La Liga 6. hafta:
Llorente sakatlığı yüzünden oynayamadı ancak Muniain onun yerini aratmadı.
La Liga 7. hafta:
3 CCC'yi değerlendiremedik ve Forlan cezayı kesti.
UEFA Avrupa Ligi 3. Grup karşılaşması:
Skor göstermiyo ama rahat kazandık.
La Liga 6. hafta:
Llorente sakatlığı yüzünden oynayamadı ancak Muniain onun yerini aratmadı.
La Liga 7. hafta:
3 CCC'yi değerlendiremedik ve Forlan cezayı kesti.
UEFA Avrupa Ligi 3. Grup karşılaşması:
Skor göstermiyo ama rahat kazandık.
Gerçketen güzel gidiyorsun başarılar dilerim,takipçinim![]()
Beşiktaş'ı İnönü'de yenmeniz artık gruptan çıktığınız resimidir bence.![]()
katılıyorum.
La Liga 8. hafta:
Sahamızda güzel bir galibiyet aldık.
İspanya Kupası 4. tur 1. maç:
yedeklerle çıkıp rahat kazandık.
La Liga 9. hafta:
Kadrosuna bakarsak zorlu bir takım olan Malaga'yı düşük performansları nedeniyle kolay geçtik.
UEFA Avrupa Ligi 4. Grup Karşılaşması:
Beşiktaş'ı ezdik ve rahat bir nefes aldık. Neredeyse çıkmayı garantiledik.
Ligde ve UEFA'da silip süpürmüşsün desek yeridir.Daha ilk maçlarda bu performansı yakalaman hem uyum açısından hemde takım açısından oldukça iyi olmuş. Devamınında böyle gelmesi dileğiyle. Muniain gerçekten çok kaliteli bende, Man. Utd almıştı. Sir Alex'in sol kanatta değişmez adamıydı.
![]()
Muniain gerçekten harika bi adam nereye koysam oynuyor skora katkı yapıyor ama şu sıralar fırsatçı forvet oynatmaya başladım ve maçlarda eskiden asist yapıyordu şimdi gol atıp asist yapıyor kanatlara da susaeta kardeşleri koydum takım coştu bir de kondisyon sorununu çözebilirsem ligde ilk 3'ü garanti edebilirim
Muniain Amc Gizli Forvet oynayınca da harika oluyo. Eğer Amc li sistemin varsa bunu tavsiye edebilirim
Sonuçlar çok güzel.
Iker Muniain gibi bir oyuncu Bilbao için bir değerdir.Bu arada Beşiktaş galibiyetiyle bence Avrupa Ligi'nde finali bile zorlayabilecek seviyede olduğunuzu göstermişsiniz.Haydi Bilbao finaleeee
![]()
Maşallah iyi gidiyorsun nazar değmesin. Başarıların devamını dilerim.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
SON DAKİKA!!!
Athletic Club Bilbao'nun golloriyle yıldızlaşan ismi Llorente 5-6 hafta sahalardan uzak kalacak. Ufuk Berk'in yoğun çabasına rağmen Llorente Barcelona maçına yetişemeyecek.
La Liga 10. hafta:
Ve ilk 11'den 4 oyuncumuzun sakatlığı sürerken Susaeta'da bu maçta sakatlandı ve sayıları 5'e çıktı. Takım, sakatlıklar yüzünden büyük bir düşüşe girecek gibi duruyor.
İspanya Kupası 4. Tur 2. karşılaşması:
Maça daha fazla sakatlık olmaması ve takımı dinlendirmek için yedeklerle çıktım. Berabere kaldık ama ilk maçı 5-0 kazandığımız için üst tura çıkan taraf olduk. Yedeklerle çıkmamın en önemli sebebi ise BARCELONA maçı!
Barcelona maçı öncesi 10. haftada puan durumu:
Sıralamada umduğumuz yerlerdeyiz. Real Madrid ise 2 haftadır geriye düştüğü maçları çevirerek kazanıyor. Barcelona deplasmanından kesinlikle puan çıkartmalıyız.
