Anket Sonuçlarını Görüntüle: Bir sonraki kariyerde hangi takımı yönetmemi istersiniz?

Voters
18. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

7 38.89%
  • Sevilla

0 0%
  • Napoli

2 11.11%
  • Dortmund

3 16.67%
  • Ajax

4 22.22%
  • Diğer (belirtiniz)

2 11.11%
Sayfa 3 / 13 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 363 sonuç

Konu: Klişeden Uzak Kariyer [IV.Sezon]

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Maç için çok söylenebilecek birşey yoktur herhalde. Lig kupasında Gerrard'sız Liverpool'u adeta gole boğduk. Duran top organizasyonundan zaafiyeti olduğu anlaşılan Liverpool kornerden gelen orta veya korner dönüşünden 3 gol yedi. Yediği diğer iki golse yan toptan yapılan ortalarda Rossi'nin gelişini yaptığı vuruşlarla oldu. Kupa da yolumuza devam ediyoruz. Takım çok iyi gidiyor, darısı ligte lider olmaya.

Lig Kupası'da ilginç bir hal aldı. Sona kalan 8 takımın 5i premier ligten sadece ve en ciddi tehdit Man City.

Şom ağzımıza demek istiyorum kupada City ile eşleştik.

Last edited by Oghuse : 02.Ağustos.2011 at 18:10

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

Amc için Mateo Kovacic harika gelişiyor. -9 potansiyelli ama sende ne kadar potansiyeli olur bilmiyorum. Eski kariyerimde asistanım 3.5 yıldız vermişti.
    http://www.imagebam.com/image/c85aa6140524334
    Bu arada balance eksiye düşerse korkma David Gill ekliyiveriyor geri ödemesiz

United olunca ilgimi çekti kariyer, başarılar. Farklı adamlar alman çok güzel.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by martymcfly View Post
    Amc için Mateo Kovacic harika gelişiyor. -9 potansiyelli ama sende ne kadar potansiyeli olur bilmiyorum. Eski kariyerimde asistanım 3.5 yıldız vermişti.
    http://www.imagebam.com/image/c85aa6140524334
    Bu arada balance eksiye düşerse korkma David Gill ekliyiveriyor geri ödemesiz

United olunca ilgimi çekti kariyer, başarılar. Farklı adamlar alman çok güzel.
    Kovacic Odd takımına transfer olacakmış ancak ben de takibe aldım gelişme gösterirse takımıma katma ihtimalim yüksek, profili gayet gelişime açık önerin için sağol. David Gill'in para takviyesi yaptığını bilmiyordum hazır transfer dönemi yaklaşırken bir istekte bulunayım.

Tuhaf maçtan galip çıkan taraf olarak liderliğe yerleştik. Javier Hernandez golünü bulana kadar saç baş yoldurdu ancak 1 gol 1 asist ile maçın yıldızı olmayı başardı. Ligte yolumuza devam ediyoruz. 10 hafta da liderliği yakalamak iyi oldu. Büyük rakiplerden kalan 9 maçta oynamadığım Liverpool ve City kaldı. O maçları da kayıpsız geçersek liderliği sağlamlaştırırız.

Ekim ayı doğum günü şansım oldu ve çok parlak geçti. Özellikle Javier Hernandez için.

Yönetime bak be helal olsun ben istemeden verdiler.

Last edited by Oghuse : 02.Ağustos.2011 at 18:44

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Kabul etmek gerekir, kendimiz kaşındık. As oyuncuları zorlamamak için rakibimiz karşısına aşırı değişik bir kadroyla çıkınca gelen atakları kalemizde gördük ve farklı yenildik. Nazar boncuğumuz olsun.
    Yine yenilgiye rağmen üst turu garantiledik.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Kolay rakibimiz karşısında yoruma gerek kalmayan bir galibiyet alıyoruz. Hernandez yine gol atana kadar dünyaları kaçırdı.

Ondrej Mazuch vs. Jonny Evans

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ben Evans derim ball playing defender ile baya faydalı olur.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Ben Evans derim ball playing defender ile baya faydalı olur.
    Ben aslında birbirlerine ne kadar yakın özelliklere sahip olduğuna dikkat çekmek için eklemiştim. Yoksa ben de Evans'ı daha süratli ve çevik olduğu için tercih ederim.

