Çok güzel bi proje zevkli olmuş gerçekten
Çok güzel bi proje zevkli olmuş gerçekten
Barış bu projeyi devam ettirmeyi düşünüyor musun ? Eğer zaman ayıramıyorsan gerekli şeyleri paylaş ben devam edebilirim yayınlamaya. Yada sen devam ediceksen biraz daha akıcı olursa iyi olur ayda 1 kez güncellemek olmazYada kapatalım gitsin TSİ'nin tozlu raflarına kaldıralım.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Murat abi haklı
Görmemişim bu mesajı.
Staj yaptığım sürece haftasonları güncelleyebiliceğimi düşünmüştüm ama şehir dışında yaptığım için haftasonları hafta içi vakit ayıramadığım insanlarla görüşmek ve hafta içinin yorgunluğunu atmakla geçiyor. Stajım haftaya cuma sona erecek ben de yeterli vakti bulacağım ama daha fazla beklemek istemiyorsanız bu gece save dosyasını upload ederim.
7
Heyecan kaldığı yerden devam ediyor...
Sonunda yaz tatiline tam olarak girebildim ve kariyere devam edebileceğim. Takip ediniz![]()
7
Şu an katılabiliyormuyuz?
Ali Ezgeçe ne oldu bir ara takip edemedim sayfaları okumama ragmen bulamadım![]()
Börk
Berk Demir sezon iyi başlamış ancak ardından çok büyük bir sakatlık geçirerek tam 8 ay sahalardan uzak kalmıştı. Neyse ki sezon sonuna doğru sakatlığından eser kalmaya Berk sakatlıktan döndüğü gibi formasını kaptı. Bu sezon toplam olarak 12 maçta forma giyen genç kaleci bu maçlardan 4'ünde kalesini gole kapatmayı başardı.
Beşiktaş ile bu sezon başardıkları: Avrupa Ligi Çeyrek Finali (vs Leverkusen), Türkiye Kupası Yarı Finali (vs Trabzonspor), Süper Lig Dördüncülüğü
ToRoSKaPLaNı
18 yaşındaki genç kaleci sezonun başından sonuna kadar çok istikrarlı bir performans gösterip formasını hiç kaptırmadı. Bu sezon Eskişehirspor formasıyla 33'ü ligde olmak üzere 37 maça çıkan Doğan Avan bu maçların 14'ünde gol yemedi. Bu performansı ile milli takıma da çağrılan Avan Volkan Demirel'in sakatlığında bulduğu fırsat ile milli formayı da 3 kez giydi.
Eskişehirspor ile bu sezon başardıkları: Türkiye Kupası Grupları'nda elendiler, Süper Lig Sekizinciliği
Night_Mare17
Tuğrul Aysu zaman zaman geçirdği sakatlıklardan dolayı bir çok maç kaçırmasına rağmen, bu sezon Kayserispor formasını 22 kez giymeyi başardı. Sağ bek oyuncusu bu maçlarda yaptığı 4 asist ile ilerleyen yıllarda ofansif anlamda büyük katkılar yapabilecek potansiyele sahip olduğunu gösterdi.
Kayserispor ile bu sezon başardıkları: Türkiye Kupası Grupları'nda elendiler, Süper Lig Dokuzunculuğu
Time Cris
Ali Ezgeç Türkiye'nin yıllardır eksikliğini çektiği sol bek mevkisinde aranan kan olabilir. Genç oyuncu ligde 23 maçta giydiği Gaziantepspor formasıyla tam 8 asist yaptı ve sol kanadı açıkça domine etti. Bu performansı ile de milli takımda 4 kez oynamaya layık görüldü.
