Anket Sonuçlarını Görüntüle: Bir sonraki kariyerde hangi takımı yönetmemi istersiniz?

Voters
18. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

7 38.89%
  • Sevilla

0 0%
  • Napoli

2 11.11%
  • Dortmund

3 16.67%
  • Ajax

4 22.22%
  • Diğer (belirtiniz)

2 11.11%
Sayfa 2 / 13 İlkİlk 123412 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 363 sonuç

Konu: Klişeden Uzak Kariyer [IV.Sezon]

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Premier Lig'de 2.hafta mücadelesinde White Hart Lane'deydik. Yine eksiklerimiz olduğu bir maçtı. Rooney'in kondisyon eksiği, Rafael'in cezalı oluşu, Ferdinand ve Andersonun olmayışı takımı oluştururken sürekli rotasyona gitmeme neden oldu. Geriye düştüğümüz maçta bir duran topla golü bulduk. Önümüzdeki maça Ferdinand'ın da gelişiyle daha etkili bir oyun sergileyeceğimizi düşünüyoruz. Yine de oyundan memnunuz.

Antonio Valecia arka adelesindeki yırtıktan ötürü 3 ay sahalardan uzak kalacak.

Valencia nın sakatlanması kötü olmuş

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by InglorValdamir View Post
    Valencia nın sakatlanması kötü olmuş
    Alternatifleri değerlendireceğiz.

Şampiyonlar Ligi grupları ve Lig Kupasında eşleşmeler belli oldu.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Yoruma gerek olmayan bir maç oynadık. İstediğimiz kadroyla sahaya çıkıp istediğimiz oyunu yansıtınca skor kaçınılmaz oldu. Tabi ki rakibinde önemli eksikliklerini gözardı etmemek lazım.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

9-0 mükemmel olmuş.Bide sene sonu için kaleci görüşmelerine başlamalısın yavaştan.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Sen MANU'nun başına geçmedende MANU yeterince sallamıştı zati.Başlık olmamış

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    9-0 mükemmel olmuş.Bide sene sonu için kaleci görüşmelerine başlamalısın yavaştan.
    Moral açısında takıma harika oldu. Kaleci olayı aklımda para gelmesini bekliyorum. İlk etapta devre arasında sağ bek ve orta saha göbek oyuncusu alabilirim.

Quote Originally Posted by vego View Post
    Sen MANU'nun başına geçmedende MANU yeterince sallamıştı zati.Başlık olmamış
    Ben gelmezsem Man City alıp yürüyecekti Arsenal'le beraber. Sen geçmişi unut.

Kaleye neuer yada adler

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Kaleye neuer yada adler
    Adler tam aradığım tipte kaleci ama alternatifler de düşüneceğiz.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Rafael'e güven derim yanıltacağını sanmıyorum.Orta saha göbek için Nuri iyi olabilir.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Vay vay vay vay kariyere bak

Carcela ve Mazuch ManU seviyesine gelebilecek oyuncular değil ama Lucas harika olmuş. Stopere gerçekte olduğu gibi Phil Jones i alabilirdin Menez ya da Rossi den vazgeçip. Neyse artık bu sene şampiyon olup seneye alırsın onuda

En içten başarılar dileklerimle Oğuz bey

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Rafael'e güven derim yanıltacağını sanmıyorum.Orta saha göbek için Nuri iyi olabilir.
    Rafael'e ben güveniyorum ama yokluğunda alternatifim pek yok. Fabio o mevki de pek güven vermiyor şu an.
    Quote Originally Posted by DaveJones View Post
    Vay vay vay vay kariyere bak

Carcela ve Mazuch ManU seviyesine gelebilecek oyuncular değil ama Lucas harika olmuş. Stopere gerçekte olduğu gibi Phil Jones i alabilirdin Menez ya da Rossi den vazgeçip. Neyse artık bu sene şampiyon olup seneye alırsın onuda

En içten başarılar dileklerimle Oğuz bey
    Teşekkür ederim Onur bey.
    Carcela'dan memnunum Mazuch sakatlandığı için verim alamadık zaten biraz geliştirip satmak için aldım o defansı genel durumu yedek olmaya musaitti. Phil Jones'u daha önce denedim çok memnun kaldım Vidic'ten faydamızı kesince onu almak aklımda var.

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Oo hocam 9-0 Ne olmus öyle ya Başarılar
    malatyAdana!

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Papi44 View Post
    Oo hocam 9-0 Ne olmus öyle ya Başarılar
    Hernandez aşka geldi. Biraz şaşırtıcı oldu benim için de. Teşekkürler.

