek üstün bence. Gelirse Almeida niye gitti demem, ama gelmezse de üzülmem.
Almeida'yı hiç sevmem ben. Cardozo'dan da pek haz etmem çok ağır ve saha içinde aktif değil bence ama Almeida'dan çok daha iyi olduğu kesin.
Benim için fark etmez bu transferin ne olacağı. Ama Cardozo gelirse FM'de çoşarız o yüzden gelsin![]()
Yönetim Kurulumuz'un 02.08.2011 tarihinde yaptığı toplantı neticesinde Futbol A Takımımız'ın Teknik Direktörümüz Sayın Tayfur Havutçu ve ekibinin görevine devam etmesi oy birliği ile karar altına almıştır.
Ancak hocamızın fiilen görevine devam etmesinin halen mümkün olmadığı göz önüne alınarak, Futbol A Takımımız'ın Avusturya kampı sırasında kampa katılan, hocamız ile görüşüp yardımcı hoca olarak görev tanımı belirlenmiş, hocamız tarafından teknik ekip içinde yer alması talep edilmiş, A Takımımız'ın kamp bitiminde İstanbul’a dönüşü kendisinin göreve başlama tarihi olarak saptanmış, bununla birlikte kamuoyu tarafından takip edilen ve bilinen sebeplerle gelişi bir süre ertelenmiş olan Sayın Carlos Carvalhal ‘ın, Teknik Direktörümüz Sayın Tayfur Havutçu’nun yeniden görevine döneceği tarihe kadar, yardımcı antrenör sıfatıyla vekaleten teknik direktör olarak göreve başlamasına oybirliği ile karar verilmiştir.
Beşiktaş JK Yönetim Kurulu
KAP'a yapılan açıklama şöyle:
"Profesyonel futbolcularımız Necip Uysal, Atınç Nukan ve Muhammed Demirci'nin ekonomik haklarının belli bir kısmının değerlendirilmesi ile ilgili olarak fon (Quality Football Ireland Lımıted) ile görüşmelere başlanmıştır."
12 milyon Euro'luk operasyon
Beşiktaş'ın gençleri hem takıma para kazandıracak, hem de Quality Football Ireland Limited kanalıyla kendilerine Avrupa'nın yolu açılacak. Şirketle pazarlıkların birkaç gün içerisinde biteceği ifade edilirken her futbolcunun yüzde 50 hissesi için 4'er milyon euro alınabileceği vurgulandı
Beşiktaş, gençlerin yarı hissesini fona devretmeye hazırlanıyor. Siyah-beyazlıların gelecek vaadeden üç genci Necip Uysal, Atınç Nukan ve Muhammed Demirci için kulüple temasa geçen Quality Football Ireland Limited (ISC) adlı şirket, futbolcuların yüzde 50 hissesi için pazarlığa oturdu.
Beşiktaşlı oyuncuların gelecekte çok başarılı olacağına inanan ve ellerindeki kaynaklarla onlara Avrupa'nın kapısını açmaya hazırlanan şirketin, futbolcuların yarı hissesine 3.5 milyon euro önerdiği ifade edildi.
Beşiktaş'ın ise bu öneriye karşılık 4.5 milyon euro istediği vurgulandı.
Geleceğe yatırım
Siyah-beyazlılarla fon şirketi arasındaki pazarlığın birkaç gün içerisinde son bulabileceği ve üç futbolcunun yarı hissesinin de yaklaşık 4'er milyon eurodan satılabileceği ifade edildi.
Futbolcuların hisselerinin satışı sonrasında da futbolcuların siyah-beyazlı formayı giymeye devam edeceği belirtildi.
Üç gencin de geleceğinini çok parlak olduğunu düşünen Quality Football şirketi, üç futbolcuya 12 milyon euro yatırım yaparak para kazanmayı hesaplıyor. Buna karşılık Beşiktaş ise futbolcusunu elden çıkarmadan önemli bir gelirin sahibi olacak. Bilindiği gibi Beşiktaş Almeida'nın transferinde de bu yolu seçmiş, fonun imkanlarıyla yıldız futbolcuyu renklerine bağlamıştı.
