1 ile 30 arası toplam 241 sonuç

Konu: Kendini Gerçekleştiren Kehanet [Sezon 4 - Kupa 11]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Gerçekten güzel bir kariyer.Ebedi dosta bir de bizden başarılar

Lig ve kupayı rahat almışsın.Avrupa Ligi ise yenilmediğin bir takıma elenmek gerçekten talihsizce olmuş deplasman kuralı işte yapacak bir şey yok.Üstelik iki maçta da iyi oynayan taraf olmuşsun.Genel olarak gayet başarılı bir sezon olmuş.

Tekrar tebrik ediyorum ve başarıların devamını diliyorum.
    Ezeli rakip demediğini farkettim kupalardan girip bir dokundurma da ben yapardım ama tabi işin takılma kısmı o teşekkür ediyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Ezeli rakip demediğini farkettim kupalardan girip bir dokundurma da ben yapardım ama tabi işin takılma kısmı o teşekkür ediyorum.
    Her sezon 180 dakika ezeli rakibiz , eh bir de maç öncesi 5 gün + sonrası 2-3 gün desek en fazla 10 gün rakibiz onun dışında ebedi dost . Takıl hocam kızmam ben , dolu tarafından bakarım futbolda bardağa

Zaten bizi madara etmişsin kariyerinde ben sana birşey diyor muyum
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Her sezon 180 dakika ezeli rakibiz , eh bir de maç öncesi 5 gün + sonrası 2-3 gün desek en fazla 10 gün rakibiz onun dışında ebedi dost . Takıl hocam kızmam ben , dolu tarafından bakarım futbolda bardağa

Zaten bizi madara etmişsin kariyerinde ben sana birşey diyor muyum
    Kariyerdeki lig maçları için söyleyemem ama kupanın rövanşında Fenerbahçe daha iyiydi. Ancak şans benden yana olunca kupada da saf dışı bıraktım. Keşke bu şans Marsilya maçında yanımda olsaydı.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Kariyerdeki lig maçları için söyleyemem ama kupanın rövanşında Fenerbahçe daha iyiydi. Ancak şans benden yana olunca kupada da saf dışı bıraktım. Keşke bu şans Marsilya maçında yanımda olsaydı.
    Keşke..Ama olsun hocam , seneye Şampiyonlar Ligi için birşeyler düşünürsün bakalım.Tekrar başarılar
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Mesaj Yetkileri