tmm kardeşim saolasın şimdi oldu
Originally Posted by aykut18 tmm kardeşim saolasın şimdi oldu önemli değil elimden geldiğince yapıyorum bi eksik falan gördüğünüzde söylerseniz halletmeye çalışırım belki bazı şeyler gözümden kaçmış olabilir...
Dostum bizde yeni transferlerin olduğu data var onu sana atsak üstüne yaparmısın bu olayı acaba ?
Beşiktaş
Originally Posted by bodan93 Dostum bizde yeni transferlerin olduğu data var onu sana atsak üstüne yaparmısın bu olayı acaba ? Tabi Yapabilirim Sen Onu Bana Msj Olarak At Yarım Saate Yaparım Hemde Linkte Yenilenir Daha İyi Olur Herkez İçin
Originally Posted by bodan93 Dostum bizde yeni transferlerin olduğu data var onu sana atsak üstüne yaparmısın bu olayı acaba ? Öyle yapmaniza gerek yokki. Hem kendi datani hemde arkadasin datasini oyunda isaretlersen ikiside aktif hale gelir.
Originally Posted by cimboom Öyle yapmaniza gerek yokki. Hem kendi datani hemde arkadasin datasini oyunda isaretlersen ikiside aktif hale gelir. haklısın şuan bende ona bakıyordum ama Türkiye Kupasında gruplar yok eleme usulunden yapmak zorunda kaldım onu halletmeye çalışıyorum
Originally Posted by n10da haklısın şuan bende ona bakıyordum ama Türkiye Kupasında gruplar yok eleme usulunden yapmak zorunda kaldım onu halletmeye çalışıyorum Evet yukardada belirtmissin, insallah halledersin, simdilik böyle idare ederiz biz simdi deniyorum yamayi
Forum Rules