SPOR TOTO SÜPER LİG 15. HAFTA

Ersan'ın sakat, Salukvadze'nin ise yorgun olmasından dolayı maça Ramazan Sal-Veysel Sarı stoper ikilisiyle başladık, rakibin forvetinde de formda Magera vardı. Bu bakımdan biraz korkuyordum ama korkularım boşa çıktı; çok güzel bir hücum futbolu oynayarak rakibi kendi yarısahasına hapsettik; böylelikle stoperlerimize pek görev düşmedi. Aradığımız golleri de geç de olsa bulunca rahat bir 3 puan aldık.

SPOR TOTO SÜPER LİG 16. HAFTA

İnanın buna söyleyecek kelime yok, yok yani; bunun başka açıklaması bulunmuyor, tek açıklaması şu: SÖYLENECEK KELİME YOK! Beklerim açık gibi oynuyor, mc'ler her daim ceza yayında, Yiğit İncedemir desen topu kokluyor, stoperler hem oyun kuruyor hem de gidip gol atıyor, hücum hattının neler yaptığı zaten ortada Janczyk boşta kalan topları öyle kokluyor, öyle güzel çalım atıp öyle güzel vuruyor ki, izlemeye doyamıyorum. Grajciar öyle güzel adam geçip öyle güzel top taşıyor ki, oynatmaya kıyamıyorum. ADANASPOR ÖYLE GÜZEL OYNUYOR Kİ, NAZAR DEĞMESİNDEN ÇEKİNİYORUM!

SPOR TOTO SÜPER LİG 17. HAFTA

Bucaspor ne hikmetse belki de ligin en uyumlu forvetleri olan Mendy ve Dady'i ilk 11'de başlatmadı, biz de cezalarını kestik Çok rahat ve güzel bir galibiyet.

*

Böylelikle Spor Toto Süper Lig'de ilk yarıyı tamamladık.

Şimdi ben bu tabloya ne desem anlamsız Kelimeler kifayetsiz kalıyor gerçekten. Hayal bile edemeyeceğimiz bir başarı. Fakat gerçekten çok çalıştık, çok emek verdik. Başkanlar değişti, borçlara girdik, takıma getirtecek fizyoterapist bulamadık, kendimizi düşme potalarının içinde bulduk; hepsini atlattık ve şimdi buradayız. Şimdi, Türk futbolunun lokomotifi, ebeveyn kulübümüz Galatasaray'a 8 sıra fark atmış durumda; en yakın rakibimiz Trabzonspor'la aramızda 12 puan farkla, namağlup lideriz. Çektiklerimize değmiş doğrusu

İşte ilk yarının ardından Stsl'deki takım istatistikleri:

Ligin en formda takımı olduğumuz zaten sürpriz değil 14 maçtır kazanıyoruz, ligin en çok gol atan 3. takımı, en az gol yiyen takımıyız. Ayrıca taraftarımızın bize gösterdiği ilgi de çok etkileyici ve sevindirici.

İşte bu da ilk yarının ardından ligimizdeki oyuncu performansları:

Janczyk Holosko'yla çok çekişmeli bir gol krallığı yarışına girmiş durumda, Darragi ise asist krallığında arayı biraz açtı. Gerçekten takımımızı sırtlayan en önemli iki oyunculardan bunlar, onlara sahip olduğumuz için çok şanslıyız.

*

Çok kaliteli bir kadro, birbirine alışmış oyuncular, yabancıların yarısı Türkçe'yi biliyor; squad harmony %70. Başarının sırrı işte budur arkadaşlar. İlk yarıyı bu sebeple, diğer rakiplerin çok önünde, çok absürd bir performans sergileyerek, namağlup lider tamamladık.

Şimdi önümüzde çok önemli kupa maçları var. Bu maçlarda da iyi puanlar alıp gruptan çıkmayı hedefliyoruz.