Zayif rakibimizi Nani'nin harika oyunu ile alt edip liderliğimizi sürdürüyoruz.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yap bi atraksiyon Vidic ile Ferdi'yi sat sene sonunda öyle böyle para gelmez güven şu 2 gence
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Yap bi atraksiyon Vidic ile Ferdi'yi sat sene sonunda öyle böyle para gelmez güven şu 2 gence
    şuan için bu iki oyuncudan birini bile kesince savunmada sıkıntılar yaşıyorum özellikle vidic'siz olunca. o nedenle biraz daha gelişmelerini beklemek durumundayım, çünkü oynattığım taktik defansın önde kurulmasıyla oluşuyor ve de gençler hem yavaş hem de mental eksiklikleri bi hayli fazla.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Kopenhag maçı ağır olmuş gerçekten. Ama ara sıra böyle sonuçlar da takımı kendine getirir. İyidir.
    TariboWest

kopenhag maçına yedeklerle cıkıp yenildiysen normaldir. Ama gol atamadan yenilmen anormal sayılacak bi durum. ya senin ilk 11 dışında hiç adam gibi forvetin yok. yada benimde grubumda bulunan kopenhag düşündüğümden daha iyi...

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Ne acayip skorlar yahu, keyifli gidiyor.

sakary Ali Misafir

İyi gidiyoruz iyi..City ile eşleştim diye dert etme.Teneke kupası takan yok o kupayı Önemli olan FA Cup ile Premier League.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Kopenhag maçı ağır olmuş gerçekten. Ama ara sıra böyle sonuçlar da takımı kendine getirir. İyidir.
    Çok önemsemiyorum ya en azından farklı oyuncuları da görmüş olduk.

Quote Originally Posted by namocuq View Post
    kopenhag maçına yedeklerle cıkıp yenildiysen normaldir. Ama gol atamadan yenilmen anormal sayılacak bi durum. ya senin ilk 11 dışında hiç adam gibi forvetin yok. yada benimde grubumda bulunan kopenhag düşündüğümden daha iyi...
    3 Doğal forvet ve forvette oynayabilen bir çok oyuncu var şahsen ihtiyaç duymuyorum.
    Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Ne acayip skorlar yahu, keyifli gidiyor.
    Bence de, keyif alınabiliyorsa kariyerden ne alâ.
    Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    İyi gidiyoruz iyi..City ile eşleştim diye dert etme.Teneke kupası takan yok o kupayı Önemli olan FA Cup ile Premier League.
    City dert etmiyorum aslında takıma güveniyorum sadece dediğim çıkması komik geldi.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Ligte iyi bir çıkış yakalayan ve üst düzey takımların altında puan durumunda bir sürprize imza atan West Ham karşısında Van der Saar'ın başarılı performansı ile deplasmandan 3 puan koparıyoruz.

Bolca gol fırsatı yakaladığımızda maçı rahat kazanıyoruz. Maçta sarı kartlar adeta havada uçuştu. Ancak iyi takım oyunu bize galibiyeti getirdi.

Sırada deplasmanda oynayacağımız çok iyi iki rakip var. Turu garantilediğimiz Şampiyonlar Liginde Benfica'nın karşısında olacağız. Benfica ligi lider götürüyor ve formda ancak 2-3 önemli oyuncusundan yoksun. Bu maçtan 3 gün sonra formsuz Liverpool karşısına çıkacağız. Bu maçta büyük kaptan Gerrard uzun süreli sakatlıktan yeni çıkmış olacak ve performans veremeyeceğini umut ediyoruz. Liverpool'un diğer eksikleri: Milan Jovanovic, Yohan Cabaye, Charles N'Zogbia, David N'gog ve Luiz Suarez olacak. Zaten bu kadar sakat formusuzluğun sebebini açıklıyor olsa gerek. Ancak Liverpool güçlü ve dikkat edilmesi gereken bir takım geçen haftalarda da Chelsea'yi ağırladılar ve çok zorlamalarına rağmen 3 puanı koparamadılar. Bu maçı heyecanla bekliyoruz.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Çok iyi gidiyoruz şu an Senin için biraz büyük takım olmuş Oğuz abi
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Çok iyi gidiyoruz şu an Senin için biraz büyük takım olmuş Oğuz abi
    Zaman geçirmek için oynuyorum. Baştan kadro kurmak için sağlam bir kafaya ihtiyacım var. Çok yoramıyorum kendimi şu sıralar.