Gaziantepspor ile bu sezon başardıkları: Türkiye Kupası Playoff (vs Gençlerbirliği ), Süper Lig Altıncılığı
ABilen76
Teknik veya hızlı olmamasına rağmen Alihan Bilen defansif anlamdaki akıllı oyunu ve güçlü fizği ile Gençlerbirliği'nde pek de forma savaşı vermedi. Formayı doğrudan kapıp 31 maça çıkan genç sol bek milli takıma da yükselmeyi başardı. Milli takımda 4 kez sanş bulan oyuncunun milli takımda değişilmez olması için Ali Ezgeç ile kıyasıya bir mücadeleye girecek.
Gençlerbirliği ile bu sezon başardıkları: Türkiye Kupası Çeyrek Finali (vs Trabzonspor), Süper Lig Beşinciliği
Ziya38
Ülkemizin en teknik oyuncularından biri olan Ziye Karaşahin sezona çok iyi başlamış olsa da takımınındaki oyuncuların genel olarak form düşüklüğünden en çok etkilenen oyuncu Ziye oldu. Attığı mis gibi pasları (Ziye %87'lik isabetli pas oranıyla ligin en çok isabetli pas atan oyuncularından biriydi) gole çeviremeyen oyuncular Ziye'yi kulüpten ayrılma kararı almaya yöneltti. Bakalım yaz dönemi sonunda Ziye hangi kulübe gidecek?
Ankaragücü ile bu sezon başardıkları: Türkiye Kupası Playoff (vs Kasımpaşaspor ), Süper Lig onüçüncülüğü
hakankor
Hakan Körpe kariyerinin ilk sezonunda şampiyonluk yaşayan nadir oyuncularımızdan birisi oldu. Neredeyse oynadığı her iki maçta bir gol katkısı veren genç oyuncu bu performansı ile milli takımda da 2 kez forma şansı buldu.
Galatasaray ile bu sezon başardıkları: Avrupa Ligi 4. Ön Eleme Turu (vs Maccabi Tel-Aviv), Türkiye Kupası Çeyrek Finali (vs Bursaspor), Süper Lig Şampiyonluğu
NikolaiBelinski
Son şampiyon Bursaspor gerçekten çok kötü bir sezon geçirdi ancak İlter Aykal aradan sıyrılan oyuncu olmayı başardı. Bu genç yaşında hem ligde düzenli ve iyi oynayan hem de Şampiyonlar Ligi tecrübesi edinen İlter milli formayı da 3 kez giydi.
Bursaspor ile bu sezon başardıkları: Süper Kupa Şampiyonluğu (vs Trabzonspor), Şampiyonlar Ligi Grupları'nda elendiler, Türkiye Kupası Yarı Finali (vs İBB), Süper Lig onbirinciliği
dexlampers
Ülke futbolumuzun yeni yıldızının adı Eray Keçeci. Eray daha kariyerinin ilk sezonunda 18 gol atıp 22 asist yaparak takımına 40 gollük bir katkıda bulundu. Ligde asist kralı da olan genç kanat oyuncusu bu performansı ile doğal olarak milli takıma da çağrıldı.
Trabzonspor ile bu sezon başardıkları: Süper Kupa Finalisti (vs Bursaspor), Avrupa Ligi Grupları'nda elendiler, Türkiye Kupası Finalisti (vs İBB), Süper Lig ikinciliği
b7baris
Sezonun belirli bölümlerinde ciddi sakatlıklar yaşayan Barış toplam olarak 4 ay sahalardan uzak kaldı. Buna rağmen toplam 29 maçta forma şansı bulan forvet 17 gol atmayı başardı. Oynama şansı bulduğu maçlarda gösterdiği performansı milli takımda da sürdüden Barış oynadığı 4 milli maçta 2 gol attı.
Fenerbahçe ile bu sezon başardıkları: Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu (vs AA Gent), Avrupa Ligi 2. Turu (vs PSG), Türkiye Kupası Çeyrek Finali (vs İBB), Süper Lig üçüncülüğü
7
Hadi bekliyorum bu kadar beklettin bizi şöyle sağlam bir güncelleme isteriz![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Diğer sol bek arkadaş çok defansif olmuş.Ben orayı kaptırmam.Şaka maka kaleciler çok iyi.dexlampers de fena olmuş.
