Sayfa 300 / 480 İlkİlk ... 200250290298299300301302310350400 ... SonSon
8,971 ile 9,000 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

  1. #8971
    Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul
    Mesajlar
    5,502

    Default

    Bebe gerçek bi santrafor oyuncusu değil ki, asıl mevki sağ açık
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

  2. #8972
    Nesil
    2006
    Yer
    Pekin
    Yaş
    34
    Mesajlar
    12,340

    Default

    Gs ile ismi anılan Eboue'yi bizim almamızı çok isterdim.Ekrem ve Hilbert'ten sonra Maicon etkisi yaratırdı valla.
    So what?
    Saike

  3. #8973
    Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır
    Mesajlar
    5,664

    Default

    Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Gs ile ismi anılan Eboue'yi bizim almamızı çok isterdim.Ekrem ve Hilbert'ten sonra Maicon etkisi yaratırdı valla.
    Aynen abi.Çok iyi olurdu,Bosingwa'yla uğraşacağımıza biraz Eboue'ye mesai harcasak olabilirdi aslında.

  4. #8974
    Nesil
    2009
    Yer
    Samsun
    Yaş
    30
    Mesajlar
    11,040

    Default

    Lizbon’da Q7 haykırışı!
    Sporting Lizbon, Valencia’ya 3-0 yenildi, 48 bin taraftarı, “Quaresma” diye tempo tuttu. Bunun üzerine yöneticilerin, Menajer Mendes ile temasa geçtiği, ancak Mendes’in, Beşiktaş’ın Q7’yi bırakmak istemediğini söylediği vurgulandı



    01 Ağustos 2011 Pazartesi - 08:35
    Milliyet

    Beşiktaş’a geldiğinden bu yana tavan yapan ve yine çok iyi olduğunu kanıtlayan Quaresma’ya Sporting Lizbon’da kurtarıcı gözüyle bakılmaya başlandı.

    Her şey, Portekiz ekibinin Valencia ile oynadığı hazırlık maçıyla başladı. İspanyol takımını konuk eden Sporting, kötü bir performans ortaya koyarak 3-0 yenildi. Bu skor ve futbol, taraftarın isyan etmesine yetti.

    Lizbon’da, Jose Alvalade de Lisboa Stadı’nı dolduran 48 bin Sporting Lizbon taraftarı, hep bir ağızdan “Quaresma” diye haykırarak, yönetimden Q7’nin transfer edilmesini istedi. Taraftarlar, Beşiktaşlı futbolcunun Sporting’in önemli bir gol silahı olacağını savundular.

    Quaresma suskun
    Portekiz basını da, Sporting Lizbon Yönetimi’nin bu tepki üzerine Quaresma’nın menajeri ile bir toplantı yaptığını iddia etti. Mendes’in, Beşiktaş’ın bu futbolcuyu bırakmaya niyeti olmadığını yönetime ilettiğini yazan gazeteler, bu cevaba rağmen Sporting’in siyah-beyazlı oyuncuda ısrarlı olduğunu belirttiler. Quaresma’nın ise bu gelişmeler karşılığında sessizliğini koruyarak, basına açıklama yapmaktan kaçındığı belirtiliyor.

  5. #8975

    Default

    Q7 suskun değil ya buradayım dedi adam. Bu haberler aspargas. Öyle olmasa bile boş bir çaba sergiledikleri bu sene bu saatten sonra Beşiktaş daha fazla transfer yapmaz.

  6. #8976
    Nesil
    2007
    Yer
    Ankara
    Yaş
    36
    Mesajlar
    5,918

    Default

    Bağırmakla olsaydı şu anda Hulk Beşiktaştaydı
    eto'o bitmiş.

  7. #8977
    Nesil
    2007
    Yer
    Ankara
    Yaş
    36
    Mesajlar
    5,918

    Default

    Cardozo-Almeida takası deniyormuş portekiz basınında
    eto'o bitmiş.