3-1 geriye düştüğümüz maçta iyi bir geri dönüş oldu. Maçı kazanadabilirdik ancak kısmet değilmiş. Çok da önemi yok zaten liderlik garanti gibi birşey.

Sinir bozan maçlardan biri daha. Bir önceki mesajımda yazdığım eksikliklerin yanında Lucas çok yorgundu, Skrtel sakattı. Maçın başında Agger sakatlandı, bolca pozisyon üretip kolayca yedik golümüzü. Kuyt hayatında gidemeyeceği kadar top sürdü ve attı golünü. İyi bastırdık ancak olmadı kazanamadık. İstatistiklere göz atınca, oyundan memnunuz. Skor tatmin edici değil.

Fa Cup kurasında ise o kadar kebap takım arasında Premier Lig takımı çekerek kurada ki şansımızı koruyoruz. Durmak yok yola devam.

sakary Ali Misafir

Amatör küme takımları varken Bolton'un gelmeside insanın canını sıkar cidden

Ligte zirvedeki kapışma iyi gidiyor.Tottenham'ın zirvede olamayacağını düşünüğümden 4 puan fark şuan için iyidir.Şampiyonluk en büyük adayıyız.Aynen devam

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    Amatör küme takımları varken Bolton'un gelmeside insanın canını sıkar cidden

Ligte zirvedeki kapışma iyi gidiyor.Tottenham'ın zirvede olamayacağını düşünüğümden 4 puan fark şuan için iyidir.Şampiyonluk en büyük adayıyız.Aynen devam
    Ligin ilk yarısının bitmesine 3 maç kala Chelsea ile aramızda 4 puanlık bir fark var bu şekilde düşünürsek onlarda ciddi bir rakip çünkü premier ligte ne zaman puan kaybedeceğiniz hiç belli olmuyor.

Lig Kupasında yarı final kuraları da çekildi.

Aralık ayının ilk lig karşılaşmasında çok ilginç bir maç yaşadık. 26' da kaçan bir penaltı. 48. dakikadan 2 oyuncumun birden oyundan atılması ve 9 kişi kalmam. (bu sırada skor 2-0) Ancak herşeye rağmen ataklarımı kesmeden formsuz rakibimin üstüne üstüne gitmem. Ve Evra'nın müthiş golü. Eğlenceli bir 3 puan oldu. Kırmızı kart gören Carrick ve Rooney'i umarım çok fazla aramayız. Sıradaki rakibimiz şampiyonlar liginde Rubin. Ve sonrasında Newcastle deplasmanına gideceğiz.

[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=WYjdjnfkvGM"]9 Kişiyle Harika Gol: Evra[/YOUTUBE]

Buna da fikstür flood'u diyorlar herhalde.

Şampiyonlar ligi grup maçlarını da net bir skorla kapatıyoruz. Gün Rooney'nin günü.

Lig arasına yaklaşırken takım muhteşem formunu korumaya devam ediyor. Deplasman fobimiz artık aşıldı ara sıra önemli eksiklikler olsa bile geniş kardomuz sayesinde bunu kapatabiliyoruz. Sırada büyük City günleri var.

Last edited by Oghuse : 04.Ağustos.2011 at 20:33

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Devre arası transfer dönemi yaklaşırken defansta bek eksikliğimizi Taye Taiwo ile kapattık. Transfer için 5M sterlin ödenmiş.

