![]()
Çeyrek Final Maçları
![]()
![]()
2 maçta da biz oynadık, onlar turu geçti. Artık sıkıldım yahu. Deplasmandaki maçta 3 top direkten döndü. İçerdeki maçta karşı karşıya birçok gol kaçırdık. Acquafresca'nın sakatlığı nedeniyle oynamadığı maçta Romani ve Mevlüt'ü oynattık ama ikisi de birçok pozisyonu cömertçe harcadı. Şu anda düşünme aşamasındayım. Ya kariyeri kapatacağım ya da devam edeceğim...
TariboWest
Devam et ama rakip kolaymış ya :s
![]()
![]()
![]()
Lig ve kupa şampiyonluğunu kazanarak sezonu çifte kupa ile tamamladık. İstifayı vermeden önce yüksek maaş alan ve bu oyuncuları ucuza vermemesi için Alexis Sanchez'i 30 m € ya Roma'ya, Acquafresca'yı 17 m € ya Chelsea'ye, Hlousek'i de 16.5 m € ya Roma'ya verdik. Şu andan itibaren Fenerbahçe'nin T.D. değiliz....
TariboWest
Ayrılman kötü olmuş.Bence bırakmamalıydın..Bakalım Avrupa'da dikiş tutturabilecek misin?
Tottenham maçları büyük şanssızlık olmuş Ümit. Artık bize sana yeni takımında başarılar dilemek düşer...
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Usta belli mi takım?![]()
Nuri'yi Fenere getiremedin sen gittin yanınaBaşarılar Ümit daha zevkli olacağını düşünüyorum.
eto'o bitmiş.
![]()
UEFA Avrupa Ligi B Grubu 6. Maç
İlk resmi maçımızda güzel bir sonuç aldık.
![]()
Grubu lider bitirdik.
![]()
UEFA Avrupa Ligi 1. Tur ve 2. Tur Rakiplerimiz Belli Oldu !
![]()
![]()
![]()
Bundesliga 17. Hafta
4 maçlık aradan sonra ilk galibiyetimizi aldık. Umarım ilk 2 maçımızdaki sonuçları sezonun geri kalan kısmında da gösteririz.
![]()
Bundesliga'da ilk yarı sona erdi. 27 günlük aranın ardından 2. yarıya başlayacağız.
![]()
TariboWest
PSV seni seviyor adaş
Yeni takımında başarılar ama ben olsam alana kadar kalırım bi anlık gazla istifa geliyo sonra oyunun tadı kaçabiliyo ama sen bilirsin Dortmund'da başarılı olursun umarım![]()
Dortmund'da başarılar.![]()
Şu anda o tadı kaybetmiş değilim. Ama olur da kaybedersem kariyeri kapatırım.
Sağolasın.
Fenerbahçe ile kariyer açmam daha. Ancak bu kariyerde geri dönebilirim ya da ilerleyen yıllarda anlaşabilirim. Bu kariyer bittikten sonra yeni takımlarla oynamaya devam edeceğim.
TariboWest
Ara transfer döneminde senden kaliteli transferler bekliyorum Ümit.
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
3 oyuncu ile anlaştık.
Nigel De Jong
![]()
Yann Sommer
![]()
Taye Taiwo
![]()
Transfer Özeti
![]()
Yann Sommer ve Nigel De Jong ilk 11 de oynayacak. Taiwo da Schmelzer'in alternatifi olacak. Sommer ve De Jong'u Avrupa'da kullanabileceğiz. Fakat Taiwo için emin değilim. ŞL'de oynadığı için Avrupa Ligi'nde oynayabiliyor diye biliyorum. Umarım oyuna yansıtılmıştır bu kural...
TariboWest
![]()
18. Hafta
![]()
19. Hafta
![]()
20. Hafta
![]()
21. Hafta
![]()
22. Hafta
![]()
![]()
![]()
Ligde zirveye yaklaşmak içten bile değildi. İçerdeki Frankfurt maçında iyi oynamamıza rağmen 1 puan aldık. Son hafta oynadığımız Gladbach maçında 10 kişi kalınca 2-0 dan 3-2 verdik maçı. 5 puan şu an lehimize olsa şampiyonluğa adaydık. Kalan maçlarda seri galibiyetler alıp zirveyi zorlamaya devam edeceğiz.
TariboWest
Transfelerini merakla bekliyorum.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.