Gruplarda zor rakiplerin var.Ama ligde o rakiplere karşı çok iyi oyun sergilediğini gördük takımın.Oyuncular tatil rehavetine kapılmazsa sorunsuz geçersin.
Gruplarda zor rakiplerin var.Ama ligde o rakiplere karşı çok iyi oyun sergilediğini gördük takımın.Oyuncular tatil rehavetine kapılmazsa sorunsuz geçersin.
Kupada biraz bocalıyoruz ama, kalan 3 maçımızı lig maratonu olmadan oynayacağımız için belki bir şeyler yapabiliriz. Ben şahsen maçları asistana oynatacağım. Gruptan çıkarsak, amenna; çıkamazsak da lige konsantre oluruz ve kondüsyon kaybı yaşamayız; böylece şansımız artar.
ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ, HER ŞEY ADANASPOR'UMUZ İÇİN!
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI GRUP 2. MAÇ
ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI GRUP 3. MAÇ
ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI GRUP 4. MAÇ
Bana hiçbir şey demeyin, maçları ben oynamadım; tebrikler asistanımız Ümit Davala'yaOnun mükemmel performansı sayesinde gruptan lider olarak çıktık.
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
İÇİMİZDEKİ HAİN: PETER GRAJCIAR!
Finansal krizde olmamızdan dolayı yetenekli oyuncumuz Grajciar ile sözleşme yenileyemedik; o da hemen gitti başka bir kulüple anlaştı! Anlaştığı kulüp de Adanaspor'dan büyük bir kulüp olsa bari, şu an 16. sırada bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyespor! İnşallah Grajciar'ın yaptığı bu hainlik yanına kalmaz, ve ömrünün sonuna kadar Bank Asya 1. Lig'de mücadele eder. Gelecek sezonun başında kaliteli bir sağ açık almalıyız; çünkü Grajciar sistemimizin mihenk taşlarından biriydi.
*
Bu arada Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalde rakibimiz Bank Asya temsilcisi Manisaspor oldu. Kolayca eleyebileceğimiz bir rakip diye düşünüyorum.