La Liga 11. hafta:
Barcelona deplasmanında elimizden geleni yaptık ama olmadı. Şansımıza Messi'de sakattı ama Barce bize fırsat vermedi.
La Liga 12. hafta:
Maç 1-1 olduğunda bir anlığına korktum ama sonra Markel Susaeta coştu ve iki asistle galibiyeti getirdi. Muniain ise 1gol ve 1asist ile maçın adamı oldu.
La Liga 13. hafta:
Casillas'ın azizliğine uğradık. Zaten 6 şut çekebildik kaleyi buldular ama Casillas'dan top geçmedi. Tek golümüz ise bir duran toptan geldi. Casillas maç sonunda 8.6 puan aldı.
Barça ve R.madrid maçlarında puan alamaman biraz kötü olmuş. Sakatlıklarda cabası. Ama takımın oturmuş bir kimyası var bence. Sakatlarında takıma katılmasıya seri galibiyetler alacağını düşünüyorum.
Llorente hariç herkes iyileşti şimdi Susaeta yeniden sakatlandı. Real-Barce maçları zaten deplasmandaydı ve sakatlarımız da vardı ama sahamızda bu maçlardan puan çıkartacağımıza inanıyorum bu arada ilk 3'den hiç düşmedik daha ve sezon sonuna kadar da düşmemeye çalışacağız.
Güzel gidiyorsun real ve barça sonuçları normal önündeki maçlara bak artık![]()
La Liga 14. hafta:
Çok durgun oynadık maçta. Beraberlik bile oynadığımız oyun için iyi bir sonuç. Son haftalardaki puan kayıpları yüzünden ilk 2 ile aramızdaki puan farkı giderek arttı.
La Liga 15. hafta:
Llorente iyileşti ama riske atmak istemedim ve oyuna almadım ancak kadroda bulunması bile bize 5 gol attırdı
UEFA Avrupa Ligi 6. grup karşılaşması:
Bu OB takımında ne var bilmiyorum iki maçta da yenemedik. 1. çıkmayı garantilediğimiz için Javi Martinez'i falan dinlendirdim. Llorente'yi almayı düşünmüyordum ama ikinci yarıda oyuna aldım ve 24 saniye sonra gol attı.
UEFA Avrupa Ligi C Grubu Puan durumu:
Umduğumuz sırada çıktık. İyi kuralar çekerek finale kadar ilerlemek istiyoruz.
La Liga 16. hafta:
Harika oyunumuzu skora pek yansıtamadık. 10 kişi kaldığımızda 3 oyuncu değişikliği hakkımızı da kullanmıştık bu yüzden defans çok zayıf kaldı ama yinede 3 puanı kazandık. Bu arada uzun süre aradan sonra normal 11'imizle sahadaydık. Llorente ise harika bir geri dönüş yaptı ve inşallah böyle devam eder.
EURO CUP Eşleşmeleri:
Çok iyi bir kura çektiğimizi düşünüyorum. Yolumuz açık görünüyor.
Ligin büyükleri beklendiği gibi galibiyetleri almış. Biraz sıralamada geri kalsan da geri kalan maçlarda seri yaparak zirveye oynayabilirsin. Avrupa Ligi'nde de çeyrek finali göreceğini düşünüyorum.
TariboWest
çok iyi gidiyoruz kaybedeceğimiz maçları kaybetmişiz yönetmesi sabır istiyen bir ekibi yönetiyorsun başarılar
Bu kariyerlerde sezonun ortasına geldiğimde hep şu save dosyaları bozuluyor yine bozuldu hevesle oynadığım bir kariyerdi ama gitti bir daha ki yayınlayacağım kariyerde iki tane farklı save alacakım bu bana ders oldu maalesef kariyeri kapattıracagım
İyi bir kura çekmişsin başarılar dilerim![]()
Save dosyasının bozluması kötü olmuş. Bu arada oyunda da mı sadece bask bölgesinden transfer oluyo yabancı transfer yapamıyormusun yani?
hayır yapamıyorum fransanın bask bölgesi veya ispanyanın bask blgesi çoğu ispanyol oyuncuyu bile alamıyorsun