Milliyet
So what?
Saike
4 değilde 5 olsa iyidir. Zaten biz bu adamları 10 milyona satamayız. karlı çıkarız yani. Tabi o ara AB'ye falan girersek iş vahim![]()
Carvalhal: Cardozo ile ilgileniyoruz
3 Ağustos 2011 15:33 | NTV Spor ve Ajanslar
Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Carlos Carvalhal, Portekiz basınına yaptığı açıklamada, Oscar Cardozo ile ilgilendiklerini söyledi.
![]()
Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Carlos Carvalhal, Portekiz basınına yaptığı açıklamada, takımda forvet hattını güçlendirmek için düşündüğü futbolcuların arasında Benfica'da forma giyen Oscar Cardozo'nun da yer aldığını söyledi.
Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme rövanşında oynanacak Trabzonspor-Benfica maçı dolayısıyla İstanbul'da bulunan Portekizli gazeteciler, Beşiktaş'ta ilk gününü geçiren Carvalhal'a büyük ilgi gösterdi. Beşiktaş'ın yeni teknik direktörünün açıklamaları, Publico, Abola, Record gibi Portekiz basınının internet sitelerinde geniş yer buldu. Beşiktaş'ın, Oscar Cardozo ile ilgilendiği yönündeki iddiaları doğrulayan Carvalhal'ın ''Cardozo gerçekten Beşiktaş'ta konuşulan üç dört isimden biri'' şeklindeki ifadesi, Portekiz basınının internet sayfalarında başlığa çıkarıldı.
Bu arada Carvalhal, Beşiktaş'ın Portekizli futbolcularından Hugo Almeida'nın Benfica'dan teklif aldığı iddialarını hatırlatıp, olası bir Cardozo-Almeida takası olup olmayacağı yönünde soru yönelten Portekizli gazeteciye, ''Hugo burada mutlu. Her ikisine birden burada sahip olmak benim hoşuma gider'' cevabını verdi.
Öte yandan Beşiktaş'ı üst düzey bir kulüp olarak değerlendiren Carvalhal, Türk futbolunun da aşığı olduğunu ifade etti.
Almeida-Cardozo takasına sıcakta bakmıyorum,soğukta. Çünkü bence bu takasla ne boyumuz uzar,ne de kısalır.
bencede ikisi arasında pek bi fark yok ama cardozo az daha üstün gibi.
Almeida Cardozo'ya nazaran daha hareketli. Cardozo bitirici ve teknik özellik olarak daha iyi ancak çok ağır.
Almeida Cardozo'dan iyi olur mu Allah aşkına ? senelerdir tek iyi hareketi yok Almeida'nın. Cardozo kesinlikle daha iyi ama şu durumda uygun görmüyorum ben böyle bir transferi. Para harcanacaksa bek falan alınsın. forvet o kadar acil değil.
Hem Cardozo Avrupa'da da oynadı çok fena kazık olur...
Cardozo Trabzon maçinda yedek olarak basliyor![]()
bence forvet hattina gerek yok besiktasin su an tum mevkileri iyi bence sadece bu takima disiplinli sert bir hoca lazim.
Last edited by byariff : 04.Ağustos.2011 at 04:48
Almeida: ''Benfica'da oynamak beni gururlandırır.'' Eğer gururlandıracaksa gitsin Almeida Abi. Artık Cardozo'yu istiyorum.
1 futbolcu 1 sene içinde 2 farklı takımla 2 farklı kupada oynayabilir![]()
eto'o bitmiş.
4-3-3 oynucaksa orta saha guti-ernst-fernandes olsa ee forvetteki 3"lu simao q7 almeida veya bebe olsa ben zannetmiyorum besiktasin 4-3-3 oynucagini 4-2-3-1 oynucaktir.
mehmet akyuz"mu ne oda var![]()