Ünlü alman gazetesi Bild'in haberine göre Hoffenheim 21 yaşındaki Arjantinli Matias Defederico'nun transferinde mutlu sona çok yakın.Bilindiği üzere Hoffenheim bir süredir Sağ kanada oyuncu arıyordu.Defederico transferinin olmaması durumunda bir çok alternatifin olduğu bunların arasında Nordin Amrabat , Santiago Cazorla gibi isimlerinde bulunduğu ifade edildi.
Defederico sürati ve tekniğiyle dikkat çekiyor.
Callejon hem ucuz bir oyuncu, hem de kaliteli. İyi bir yedek olur. Defederico ise zaten kalitesini kanıtlamış bir oyuncu. Ancak Zayette'nin konsantrasyon düşüklüğü nedeniyle, Bundesliga gibi de profesyonel bir ligde iş yapmayacağı düşündesindeyim.
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Callejon dışında aldığın oyuncuları tanımıyorum. Zaman zaman zayatte nin adını duysamda hiç çalışmadım. Umarım yararlı transfer olurlar...
Güzel gidiyor.
zayette transferi gereksiz olmuş ya savunmaya çok daha iyi adamlar bulabilirdin o fiyata. Onun dışında 4 üncülük hoffeneim için başarı olur. Takipçinim
Ciddi rakiplere karşı varlık gösteremiyoruz gördüğüm kadarıyla, buna bir çözüm bulmalı ya da sadece bu maçlar için taktiğini değiştirmelisin. fakat kendimizden alt seviyedekilerden puan almaya başarıyoruz. bu da üst seviyelerde kalmamızı sağlamış.
Zayatte transferi biraz aceleye geldi.Birde transfer listesinde olunca o yüzden aldım.4.lük kesinlikle başarı olur.Yorumun için teşekkürler
Büyük takımlara karşı iyi oynayamıyoruz bunun sebebi bence çok fazla genç oyuncumuz var.Biraz tecrübeli oyunculara ihtiyacımız var galiba.Teşekkürler yorum için
martin zeman cok iyi ve genc bir oyuncudur basarilar kariyerinde bu son 2 macini alsaydin cok iyi olcakti