Müthiş proje gerçekten ellerine sağlık![]()
Ne zaman yeni başvurular yapabileceğiz.
Yaz transfer döneminde neler oldu?
Ziya38
Ankaragücü'nden ayrılmak istediğini her fırsatta belirten ortasaha oyuncusunun peşine Avrupa'nın devleri düştü.
Ancak Ziye beklenenin aksine önce Chelsea'yi ardından da Real Madrid ve Napoli gibi takımları reddederek Atletico Madrid'in yolunu tuttu. Atletico Madrid bu transfer için 8.75M £ ödedi.
Time Cris
Real Madrid'e Türk akını oyunda da devam ediyor. Sol bek oyuncusu Ali Ezgeç 10.25M £'a Real Madrid'in yolunu tuttu.
NikolaiBelinski
İlter Aykal'da Alp İnce'nin peşinden Barcelona'ya gitti. Barcelona bu transferi 13.5M £'a tamamladı.
![]()
7
Ben daha iyileşemedim mi kardeşim![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Bursaspor'da istediğim başarıyı yakalayamadım ama kötü bir sezon geçirmedim, Alp'in arkasından bende Barcelona FC yolunu tuttum. Kalbimde her zaman Fenerbahçe var. Birgün geri döneceğim
Messi,Villa ve Pedro'dan oluşan hücum hattında nasıl yer bulacağım onu merak ediyorumZiye ve Ali'ye burdan selam El Classico'da görüşeceğiz
![]()
Beni de istediler ama ben gitmedim ne havası bu![]()
Tebrik ediyorum,başından sonuna kadar bir solukta ve büyük bir keyifle okudum,çok yaratıcı bir proje olmuş.Devamını bekliyorum sabırsızlıkla.
Süper Kupalar
Türkiye
İtalya (Detail Level'ı yanlış ayarladığım için maçın istatistiklerine ulaşamadım)
İspanya (Detail Level'ı yanlış ayarladığım için maçın istatistiklerine ulaşamadım)
Avrupa Süper Kupası(Detail Level'ı yanlış ayarladığım için maçın istatistiklerine ulaşamadım, ancak aşağıda gol atan oyuncular görünüyor. Maçın hakemi de ilginç bir şekilde Cüneyt Çakır.)
Ligler
Türkiye
İtalya
İspanya
Hollanda için SS almayı unuttum. Hollanda ligindeki arkadaşlardan özür diliyorum.
Milli Takımımız
Kazakistan'a 9 tane atan oyuncularımıza "yavaş olun gençler"den başka bir şey söyleyemiyorum
[youtube="http://www.youtube.com/watch?v=ohOG7bbVnZc"]Maçın Özeti[/youtube]
Avusturya'yı da gol yemeden devirdik de grup ikinciliği açısından büyük avantaj sağladık.
[youtube="http://www.youtube.com/watch?v=j8YeX38KyIM"]Maçın Özeti[/youtube]
Gruptaki Son Durum
![]()
7
Sezonun ilk El Classico'su
İlter Aykal 90. dakikada Messi'nin yerine girerek El Classico'da oynama fırsatı bulan tek oyuncumuz oldu.
![]()
7
18 yaşında kaleyi elime geçirmişim milli takımda bile oynamışım halen bir transfer atağı yok kimsedeNasıl görmez kimse benim gibi genç yetenekli bir kaleciyi."Doğan Avan daha büyük bir kulübe transfer olmak istiyor"
Ey avrupanın büyük kulüpleri duyun feryadımı
Dedim ama milli takımın sol beki benim dedimNannar hocada sağolsun teknik direktörümüzde.Kapmışım formayı.
El Clasico da oynamama normal yeni transferim takım büyük yaşım genç forma savaşı var.Zamanı vaaaaaaar
![]()