Bobo hanhangi bir takımla anlaştı mı?
Bobo hanhangi bir takımla anlaştı mı?
Benfica’dan uçuk istek
Beşiktaş’ın kadrosuna katmak istediği Oscar Cardozo için kulübünün parmak ısırtacak bir istekte bulunduğu bildirildi. Record Gazetesi’ne göre Benfica Yönetimi, 28 yaşındaki golcü oyuncu için siyah-beyazlı ekipten Hugo Almeida + 15 milyon euro talep ediyor
05 Ağustos 2011 Cuma - 09:11
Milliyet
Portekiz’in ünlü spor gazetelerinden Record, Beşiktaş’ın istediği Oscar Cardozo için Benfica’nın astronomik bir rakam istediğini yazdı.
Gazeteye göre Benfica’nın Oscar Cardozo için Hugo Almeida’nın yanı sıra 15 milyon euro talep ettiği ifade edilirken, Benfica’nın Paraguaylı golcüyü gözden çıkardığı, Almeida’nın da Portekiz’e gelmeye gönüllü olduğu bilgisi verildi.
Beşiktaş’ın Benfica’nın istediği bu teklif karşısında şu an için ne yanıt vereceği bilinmezken, siyah-beyazlı takımın önümüzdeki günlerde bu teklife bir reaksiyon göstereceği kaydedildi. Teknik Direktör Carvalhal’ın, yöneticilerle yaptığı toplantıda Cardozo’nun alınmasını çok istediği ve bu transferin takas yoluna gitmeden çözümlenmesini beklediği öğrenildi.
Yönetimin önümüzdeki günlerde Benfica ile temasa geçeceği ve şartların uygun olması halinde transferin gerçekleşebileceği kaydedildi.
Jesus’tan olumlu sinyal
Trabzonspor’u Şampiyonlar Ligi’nde 3. Eleme Turu’nda eleyen ve bu maçta Oscar Cardozo’ya görev vermeyen Benfica’nın teknik direktörü Jorge Jesus ise Paraguaylı oyuncunun gidebileceğinin sinyallerini verdi. Trabzonspor karşılaşması sonrasındaki basın toplantısında Jesus, Cardozo’nun planları dahilinde olduğunu ifade ederken “Ancak transfer dönemi hâlâ açık. Futbolda her an herşey olabilir” diyerek Paraguaylı oyuncunun gidişini onayladığını ima etti.
Beşiktaş bu sene Portekiz milli takımı kurmaya çalışıyor sanırım. Açıkcası bir takımda 3 aynı ırktan fazlası zarar diye düşünüyorum. Bu senede başarı beklemek zor.
ALmeida yı verip Cardozo tarzında aynı tip adamı aLmak mantıksızLıktan başka birşey oLmaz. HeLe üstüne para vererek aLacaksak tamamen fiyasko oLur. Anca onLar bize para + Cardozo verirse o zaman bu transfer düşünüLebiLir. Hem Cardozo dan daha potansiyeLLi ve daha genç bir oyuncuyu hem bedavaya gönderip, hemde üstüne para vererek neden aynı tip, aynı kaLibre ve yetenekte oLan bir adamı aLaLım ki ?
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Kafa kafaya takas olacaksa bence iyi olur Cardozo - Almeida takası.Almeida gol yükünü çekebilecek santrafor değil gözlemlediğim kadarıyla.
So what?