Şampiyonlar ligi kuraları da taze çekildi. Dişimize göre bir rakiple karşılaşacağız.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Ligte 17. hafta mücadelesinde 2-0 öne geçtiğimiz maçta City durumu 2-2'ye getirdi ve işler zora girdi. Oyuncu değişikliklerinde Hernandezi oyuna aldık ve 85'de maçı koparttık. Oyuna sonradan dahil olan Hernandez 2 asist yaptı, ancak maçı yıldızı yine 3 gol atan Rooney oldu. Sırada bir City maçı daha var.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Lig kupasına veda ettik. Ortada geçen bol pozisyonlu maçta rakip kaleciyi bir türlü aşamadık ve kupaya veda ettik. Rooney'nin sayılmaya golü maçın gidişatını değiştirdi. Kalan kupalara bakacağız artık. Ve transfer dönemi yaklaşıyor yönetimden bütçe sağlayabilirsek takviyeler yapacağız.

Aralık ayını kapatırken ligte 26 ve 28inde West Bromwich ve Aston Villa deplasmanlarına gideceğiz. Yoğun bir aralık olacak umarım kayıpsız atlatırız.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Lig Kupası angaryadan öteye geçemeyecekti, iyi olmuş.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Lig Kupası angaryadan öteye geçemeyecekti, iyi olmuş.
    Defans hariç geniş bir kadroya sahiptik aslında oraya da takviyeyi yaptık kupayı kaldırabilirdik ama olmadı sağlık olsun.

Maçlar için yorum gerek yok. 2. maç moralleri bozdu ancak Tottenham takım raporu keyfimizi yerine getirdi.

Ayrıca Vidic dünyada yılın en iyi defansı seçildi. Ayrıca yılın takımında kendine yer buldu.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Rooney yine günündeydi. Bu sezon 3 maçta hat trick yapan Rooney bu maçta 4 gol atarak bir maçta en çok gol sayısının barajını yükseltmiş oldu. Taiwo ayağının tozuyla çıktığıma maçta Evra'nın yokluğunda hiç sırıtmadı ve başarılı bir oyun sergiledi. 6 numarayı bu sezon Taiwo giyecek.
    Defoe'nun golü ise destansıydı. Yılın golüne aday.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Güle Güle Vidic
    29 Yaşındaki hırçın defansımız Vidic'i 5.25M'u peşin geri kalanı 30 ay taksitle olmak üzere toplamda 29M Sterlin'e Real Madride satmış bulunuyoruz. Kaptanımıza yeni takımında başarılar dileriz. Yeni kaptanımız Wayne Rooney.
    Last edited by Oghuse : 05.Ağustos.2011 at 03:22

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Vidic yaşına göre iyi paraya gitmiş, artık iyice gençlere yoğunlaşacağız herhalde.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by ozaniel View Post
    Vidic yaşına göre iyi paraya gitmiş, artık iyice gençlere yoğunlaşacağız herhalde.
    Yani sayılır ama tahmin edilmesi zor isimler gelecek. Ve 1 yolcumuz daha var.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Vidic yerine Ferdinand'ı yollasan daha mantıklı olurdu. Vidic yaşlansada fiziksel olarak güçlü kalıyordu ama Ferdinand 2-3 sezon sonra bir leş haline geliyor. Acaba Vidic gibi adamın boşluğunu kiminle dolduracaksın.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Vidic yerine Ferdinand'ı yollasan daha mantıklı olurdu. Vidic yaşlansada fiziksel olarak güçlü kalıyordu ama Ferdinand 2-3 sezon sonra bir leş haline geliyor. Acaba Vidic gibi adamın boşluğunu kiminle dolduracaksın.
    Ferdinand'ın fazla bir ederi yoktu Vidic'de 30'a basınca o fiyata satamayacaktım. Ferdinand varken yandaki tandem gençler idare edebiliyorlar. Ayrıca 1 takviye yaptım.

Ocak Ayı Genel Durumu

SS'lerde herşey belli. Yaptığımız transferlerde 24 ay taksiti geçmeyecek sekilde yapıldı. O da sadece Matt Hummels oldu. Yann M'vila 12 ay taksitle alınmıştır. SS'ler kronolojik sıraya göre ilerlemektedir.
    Evra'nın ayrılış sebebi para değildir. Aramızdaki ilişki kopmuştu o nedenle sattık.

İşte bu tipleri aldık

Taye Taiwo

Joao Pereira

Matt Hummels

Yann M'vila

SS yoğunluğu için bu seferlik affedin.

Sayfa 3 / 13 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri