Anket Sonuçlarını Görüntüle: Bir sonraki kariyerde hangi takımı yönetmemi istersiniz?

Voters
18. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

7 38.89%
  • Sevilla

0 0%
  • Napoli

2 11.11%
  • Dortmund

3 16.67%
  • Ajax

4 22.22%
  • Diğer (belirtiniz)

2 11.11%
1 ile 30 arası toplam 363 sonuç

Konu: Klişeden Uzak Kariyer [IV.Sezon]

Hybrid View

Baştan sona okuduğum nadir kariyerlerden birisi. En büyük sıkıntım herkesin bir takımın başına geçer geçmez aynı isimleri almasıdır zaten. Hemen al Lukaku ve Hazard'ı senede toplam 60 gol atsınlar biz de okuyalım. Bence çok sıkıcı.

Bunların aksinin yaşanmasıyla hayli eğlenceli bir kariyer oluyor. Devam ettiğin müddetçe takipteyim. Başarılar.

Not: Manchester'ı hiç sevmeyip koyu bir Chelsea hayranıyımdır. O yüzden yenip durma şu Chelsea'yi. ŞL'de elenmene çok sevinmiştim.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by kamilakar View Post
    Baştan sona okuduğum nadir kariyerlerden birisi. En büyük sıkıntım herkesin bir takımın başına geçer geçmez aynı isimleri almasıdır zaten. Hemen al Lukaku ve Hazard'ı senede toplam 60 gol atsınlar biz de okuyalım. Bence çok sıkıcı.

Bunların aksinin yaşanmasıyla hayli eğlenceli bir kariyer oluyor. Devam ettiğin müddetçe takipteyim. Başarılar.

Not: Manchester'ı hiç sevmeyip koyu bir Chelsea hayranıyımdır. O yüzden yenip durma şu Chelsea'yi. ŞL'de elenmene çok sevinmiştim.
    Öncelikle yorumun için teşekkür ederim beni fazlasıyla mutlu etti gerçekten transferde farklı isimlere yönlenmek istiyorum hatta Hazard ve Lukaku'yu da Chelsea aldı. Herhangi bir program kullanmadan transfer yapıyorum veya iyi oyunculara göz gezdirmiyorum gözlemci raporu doğrultusunda ve özellik bilgime dayanarak transferleri tamamlıyorum.
    Ben de oldum olası sevemedim Chelsea'yi (Galatasaray'lı oluşumdan herhalde). Sanırım onlar beni daha fazla yendiler bu da başka ayrıntı. Sevincini bozacak birşey söyleyecek olursam Chelsea ligde 12.sıraya düştü.

Daha önce bahsettiğim üzere taktik oturdu sayılır artık çok kolay gol bulup az gol yiyoruz. Lig Kupasında yedek ağırlıklı bir kadro ile çıkıp sonradan oyuna as isimleri alarak farka gittim. Michael Bradley nokta atışı olduğu gösterdi. Oyuncu puanına bakmayın adam 14Km 'ye yakın koştu maç boyunca ve kaptığı toplarda cabası benimde istediğim buydu zaten.
    Biraz da Macheda'ya değinmek istiyorum. Genç İtalyan maç boyunca iyi bir grafik çizdi yine oyuncu puanını önemsemeyin derim. Gerek Rossi'ye çıkardığı paslarla gerek hava toplarında iyi yönlendirmeleriyle gerekse pozisyon yaratmasıyla gözümüze girdi ancak eksikleri büyük biraz daha gelişmesi gerekiyor. Bu oyuncuyu hem rezerve lig maçlarında hem de ara sıra sonradan oyuna alarak değerlendireceğim.

Last edited by Oghuse : 10.Ağustos.2011 at 06:18

Mesaj Yetkileri