Anket Sonuçlarını Görüntüle: Bir sonraki kariyerde hangi takımı yönetmemi istersiniz?

Voters
18. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

7 38.89%
  • Sevilla

0 0%
  • Napoli

2 11.11%
  • Dortmund

3 16.67%
  • Ajax

4 22.22%
  • Diğer (belirtiniz)

2 11.11%
1 ile 30 arası toplam 363 sonuç

Konu: Klişeden Uzak Kariyer [IV.Sezon]

Hybrid View

Valla ne bilim, gerçekçilik açısından De Gea'yı ve Phill Jones'ı alırdım ben olsam.
    Yinede Adler'in de bir ManU taraftarı olduğunu hatta sözleşmesinde ManU beni isterse, bilmem kaç milyon euro ya beni bırakın gibi bir madde olduğunuda okumuş-duymuş gibiyim. Olabilir yani o da

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Kaleci arıyorsan Neuer veya Frey'i alabilirsin Oğuz.
    Sezon sonu daha Van der Saar gayet iyi durumda şuan. Şimdiki maçta puanını incele.
    Quote Originally Posted by runforafall View Post
    Valla ne bilim, gerçekçilik açısından De Gea'yı ve Phill Jones'ı alırdım ben olsam.
    Yinede Adler'in de bir ManU taraftarı olduğunu hatta sözleşmesinde ManU beni isterse, bilmem kaç milyon euro ya beni bırakın gibi bir madde olduğunuda okumuş-duymuş gibiyim. Olabilir yani o da
    Bire bir transferler aynı olsun demiyorum sadece kariyer hikayeleri bölümünde genel transferlerden ayırmak istiyorum takımı bakalım belki Adler bile olmaz tuhaf bir sürpriz yaparım.

Chelsea'nin hıncını Rubinden çıkardığımız bir maç oldu. Rubin saha avantajı ile baskın oynasa da geliştirdiğimiz net ataklar ile rahat goller bulduk. Ancak ara ara van der Saar'ın kurtarışları gözardı edilemez. Grubun diğer maçı 2-2 beraber bitti.

Mesaj Yetkileri