2030'a kadar geldiydimdi
2030'a kadar geldiydimdi
FM Gazetesi
2014'ten 2015'e doğru gidiyorum Gs ile. Ama pek zevki kalmıyor ilerledikçe...
Şiveli olmuş Sait
Benim 3. sezonum.3-4 hafta ara verirseniz yeniden canlanabiliyor duygularınız.
2016dan öteye gidemiyorum, oyuncular artık regen olmaya başlayınca canım sıkılıyor![]()
Udinese ile 2017 ye geldim, son 5 yıldır şampiyon oluyorum. Bu nedenle takımda sanchez hariç herkesi sattım ve bu sezon 5 yıldır yetiştirmeye çalıştığım gençlerle oynuyorum , oyun tekrar eski zevkini vermeye başladı.
En son 2040'a yaklaşmıştım.
Ama bu nedir ya?
2710
Tatillede olsa Adam aşmış..
http://www.fm-base.co.uk/forum/fm-2011-general-discussion/73062-2100-beyond-5-top-leagues.html
2648 ve 2652 yılında iyi jenerasyon yakalamışız![]()
2014'e geldim valla. Acayip sıkıldım, 1-2 haftaya devam ederim. 2016-2017 gibi de sonlandırırım oyunu. Ligde acayip başarılıyım ama Avrupada şanssız kuralar filan hiç son 8'den ileri gidemedim, o kaldı bende.![]()
2030'a kadar geldim gercekten çok zevkli bir kariyerdi emekli olarak oyunu bitirdim .
bu seride 2013 e geldim chelseayle. daha da gidecektim oyun yandı (malum save halinde oyunu kapatma durumu) gerçi bayabilirdi de. ilk sezondan şampiyonlar ligini avuçlamıştım. deli maçtı ama terry 116 da kafayla atmıştı pauslayıp evin içinde gol sevinci yaşamıştım![]()
Yazlar dışında hiç tatil yapmadan 2030'a gelmiştim Barca ile.
Sonra scout ekibi canavar gibi oldu,elimden kimse kaçmıyordu, Real'e gideyim Uzaylı yaptıgım Barcaya karşı oynamaya çalışayım dedim, almadılar çünkü Barcada efsaneydim,bıraktım bende.
Kariyere Ankaragücüyle başlamıştım.
Ya arkadaşlar 2 haftada nasıl 2 sezon bitiriyorsunuz.Günde kaç saat fm oynuyorsunuz.Yoksa bu soru için ayrı bir konu mu açmak gerekBen çoğu maçımı bütün maçı izleyerek geçtiğim için bir sezonu bile zor bitiriyorum.Ayrıca oyuna girdiğimizde belli bir yaşımız oluyor zaten biz kendi yaşımızı yazsak da o 35 yapıyor galiba.E emeklilik yaşı da var.Nasıl 2700 lü senelere gidebilmiş o arakdaş
![]()
Oyun sarıyor sarmasına da benim 2 haftada 2 sezon bitirmem için günde 15-16 saat bu oyunu oynamam lazım.Yani uyanık kaldığım her an.Bu da sorun değil onu da yaparım da birinin beni tavsiyeleriyle tam maç izlemekten kurtarması lazım.Sorun ordaTam maç izlemessem sahadaki futbol hakkında bir fikir sahibi olamayacağımı ne olduğunu anlamadan gol yiyebileceğimi düşünüorum hep
![]()
tam maçta çok vakit alır ve sıkıcı olur. Bence o kadara gerek yok.
bencede regenler daha geç veya az sayıda çıkması gerekiyor adam 17 yaşında iken messi ronaldo kabiliyetinde oluyor bu özellliği gerçekten çok saçma galiba oyuncu geliştirme sistemini iyi yapamadıkları için böyle bir uygulama yapılıyor ben regen oyuncularının çıkmasından yanayım fakat böyle olmamalı potansiyeline göre iyi performans gösterim current olarak daha az özellikte gösterilmeli ve gelişimin her futbolcu da olması lazım bir adamın potansiyeli belli onu daha fazla çıkartamıyorsun bu gerçekçi değil.
bu arada konuya cevap verelim 2017 bucaspor ile gelmiştim.
Fm 07de Siirtsporla 2057ye tatilsiz gelmiştim![]()
fb ile 2015teyim hedefim ronalda ve messiyi fbde oynatmak
5 tane kariyer açtım fm2011de. dördünde de 2020yi geçince hevesim kaçtım bıraktım. şimdi oynadığım lecce kariyerinde 2014 yılındayım hala şampiyon olamadım
FM11'de Galatasaray ile 2015e kadar geldim 2014de SLyi yendim ama Save iste 2015de bozulunca oynama hevesim kacti, ama son bir kariyer yapacam 12 cikmadan![]()