  8. #8978
    Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus
    Yaş
    39
    Mesajlar
    5,258

    Default

    Almeida'dan 1 gömlek üstün bence. Gelirse Almeida niye gitti demem, ama gelmezse de üzülmem.

  9. #8979

    Default

    Almeida'yı hiç sevmem ben. Cardozo'dan da pek haz etmem çok ağır ve saha içinde aktif değil bence ama Almeida'dan çok daha iyi olduğu kesin.

    Benim için fark etmez bu transferin ne olacağı. Ama Cardozo gelirse FM'de çoşarız o yüzden gelsin

  10. #8980
    Nesil
    2011
    Yer
    Madrid
    Mesajlar
    11,116

    Default

    Yönetim Kurulumuz'un 02.08.2011 tarihinde yaptığı toplantı neticesinde Futbol A Takımımız'ın Teknik Direktörümüz Sayın Tayfur Havutçu ve ekibinin görevine devam etmesi oy birliği ile karar altına almıştır.

    Ancak hocamızın fiilen görevine devam etmesinin halen mümkün olmadığı göz önüne alınarak, Futbol A Takımımız'ın Avusturya kampı sırasında kampa katılan, hocamız ile görüşüp yardımcı hoca olarak görev tanımı belirlenmiş, hocamız tarafından teknik ekip içinde yer alması talep edilmiş, A Takımımız'ın kamp bitiminde İstanbul’a dönüşü kendisinin göreve başlama tarihi olarak saptanmış, bununla birlikte kamuoyu tarafından takip edilen ve bilinen sebeplerle gelişi bir süre ertelenmiş olan Sayın Carlos Carvalhal ‘ın, Teknik Direktörümüz Sayın Tayfur Havutçu’nun yeniden görevine döneceği tarihe kadar, yardımcı antrenör sıfatıyla vekaleten teknik direktör olarak göreve başlamasına oybirliği ile karar verilmiştir.

    Beşiktaş JK Yönetim Kurulu

  11. #8981
    Nesil
    2006
    Yer
    Pekin
    Yaş
    34
    Mesajlar
    12,340

    Default

    KAP'a yapılan açıklama şöyle:

    "Profesyonel futbolcularımız Necip Uysal, Atınç Nukan ve Muhammed Demirci'nin ekonomik haklarının belli bir kısmının değerlendirilmesi ile ilgili olarak fon (Quality Football Ireland Lımıted) ile görüşmelere başlanmıştır."

    12 milyon Euro'luk operasyon
    Beşiktaş'ın gençleri hem takıma para kazandıracak, hem de Quality Football Ireland Limited kanalıyla kendilerine Avrupa'nın yolu açılacak. Şirketle pazarlıkların birkaç gün içerisinde biteceği ifade edilirken her futbolcunun yüzde 50 hissesi için 4'er milyon euro alınabileceği vurgulandı

    Beşiktaş, gençlerin yarı hissesini fona devretmeye hazırlanıyor. Siyah-beyazlıların gelecek vaadeden üç genci Necip Uysal, Atınç Nukan ve Muhammed Demirci için kulüple temasa geçen Quality Football Ireland Limited (ISC) adlı şirket, futbolcuların yüzde 50 hissesi için pazarlığa oturdu.

    Beşiktaşlı oyuncuların gelecekte çok başarılı olacağına inanan ve ellerindeki kaynaklarla onlara Avrupa'nın kapısını açmaya hazırlanan şirketin, futbolcuların yarı hissesine 3.5 milyon euro önerdiği ifade edildi.

    Beşiktaş'ın ise bu öneriye karşılık 4.5 milyon euro istediği vurgulandı.

    Geleceğe yatırım
    Siyah-beyazlılarla fon şirketi arasındaki pazarlığın birkaç gün içerisinde son bulabileceği ve üç futbolcunun yarı hissesinin de yaklaşık 4'er milyon eurodan satılabileceği ifade edildi.