Kaleci ve defansın ortak hatalarında maçı kazanmadık son dakikalardaki golle tek puanı kurtarmaya çalıştık. Rooney bu maçta çok kötü bir performans sergiledi.

Kontratak ile yediğimiz golle geriye düşsekte evimizde baskın oynarak maçtan farklı galip ayrılmasını bildik. Bir çok topumuz direğe çarptı direğe çarpmayanlar ise Coentrao'ya çarpıp girdi. Coentrao kendi kalesine 2 gol atarak rakipte hayal kırıklığı yarattı. Maçı golü ise Naninin müthiş füzesiydi. Grubun diğer maçı Kobenhavn - Rubin maçı ise golsüz berabere bitti. Altın bir 3 puanla şampiyonlar ligine iyi bir giriş yaptık.

[YOUTUBE="vswM774LM34"]Nani'nin Golü[/YOUTUBE]

Ortaya moussa sissoko derim daha 20 yaşında scholes emekli olur 1 2 sene sora

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Transferler çok iyi. Sonuçlar da güzel. Geçmişi unutup Manu'nun İngiltere'yi sallamasını bekliyoruz.
    TariboWest

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Ortaya moussa sissoko derim daha 20 yaşında scholes emekli olur 1 2 sene sora
    Klişeden uzak durmak istiyorum farklı isimleri almak istiyorum herkes alıyor sissokoyu o nedenle ilk tercihim değil yoksa ne büyük oyuncu olduğunu biliyorum.
    Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Transferler çok iyi. Sonuçlar da güzel. Geçmişi unutup Manu'nun İngiltere'yi sallamasını bekliyoruz.
    Teşekkürler ümit uğraşıyoruz kendi çapımızda deplasmanda havamızı yakalarsak oturur bu takım.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Ligde kötü zamanlar yaşayan Everton'u Javier Hernandez ile bitirdik. Nani yine akılda kalıcı bir gol atarak galibiyeti pekiştirdi. Javier Hernandez'in Lig Performansı müthiş ancak diğer kulvarlarda biraz etkisiz kaldı yine de forvetteki en formda ismimiz Hernandez.

[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=n18RjO7bpjA"]Nani'nin Frikiği[/YOUTUBE]

Diğer taraftan kupada Blackburn ile bir hayli zor geçen ve farklı bir taktik denediğim maçta bu sezon ilk deplasman galibiyetimizi çıkardık, sıkıcı bir maçtı ancak üst turda olmak sevindirici.

Kaleye Adler'e gerek var mı ya, al De Gea'yı işte

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by runforafall View Post
    Kaleye Adler'e gerek var mı ya, al De Gea'yı işte
    Taktiksel anlamda aradığım özelliklere Adler daha müsait ama De Gea'yı da incelerim.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Adler kesinlikle De Gea'dan daha iyi.De Gea gelişimini henüz tamamlamadığından sıkıntı yaratabilir ama Adler bugün gelsin yarın çıksın maça
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Adler kesinlikle De Gea'dan daha iyi.De Gea gelişimini henüz tamamlamadığından sıkıntı yaratabilir ama Adler bugün gelsin yarın çıksın maça
    Öncelikli tercih Adler zaten. O olmazsa Lloris için zorlayabilirim.

İlk defa bu kadar etkisiz oynadığımız bir maçtı. Aslında çok net gol fırsatları da bulduk ancak görüleceği üzere Cech inanılmazdı, Rooney ve Hernandez'in de etkisiz kalmasıyla maçı kaybettik. Maçın son dakikasında Rossi'nin 30 metreden attığı gol bizim için teselliden öteye gidemedi. Ferdinand'ın 12 gün kadar sakat olması ise ayrı can sıkıcı bir durum. Sırada şampiyonlar ligi maçı Rubin deplasmanına gidiyoruz.

[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=IL27m9og8l8"]Rossi'nin Frikik Golü[/YOUTUBE]

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Kaleci arıyorsan Neuer veya Frey'i alabilirsin Oğuz.
    TariboWest

Valla ne bilim, gerçekçilik açısından De Gea'yı ve Phill Jones'ı alırdım ben olsam.
    Yinede Adler'in de bir ManU taraftarı olduğunu hatta sözleşmesinde ManU beni isterse, bilmem kaç milyon euro ya beni bırakın gibi bir madde olduğunuda okumuş-duymuş gibiyim. Olabilir yani o da

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Kaleci arıyorsan Neuer veya Frey'i alabilirsin Oğuz.
    Sezon sonu daha Van der Saar gayet iyi durumda şuan. Şimdiki maçta puanını incele.
    Quote Originally Posted by runforafall View Post
    Valla ne bilim, gerçekçilik açısından De Gea'yı ve Phill Jones'ı alırdım ben olsam.
    Yinede Adler'in de bir ManU taraftarı olduğunu hatta sözleşmesinde ManU beni isterse, bilmem kaç milyon euro ya beni bırakın gibi bir madde olduğunuda okumuş-duymuş gibiyim. Olabilir yani o da
    Bire bir transferler aynı olsun demiyorum sadece kariyer hikayeleri bölümünde genel transferlerden ayırmak istiyorum takımı bakalım belki Adler bile olmaz tuhaf bir sürpriz yaparım.

Chelsea'nin hıncını Rubinden çıkardığımız bir maç oldu. Rubin saha avantajı ile baskın oynasa da geliştirdiğimiz net ataklar ile rahat goller bulduk. Ancak ara ara van der Saar'ın kurtarışları gözardı edilemez. Grubun diğer maçı 2-2 beraber bitti.

Aslında iyi yapıyorsun yeni adamları star yapmak daha güzel alex ferguson da bunu yaparak beckham ları ronaldoları nanileri çıkarmadı mı?takipteyiz başarılar

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Aslında iyi yapıyorsun yeni adamları star yapmak daha güzel alex ferguson da bunu yaparak beckham ları ronaldoları nanileri çıkarmadı mı?takipteyiz başarılar
    Biraz bunun çabası var haliyle farklı şeyler denemeyi seviyorum. Mesela Mehdi Carcela (adamın adını hep unutuyorum Mehdi demek geliyor ) bu adam tam inside forward (attack) özelliklerine sahip bu oyuncu üzerinde Forvet özelliğini de geliştirip Poacher yapmak istiyorum bakalım ne gibi bir performans sergileyecek. Profil aşağıda.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Tam gerçeğe yakın, farklı skorlar oluyor Premier Ligdeki gibi. Takipteyiz.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Tam gerçeğe yakın, farklı skorlar oluyor Premier Ligdeki gibi. Takipteyiz.
    Teşekkürler Çağdaş, bekliyorum yorumlarını.

Premier Lig'te 7 Hafta mücadelesinde evimizde Sunderland'i ağırladık. Hernandez'i yedek oturtup Rossi'yi oynattığımız maçta pişman olmadık ve Rossi maçın yıldızı oldu. Ferdinand'ın yokluğunda ise Evans gayet iyi oynadı. Rossi'nin kondisyonunun fazla düşmesi nedeniyle riske atmamak için Hernandez'i aldık oyuna ve o da nispet yapar gibi golünü attı. Hernandez şuan 8 golle gol krallığında liderliğe oynuyor.

Ligin son sırasında bulunan Stoke ile zorlu bir maç oynadık maç kopana kadar öldük ve dirildik. Puansız bir takıma karşı beni şaşırtacak derecede zorlu geçti. Maç kopana kadar sıkıntılar yaşadık.

Zorlu Arsenal deplasmanı öncesi kadroyu biraz değiştirerek kolay rakibimiz karşısına çıktık ve de çok pozisyon yakaladık. Skor'dan memnunuz.
    Maçta ki sakatlıklar hakkında bilgi verelim Rooney 2-3 gün yok.Arsenal maçında oynayıp oynayamayacağı şüpheli. Darron Gibson 6 hafta yok.
    Takım şampiyonlar ligi yorgunluğunu atabilmesi için 2 gün dinlendirilecek.
    Last edited by Oghuse : 02.Ağustos.2011 at 16:53

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Mükemmel galibiyet, ezici üstünlük, mantıklı hamleler. Maçın özeti bu 3 cümle öbeği. Arsenal Şampiyonlar liginden bizden 1 gün sonra oynaması onlar için büyük dezavantajdı çünkü Van Persie ve Cesc bu ŞL maçında çok hırpalanmışlardı. Maçın başından itibaran bu iki oyuncu ve Nasri üzerine sert müdahelelerde bulunduk ve ilk 60 dakika faydasını görerek kondisyonları üzerinde etkiledi. 3 gol attıktan sonra takım rehavete kapıldı ve 2 gol yiyerek galibiyeti zor soktu ancak maçta başka gol olmayınca Arsenal deplasmanından 3 puan çıkardık. Maçta anlayamadığım noktalar ise Nasri ve Van Persie'nin kondisyonları çok düşmesine rağmen hala etkili oyun oynayabiliyor olmasıydı. Maçın hatası ise yorulan Rossi yerine sakatlıktan yeni çıkan Rooney'i almamız oldu. Rooney tekrar sakatlandı ve 2 hafta oynayamayacak. Sıradaki maç kupa eşleşmesinde Liverpool maçı.

Sayfa 2 / 13 İlkİlk 123412 ... SonSon

Mesaj Yetkileri