Ligde kötü zamanlar yaşadık bu kötü zamanların üstüne Kartalspor deplasmanında 51.dakikada 3-0 geriye düşmemize rağmen maçı 4-3 çevirmesini bildik. Umarız bu galibiyetlerin devamı gelir.
Ligde kötü zamanlar yaşadık bu kötü zamanların üstüne Kartalspor deplasmanında 51.dakikada 3-0 geriye düşmemize rağmen maçı 4-3 çevirmesini bildik. Umarız bu galibiyetlerin devamı gelir.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Samsun u kesinlikle daha yukarılarda görmeyi planlıyordum.Bu arada adam lazımsa dahil olabilirim
Her iki tarafa da başarılar.
11.Hafta : Samsunspor : 3 Erciyes : 1
İstatistikler ortada ben başka birşey demek istemiyorum , Erciyes bir kere geldi gol oldu !
12.Hafta : Mersin İdman Yurdu : 1 Samsunspor : 0
Ben daha da birşey demek istemiyorum 8 ccc gol yok adamların tek adam akıllı atağı uzaktan şut gol !
13.Hafta : Samsunspor : 0 Güngören : 1
Yok arkadaş gerçekten delirecem iki maçtır aynı adamlar uzakdan bi tane atıyor başkada bişe yok !
14.Hafta : Denizlispor : 3 Samsunspor : 1
Allah'ım sen bana sabır ver yarabbim ! ..
15.Hafta : Samsunspor : 3 Diyarbakırspor : 0
Puan farkını azaltıyoruz başka da birşey değil .. Ama efsane dönecek bunu herkes bilsin
16.Hafta : Tavşanlı : 0 Samsunspor : 3
Evet Zenke sahneye almaya başladı ama ilk yarı bitti son 2 maçın devamı 2.yarıda ..
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Samsun istatisliklerde gayet üstün ama skora her zaman yansıtamıyor
Yok artık inanılır gibi değil.Ancak samsun un en yakın zamanda toparlanacağını düşünüyorum.
Bu arada maç sonu ss lerinde o "iyi bir performans sergiliyor" vs yazan yazıları nasıl görebiliyoruz ?
Aynı kadro aynı taktik ama bir türlü anlamıyoruz , 8 ccc 2 direk boş kaleye kaçan goller ..
Neyse toparlanacağız elbet , halen daha diyorum Hedef yine Şampiyonluk ..
İnan bende inanamıyorum YarkınAynı kadro ve aynı taktik yine aynı şekilde rakibleri eziyoruz ama girmiyor ..
Skin'den kaynaklanan bir durum heralde benim özel olarak işaretlediğim bir seçenek vs gibi şey yok ..
Favorim tabii kide Samsun![]()
11. Hafta
![]()
Kendi sahamızda Altay'ı çok rahat geçtik kalemize gelemediler bile.
12. Hafta
![]()
Erciyes deplasmanında iyi futbol oynadık ancak skora yansıtamadık ve yediğimiz iki saçma gol ile malesef eli boş döndük Kayseriden.
13. Hafta
![]()
Evimizde ezici oynadığımız bir karşılaşma daha. Konuk Mersin varlık göstermedi sahada. Gol yollarında sıkıntı çeksekte kazanmayı bildik.
14. Hafta
![]()
Güngören deplasmanında takım olarak çok iyi bir performans sergiledik ve 3-0 gibi net bir skorla 3 puanı hanemize yazdırdık.
15. Hafta
![]()
Ligin lideri Denizlispor'u karşılaşmanın daha 1.dakikasında attığımız golle mağlup ederek önemli bir 3 puan kazandık.
16. Hafta
![]()
İlk yarının son maçında Diyarbakır deplasmanına çok rahat gittik ancak evdeki hesap çarşıya uymadı. Diyarbakırlı oyuncuların tersine denk geldik ve adeta sahada yıldızlaştılar. Sonucunda da malesef ligin en zayıf takımından puan alamadan ilk yarıyı kapattık.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
2.Yarı ile birlikte toparlanacağımıza inanıyorum , Yine iddalıyız hedefimiz '' Şampiyonluk ''
Samsun alacakBaşarılar
![]()
Favorim Giresun inş. Samsunla el ele Süper Lige çıkarlar.arada bir puan durumunuda koyarsanız iyi olur
2.Yarı çıkışa geçtik desek yeridir , Önce Anteple şansız bir şekilde berabere kaldık ardından Karşıyaka maçında son dakikalarda galibiyeti kaçırdık.
Adana deplasmanından aldığımız galibiyetle rahatlarken Giresun'u yenmemiz nefes aldırdı bize.1 Maçımız eksik ve 13 puan fark var biz ona 10 diyelim.
Yine iddalıyız '' Şampiyon olacağız ''
samsun iki maçtada Giresun'u yendi ama bi türlü önüne geçemedi
Yalnız playoff liginde ikinizin olması fena olur. Çıkacaksanız ikiniz de çıkın Süper Lige.![]()
TariboWest
Bizim önümüzde çok zorlu maçlar var, Rizespor, Orduspor vs. Bu maçlardan en az hasarla çıkıp üst sıralarda tutunmak istiyoruz.
Açıkcası bu kadar bile iyi gitmeyi beklemiyordum ancak buralara kadar gelmişken dayanmamız gerekiyor.
Başkan İstedi '' Murat Yıldırım '' gönderildi ..
Süper Lig Ekiplerinden Manisasporun 650 milyarlık teklifini reddemeyen sayın Başkan'ın sayesinde orta sahamızın Dinamousu ile yollarımız maalesef ayrıldı.
Başarılar ikinizede.