    Futbolcuların hisselerinin satışı sonrasında da futbolcuların siyah-beyazlı formayı giymeye devam edeceği belirtildi.

    Üç gencin de geleceğinini çok parlak olduğunu düşünen Quality Football şirketi, üç futbolcuya 12 milyon euro yatırım yaparak para kazanmayı hesaplıyor. Buna karşılık Beşiktaş ise futbolcusunu elden çıkarmadan önemli bir gelirin sahibi olacak. Bilindiği gibi Beşiktaş Almeida'nın transferinde de bu yolu seçmiş, fonun imkanlarıyla yıldız futbolcuyu renklerine bağlamıştı.

    Milliyet
    So what?
    Saike

  12. #8982

    Default

    4 değilde 5 olsa iyidir. Zaten biz bu adamları 10 milyona satamayız. karlı çıkarız yani. Tabi o ara AB'ye falan girersek iş vahim

  13. #8983
    Nesil
    2009
    Yer
    Samsun
    Yaş
    30
    Mesajlar
    11,040

    Default

    Carvalhal: Cardozo ile ilgileniyoruz

    3 Ağustos 2011 15:33 | NTV Spor ve Ajanslar
    Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Carlos Carvalhal, Portekiz basınına yaptığı açıklamada, Oscar Cardozo ile ilgilendiklerini söyledi.





    Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Carlos Carvalhal, Portekiz basınına yaptığı açıklamada, takımda forvet hattını güçlendirmek için düşündüğü futbolcuların arasında Benfica'da forma giyen Oscar Cardozo'nun da yer aldığını söyledi.

    Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme rövanşında oynanacak Trabzonspor-Benfica maçı dolayısıyla İstanbul'da bulunan Portekizli gazeteciler, Beşiktaş'ta ilk gününü geçiren Carvalhal'a büyük ilgi gösterdi. Beşiktaş'ın yeni teknik direktörünün açıklamaları, Publico, Abola, Record gibi Portekiz basınının internet sitelerinde geniş yer buldu. Beşiktaş'ın, Oscar Cardozo ile ilgilendiği yönündeki iddiaları doğrulayan Carvalhal'ın ''Cardozo gerçekten Beşiktaş'ta konuşulan üç dört isimden biri'' şeklindeki ifadesi, Portekiz basınının internet sayfalarında başlığa çıkarıldı.

    Bu arada Carvalhal, Beşiktaş'ın Portekizli futbolcularından Hugo Almeida'nın Benfica'dan teklif aldığı iddialarını hatırlatıp, olası bir Cardozo-Almeida takası olup olmayacağı yönünde soru yönelten Portekizli gazeteciye, ''Hugo burada mutlu. Her ikisine birden burada sahip olmak benim hoşuma gider'' cevabını verdi.

    Öte yandan Beşiktaş'ı üst düzey bir kulüp olarak değerlendiren Carvalhal, Türk futbolunun da aşığı olduğunu ifade etti.

  14. #8984
    Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır
    Mesajlar
    5,664

    Default

    Almeida-Cardozo takasına sıcakta bakmıyorum,soğukta. Çünkü bence bu takasla ne boyumuz uzar,ne de kısalır.

  15. #8985

    Default

    bencede ikisi arasında pek bi fark yok ama cardozo az daha üstün gibi.

  16. #8986
    Nesil
    2006
    Yer
    Mersin
    Yaş
    38
    Mesajlar
    662

    Default

    Almeida Cardozo'ya nazaran daha hareketli. Cardozo bitirici ve teknik özellik olarak daha iyi ancak çok ağır.

  17. #8987

    Default

    Almeida Cardozo'dan iyi olur mu Allah aşkına ? senelerdir tek iyi hareketi yok Almeida'nın. Cardozo kesinlikle daha iyi ama şu durumda uygun görmüyorum ben böyle bir transferi. Para harcanacaksa bek falan alınsın. forvet o kadar acil değil.

  18. #8988
    Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34
    Yaş
    36
    Mesajlar
    14,577

    Default

    Hem Cardozo Avrupa'da da oynadı çok fena kazık olur...

  19. #8989
    Nesil
    2006
    Yer
    Pekin
    Yaş
    34
    Mesajlar
    12,340

    Default

    Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Hem Cardozo Avrupa'da da oynadı çok fena kazık olur...
    Kurallara göre Avrupa liginde oynayabilir sanırım.
    So what?
    Saike

  20. #8990

    Default

    Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Kurallara göre Avrupa liginde oynayabilir sanırım.
    ön eleme oynaması anlam ifade etmiyor diye biliyorum bende

  21. #8991
    Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda
    Yaş
    35
    Mesajlar
    1,373

    Default

    Cardozo Trabzon maçinda yedek olarak basliyor

  22. #8992
    Nesil
    2011
    Yer
    Madrid
    Mesajlar
    11,116

    Default

    bence forvet hattina gerek yok besiktasin su an tum mevkileri iyi bence sadece bu takima disiplinli sert bir hoca lazim.
    Last edited by byariff : 04.Ağustos.2011 at 04:48

  23. #8993
    Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır
    Mesajlar
    5,664

    Default

    Almeida: ''Benfica'da oynamak beni gururlandırır.'' Eğer gururlandıracaksa gitsin Almeida Abi. Artık Cardozo'yu istiyorum.

  24. #8994
    Nesil
    2007
    Yer
    Ankara
    Yaş
    36
    Mesajlar
    5,918

    Default

    1 futbolcu 1 sene içinde 2 farklı takımla 2 farklı kupada oynayabilir
    eto'o bitmiş.

  25. #8995

    Default

    Quote Originally Posted by byariff View Post
    bence forvet hattina gerek yok besiktasin su an tum mevkileri iyi bence sadece bu takima disiplinli sert bir hoca lazim.
    bence acil forvet lazım takımda forvet yok almeida dışında ona da güvenmiyorum ben.

    hele 4-3-3 oynayacaksak kesinlikle lazım. santrfor olarak tanımlayamazsınız holoskoyu. zaten bebe dediğimiz adam aslında kanat ama bizimkiler forvet sanıyor.

  26. #8996
    Nesil
    2011
    Yer
    Madrid
    Mesajlar
    11,116

    Default

    4-3-3 oynucaksa orta saha guti-ernst-fernandes olsa ee forvetteki 3"lu simao q7 almeida veya bebe olsa ben zannetmiyorum besiktasin 4-3-3 oynucagini 4-2-3-1 oynucaktir.

  27. #8997

    Default

    Quote Originally Posted by byariff View Post
    4-3-3 oynucaksa orta saha guti-ernst-fernandes olsa ee forvetteki 3"lu simao q7 almeida veya bebe olsa ben zannetmiyorum besiktasin 4-3-3 oynucagini 4-2-3-1 oynucaktir.
    tayfur kalsa kesin 4-3-3 oynardık ama şu durumda ne oynanır bilemiyorum

  28. #8998
    Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    1,861

    Default

    Quote Originally Posted by SyNdRoMe23 View Post
    bence acil forvet lazım takımda forvet yok almeida dışında ona da güvenmiyorum ben.

    hele 4-3-3 oynayacaksak kesinlikle lazım. santrfor olarak tanımlayamazsınız holoskoyu. zaten bebe dediğimiz adam aslında kanat ama bizimkiler forvet sanıyor.
    Mustafa Pektemek var.

  29. #8999

    Default

    Quote Originally Posted by ozaniel View Post
    Mustafa Pektemek var.
    evet o gözümden kaçmış

  30. #9000
    Nesil
    2011
    Yer
    Madrid
    Mesajlar
    11,116

    Default

    mehmet akyuz"mu ne oda var

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •