1 ile 30 arası toplam 41 sonuç

Konu: 6+2+Sınırsız Yabancı Yaması

Hybrid View

tmm kardeşim saolasın şimdi oldu

Quote Originally Posted by aykut18 View Post
    tmm kardeşim saolasın şimdi oldu
    önemli değil elimden geldiğince yapıyorum bi eksik falan gördüğünüzde söylerseniz halletmeye çalışırım belki bazı şeyler gözümden kaçmış olabilir...

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Dostum bizde yeni transferlerin olduğu data var onu sana atsak üstüne yaparmısın bu olayı acaba ?
    Beşiktaş

Quote Originally Posted by bodan93 View Post
    Dostum bizde yeni transferlerin olduğu data var onu sana atsak üstüne yaparmısın bu olayı acaba ?
    Tabi Yapabilirim Sen Onu Bana Msj Olarak At Yarım Saate Yaparım Hemde Linkte Yenilenir Daha İyi Olur Herkez İçin

Quote Originally Posted by bodan93 View Post
    Öyle yapmaniza gerek yokki. Hem kendi datani hemde arkadasin datasini oyunda isaretlersen ikiside aktif hale gelir.

Quote Originally Posted by cimboom View Post
    Öyle yapmaniza gerek yokki. Hem kendi datani hemde arkadasin datasini oyunda isaretlersen ikiside aktif hale gelir.
    haklısın şuan bende ona bakıyordum ama Türkiye Kupasında gruplar yok eleme usulunden yapmak zorunda kaldım onu halletmeye çalışıyorum

Quote Originally Posted by n10da View Post
    haklısın şuan bende ona bakıyordum ama Türkiye Kupasında gruplar yok eleme usulunden yapmak zorunda kaldım onu halletmeye çalışıyorum
    Evet yukardada belirtmissin, insallah halledersin, simdilik böyle idare ederiz biz simdi deniyorum yamayi

Mesaj Yetkileri