Saike
Tamamen kendi düşüncelerimdir;
Şampiyonlar liginde çeyrek final oynarken başında Zico vardı. Bunu Beşiktaş'ın efsane futbolcularından Sergen'in söylediklerine göre değerlendiriyorum. Zamanında, yabancıları 30 bin alıyor 3 maç oynayıp 15 maç yatıyor. Türk oyuncular haftalık 3 bil alıyor 30 maç mücadele ediyor ondan sonra kulüp niye iyi gitmiyor, hocalar gönderiliyor. Aslında sorun kulübün içerisinde ki oyuncularda. Bence büyük takımları Türk teknik direktörler yönetmeli ve kaliteli Türk oyuncuları olmalı. Galatasaray'ın UEFA'yı kazandığı zaman çok kaliteli Türk oyuncuları vardı. Bursaspor şampiyon olduğu zaman takımın yıldızları Türktü. Şimdi Beşiktaş'ta kaliteli Türk futbolcu var mı, sorun bu. İlk olarak kaliteli Türklerin olması lazım başarının gelmesi için. Bence Beşiktaş portekizlilieri takımda toplayarak yanlış yapıyor, umarım beni yanılırım
CNNTURK SON DAKİKA: Yıldırım Demirören şu an Madrid'e gidiyor.Diego Forlan Transferi için gittiği yüksek ihtimal
Gecen gun Forlan yillik 6.800 istiyor diye Fatih Terim veto etmisti. Demiroren bu ucreti indirip transferi gerceklestirirse buyuk is yapar.
sponsor olmadan bu tarz transferlerde zorluk yaşar türk kulüpleri.
(/s)
Umarım takım içindeki dengeleri sarsmayacak bir ücrete anlaşılır Forlan ile.
So what?
Saike
Umarım Şemsi Abi'nin dediği gibi çok uçuk bi fiyat olmaz,olursa sponsorla olur.
D.Forlan'a gerek yok o rakamları isteyecekse. Geri dönüşümü de olmayan bir futbolcu zira. En azından, şikeyle ilgili kararlar kesin olarak verildikten sonra transfer girişimlerinin başlaması gerektiğini düşünüyorum. Zaman var çünkü daha.
Bebe'nin yerine Pizzi'nin ismi gündemdeymiş.
İlk videoda Porto'ya karşı hat-trick yapan eleman:
http://www.youtube.com/watch?v=A78tkzoEhYQ
Bu da başka bir golü:
http://videos.sapo.pt/S8Qhtu08vBT8ZudkSCDR
So what?
Saike
Adam tek başına maçı kazanmış, goller akıl dolu ve harika.
Hareketli bir oyuncu.Önemli bir eksiği var Bobo gibi sırtını kaleye döndüğünde kaleye 534543 saatte gitmiyor.Bu önemli bir eksiklik bence böyle bir oyuncu yerine hemen Bobomuzu alalım.
Bitiriciliği de hiç fena değil.Bu kadar açık alan bulabilir mi bilinmez ama deplasmanlarda çok faydalı olur gibi.
Porto'ya attığı son gol baya iyiymiş. Bu videolardan yorum yapmak zor tabi ama bakalım.
Pizzi'nin fiziği çok zayıf ama son vuruşları inanılmaz iyi. araştırmalarım sonucu aldığım bilgi böyle![]()
Pizzi aradığımız tipte bir oyuncu değil bence. Üstelik kendisi orta saha oyuncusu. Simao ve Quaresma varken lüks kaçar. Malum yabancı sınırı var.
"Adalı olmayınca görüşmeler durdu"
12 Ağustos 2011 14:00 | NTV Spor ve Ajanslar
Belçika'nın Standard Liege takımının formasını giyen milli kaleci Sinan Bolat'ın menajeri Kısmet Eriş, genç kaleci için Serdal Adalı ile görüştüklerini ancak yaşanan olaylardan sonra görüşmelerin durduğunu söyledi.
![]()
A Milli Takımı'nın Estonya ile oynadığı özel maçta forma giyen Milli kaleci Sinan Bolat'ın maç sonrasında basında çıkan "Beşiktaş'ın Sinan Bolat'ı izlediği" haberleri ile ilgili menajeri Kısmet Eriş, haber1903.com sitesine açıklamalarda bulundu.
"BEŞİKTAŞ'TA SADECE ADALI İLE GÖRÜŞMÜŞTÜK"
Beşiktaş'ta Serdal Adalı'dan başka hiç kimseyle görüşmediğini dile getiren Kısmet Eriş, "Ben yaşanan bu şike olaylarından birkaç hafta önce Beşiktaş'tan Serdal Adalı ile görüşmüştüm. Daha sonra Beşiktaş'tan kimseyle görüşmedim. Beşiktaş'ın Sinan Bolat'a karşı bir transfer isteği varsa eğer gelecek hafta federasyon tarafından yapılacak açıklamalardan sonra belki görüşme olabilir, diye düşünüyorum" dedi.
"ŞU ANDA RESMİ BİR TEKLİF YOK"
Serdal Adalı hariç kimsenin kendisini aramadığını söyleyen Eriş, "Bizle irtibat halinde olan Serdal Adalı'ydı. Yaşanan olaylardan sonra kimse beni aramadı. Şu anda resmi bir teklif yok. Beşiktaş'ın başka sıkıntıları var" dedi.
"SİNAN İLE İLGİLENEN BAŞKA TAKIMLAR DA VAR"
Bazı takım yöneticileriyle ayaküstü görüşmelerin olduğunu söyleyen Eriş, "Sinan Bolat ile ilgilen başka takımlar var. Federasyonun gelecek hafta yapacağı açıklamalardan sonra her şey daha da belirgin hale gelecek" diye konuştu.
"ESTONYA MAÇINDA BAZI KULÜP YÖNETİCİLERİYLE GÖRÜŞTÜM"
Eriş, "Türkiye-Estonya karşılamasında oradaydım. Çünkü benim ve Sinan için o maçın çok ayrı bir anlamı vardı. Sinan, ilk defa milli formayı giydi. Geldiğimde bazı kulüplerin yöneticileriyle görüşmem de oldu. Bunlar sadece ayaküstü bazı konuşmalardı ama bu konuşmaların Beşiktaş, Fenerbahçe ya da diğer büyük takımlarla alakası yok. Bu konuşmalarda 'Sinan'ın kişiliği, iyi ve beğenilen bir kaleci olduğu, transferi olursa iyi olur' şeklinde sohbetler oldu. Bir şey netleşmeden isim vermek istemiyorum" diyerek sözlerini tamamladı.
Beşiktaş, Pizzi'yi beklemeye aldı
Bebe'nin yerine Pizzi'yi gündemine alan Beşiktaş, transfer için TFF'nin yarın şike davası ile ilgili açıklayacağı kararı bekleyecek
14 Ağustos 2011 Pazar - 09:21
Sabah
Beşiktaş, sakatlığı nedeniyle 6 ay sahalardan uzak kalacak olan Bebe'nin yerine düşündüğü Portekizli futbolcu Pizzi konusunda aceleci davranmıyor. İspanya'da menajer Jorge Mendes ile bir araya gelerek hem Bebe'nin durumunu görüşen hem de yeni futbolcu bakan başkan Yıldırım Demirören'in, transferi beklemeye aldığı öğrenildi. Önce Türkiye Futbol Federasyonu'nun şike davasında yarın açıklayacağı kararı görmek isteyen başkan Demirören'in ayrıca menajer Mendes'e, "Pizzi'nin dışındaki alternatifleri de değerlendirelim. Biz genç, yetenekli, gelecek vaat eden bir futbolcu bakıyoruz. Sen bize önerilerini sun, hocamızla da görüşüp son kararımızı verelim" dediği öğrenildi.
BEBE İÇİN GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR
Bu arada 1 yıllığına kiralanan Bebe'nin sözleşmesinin fesh edilmesi konusunda kulübü Manchester United ile de görüşmelerin sürdüğü gelen haberler arasında. Beşiktaş yönetimi, 1 milyon Euro'ya alınan ancak Portekiz Ümit Milli Takımı'nda sakatlandığı için hiç oynatılamayan Bebe için para ödemek istemiyor.
ManU oyuncu göndermek zorunda mı?
Yani sizi kızdırmak için söylemiyorum, genel bi kural mıdır bu diye soruyorum.
Aynen bizim ki sadece hayal.Ama yani Bebe'yi alıp,Welbeck'i verseler de hiç fena olmaz![]()