Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 60 sonuç

Konu: İspanyol Aslanlar | Athletic Club Bilbao | 1. sezon

Hybrid View

Arrow İspanyol Aslanlar | Athletic Club Bilbao | 1. sezon

Kulübümüz hakkında kısa bilgi:

Athletic Club de Bilbao İspanya'nın Bask Bölgesi'nin futbol takımıdır. 1928'den beri La Liga'da mücadele eden kulüp Real Madrid ve FC Barcelona ile birlikte ligden hiç düşmemiş üç takımdan birisidir. Athleic Bilbao 8 kez La Liga'yı, 24 kez de İspanya Kupası'nı kazanmayı başarmıştır.
    Bask Bölgesi'nin diğer takımlarından farklı olan Athletic Bilbao bölge haricinde hiçbir oyuncuyu takımında oynatmaz. Takım bu geleneğini yıllardır sürdürmektedir. Formasına hiçbir zaman reklam almayan Bilbao temsilcisi 110 yıl sonra bu geleneğe son vererek 2008 yılı başlangıç olmak üzere, 2011'e kadar Bask kökenli bir petrol şirketinin forma reklamını almıştır. Tarihi boyunca kadrosunda oynattığı tek yabancı futbolcu Bixente Lizazuru olup, bu futbolcu da Fransa'nın Bask Bölgesi'ndendir. (Pays Basque)
    Athletic Bilbao'nun kullandığı San Mames Stadı 1913 yılında inşa edilmiş olup La Liga'da maç yapılan en eski stadyumdur.

Başkanımız:

Aslanların Stadı:

Hedeflerimiz:
    -İlk sezonu ilk 3 içinde bitir
    -Altyapımızdan yeni gençstarlar çıkarmak

-Athletic Bilbao'yu 10 yıl içerisinde bir dünya klasiği haline getirmek
    Oyun detayları:

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=98776
    Okudum, kabul ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Kariyeriniz onaylanmıştır.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Harika bi takım, mükemmel bi gelenek harika taraftar..
    Başarılar, takipçinim.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Transfer açısından sıkıntılı olacak. Bol şanslar. İlk hedefin de oldukça zor.

Quote Originally Posted by runforafall View Post
    Harika bi takım, mükemmel bi gelenek harika taraftar..
    Başarılar, takipçinim.

Teşekkür ederim. Takım gerçekten harika sadece 1 veya 2 takvye yapmaya çalışacağım.

Quote Originally Posted by baZinga View Post
    Transfer açısından sıkıntılı olacak. Bol şanslar. İlk hedefin de oldukça zor.
    Evet hedefim çok zor Real-Barce büyük olasılıkla ilk 2 bitirecek ve 3.'lük için büyük rakiplerimiz var Valencia-Villareal-Athletico Madrid gibi. Transfer bütçemiz de az olduğu için transfer de sıkıntı çekeceğiz gibi duruyor ama bir kaç yaşlı oyuncuyla yollarımızı ayırıp gençlere yönelmeye çalışacağız.

Sadece Bask bölgesinden oyuncu alabiliyorsun. Zor bir takım.

Başarılar.

Ben pek zor olduğunu düşünmüyorum, uzun süre Bilbao ile birinci giden bi kariyerim var, fakat turnuvalara katılınca oynamayı bıraktım. Belki devam etsem sezonu şampiyon bitirecektim.
    Transfer için önerilerim,
    -Nestor Susaeta. Sağ kanada, küçük takımlara karşı oynatabilirsin.
    -Javier Flano. Iraola'nın yedeği olarak kullanabilirsin. Bence yeterince sağlam.
    -Benat. Öyle orta sahaya, genç bi isim 1.5M Euroya geliyo.

Bi kac öneri daha istersen, kariyeri acabilirim..

Quote Originally Posted by EndoplazmiK RetikuluM View Post
    Sadece Bask bölgesinden oyuncu alabiliyorsun. Zor bir takım.

Başarılar.
    Saol Emirhan. Sadece Bask bölgesinden oyuncu alabildiğim için kariyer zor olabilir.

Ben pek zor olduğunu düşünmüyorum, uzun süre Bilbao ile birinci giden bi kariyerim var, fakat turnuvalara katılınca oynamayı bıraktım. Belki devam etsem sezonu şampiyon bitirecektim.
    Transfer için önerilerim,
    -Nestor Susaeta. Sağ kanada, küçük takımlara karşı oynatabilirsin.
    -Javier Flano. Iraola'nın yedeği olarak kullanabilirsin. Bence yeterince sağlam.
    -Benat. Öyle orta sahaya, genç bi isim 1.5M Euroya geliyo.

Bi kac öneri daha istersen, kariyeri acabilirim..
    Keşke Benat'ı konuya bakmadan almasaydım direk 2.5 miyon TL teklif yollayıp aldım arttırmaya uğraşmayım diye. Her neyse diğer önerdiğin oyunculara da bakacağım

Özellikle kullanacağın taktiği ve Llorente'nin performansını merak ediyorum bu arada
    Taktiğide paylaşırsan sevinirim.

Özellikle kullanacağın taktiği ve Llorente'nin performansını merak ediyorum bu arada
    Taktiğide paylaşırsan sevinirim.
    hazırlık maçlarıyla beraber paylaşırım.

Nesil
    2006
    Yer
    Ali Sami Yen

Markel Susaeta'yı iyi değerlendirin derim.

Nestor Susaeta Athletic'te:

oyuncu içi Athletic, Rayo takımına 5.25 milyon Tl ödeyecek.

Benat Athletic Bilbao ile imzaladı:

Athletic, Benat için Real Betis kulübüme 2.5 milyon Tl bonservis bedelini 48 ayda ödeyecek.

Nesil
    2006
    Yer
    Ali Sami Yen

Hayırlı olsun yapılabilecek en iyi transferleri yapmışsınız.

Quote Originally Posted by kepo View Post
    Hayırlı olsun yapılabilecek en iyi transferleri yapmışsınız.
    Evet bu iki oyuncu yapabileceğim en iyi transferler diyebilirim. Büyük olasılıkla başka transfer yapmayacağım belki bir oyuncu daha satıp bu kadroyla sezonu geçireceğim.

Flano'yu da alsaydın keşke be hocam.
    Sağ kanatta Iraola'nın yedeği yoktu hatırladığım kadarıyla.

Flano'yu da alsaydın keşke be hocam.
    Sağ kanatta Iraola'nın yedeği yoktu hatırladığım kadarıyla.
    İban zubiaurre var sağ tarafta o yüzden almadım.

A hocam bu arada, sol bekte Xaber Castillo, Balenziega, Koikili var.
    Üç alternatif çok diye düşünürsen, Koikili 7.25M euro'ya gidiyo elden, TL'ye çevirince n'apar bilmiyorum ama. Düşün derim.

A hocam bu arada, sol bekte Xaber Castillo, Balenziega, Koikili var.
    Üç alternatif çok diye düşünürsen, Koikili 7.25M euro'ya gidiyo elden, TL'ye çevirince n'apar bilmiyorum ama. Düşün derim.
    Evet Kokili'yi satmaya çalışıyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Başarılar dilerim.İşin zor.
    Nam-ı diğer [Rec]ep

İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.

Quote Originally Posted by [Rec]ep View Post
    Başarılar dilerim.İşin zor.

Saol yabancı oyuncular transfer edemediğim içinişim biraz zor

Ve hazırlık dönemimiz sona erdi. Hiç bir maça tam kadroyla çıkmadık. Bu yüzden hazırlık maçları bizi yanıltmamalı.

Ve UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibimiz:

Rakibimiz Hollanda'nın FC Utrecht takımı. Umarım zorlanmayız.

Ve beklenen maç geldi:

UEFA Avrupa Ligi 4. Tur 1. Karşılaşma:

Maçtan kısaca bahsetmek gerekirse skordan çok farkedilmese de rakibimizi ezdik. Muniain, birçok güzel pozisyonu kaçırarak beni deli etti. Onlara karşı bulduğumuz 5 CCC maçtaki üstünlüğümüzün bir kanıtı.

SON DAKİKA:
    Athletic Club'ın genç oyuncusu Muniain antreman sırasında sakatlandı. Son durum:

UEFA Avrupa Ligi 4. Tur 2. Karşılaşma

Maçta yine üstündük ama sonuca gidemedik. Beraberliğe rağmen tur atlayan taraf olduk.

UEFA Avrupa Ligi Grubumuz:

Schalke 04

Beşiktaş

Odense BK

Ve Aslanlar:(biz)

Susaeta kardeşler candır.

Susaeta kardeşler candır.
    Aynn ikisinide kanatlar da oynatıyorum harika verimliler

La Liga 3. Hafta:

Llorente'nin 2 golüyle Rayo deplasmanında kazanan taraf oldu. Bundan sonraki maçlarımız bir süre 3 gün arayla bu yüzden takım çok yorulacak.

La Liga 4. hafta:

Yine Llorente harika bir performans sergiledi. 3 gol attı ve bir topu direkten döndü ve Gabilondo tamamladı.

La Liga 5. Hafta:

Takım maça yorgun başladı ve ilk yarı çok durgun oynadık. Susaeta sakatlıktan yeni dönmüştü yine sakatlandı. Yerine Gabilondo'yu aldım o da sakatlandı. Adamla bizi biçti ve burada ilk puan kaybımızı yaptık.

UEFA Avrupa Ligi 2. Grup maçı:

Yine yorgun çıktığımız maçta ilk yarıda hiç oynayamadık. 2. yarı da 3 değişiklikten sonra birkaç pozisyon bulduk ama Llorente bunları değerlendiremedi.

Son 2 maç hariç olağandışı skorlar almışsın. Tebrikler. Transfer konusunda biraz zorlancaksın gibi duruyo. Ama takım şu görüntüsüyle bizi hedeflerimizi ulaştıracak gibi... Başarılar. Takipçinim.

Nesil
    2006
    Yer
    Ali Sami Yen

Genel anlamıyla lige iyi başlamışsınız Uefa grubunda da Schalke'yi yenerek rakiplere gözdağı vermişsiniz sürpriz bir şekilde Odense ile berabere kalmanız sizin için sıkıntı değil eminim 3.tura çıkarsınız.

Quote Originally Posted by juanangelalbin View Post
    Son 2 maç hariç olağandışı skorlar almışsın. Tebrikler. Transfer konusunda biraz zorlancaksın gibi duruyo. Ama takım şu görüntüsüyle bizi hedeflerimizi ulaştıracak gibi... Başarılar. Takipçinim.
    Evet son iki maçta takıma noldu anlayamadım yorulduklarında bu kadar kötü oynayacaklarını tahmin etmiyordum. Ligdeki hedefimiz ilk 3 bu biraz zor çünkü Real ve Barce şu ana kadar hiç gol yemeden ve maç kaybetmeden önümde. Sevilla'da yakamdan düşmeyecek gibi ama başladığımız gibi gidersek hedefimize ulaşabiliriz.

Quote Originally Posted by kepo View Post
    Genel anlamıyla lige iyi başlamışsınız Uefa grubunda da Schalke'yi yenerek rakiplere gözdağı vermişsiniz sürpriz bir şekilde Odense ile berabere kalmanız sizin için sıkıntı değil eminim 3.tura çıkarsınız.
    Odense maçında çok sinirlendim ikinci yarı 2 gol pozisyonumuz vardı birinde Llorente kaleciyi geçti ama çektiği şut defansa çarpıp geri döndü. Gruptan çıkacağımızı düşünüyorum. Beşiktaş maçlarında puan kaybetmezsek işimiz kolay.
    Bu arada oyuna akşam iftardan sonra devam edeceğim takip ettiğiniz için teşekkür ederim.

La Liga 6. hafta:

Llorente sakatlığı yüzünden oynayamadı ancak Muniain onun yerini aratmadı.

La Liga 7. hafta:

3 CCC'yi değerlendiremedik ve Forlan cezayı kesti.

UEFA Avrupa Ligi 3. Grup karşılaşması:

Skor göstermiyo ama rahat kazandık.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri