Sayfa 302 / 480 İlkİlk ... 202252292300301302303304312352402 ... SonSon
9,031 ile 9,060 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Carlos Vela ismi çoğalmaya başladı, gelmesini isterim şahsen. Bizde Bebe'nin yerine geçip direk 11'e girebilecek 1 futbolcu.

DİPNOT: Futbolcunun menajeri Jorge Mendes.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    DİPNOT: Futbolcunun menajeri Jorge Mendes.
    O zaman alma şansımız bayağı yüksek

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

carlos vela fln bizde oynayamaz bize güclü futbolcu lazım bebe iyiydi ancak cok nazar degdi adama ya

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Vela, Sociedad'a gidiyor Bu arada Nihat nerede ?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Vela, Sociedad'a gidiyor Bu arada Nihat nerede ?
    Bobo gibi kayıplarda.İspanya'dan birkaç takımla görüştüğünü söylemişti sözleşmesi feshedildiği zaman.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Harbiden ben de merak ediyorum Nihat'ın neden bi takıma gidemediğini.Normalde İspanya'da reputation'u yüksek bir oyuncu Nihat.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Postiga bir adım öne geçti

Siyah-Beyazlı yönetim listesindeki isimlerden Carlos Vela ve Pizzi'yi 2. plana iterken gözünü Helder Postiga'ya çevirdi. 29 yaşındaki oyuncu için kulübüne 5 milyon Euro'luk teklif sunuldu.

Bebe'nin sakatlanarak 6 ay sahalardan uzak kalacağının açıklanmasıyla harekete geçen Siyah-Beyazlı yönetim listesine aldığı 3 isimden Sporting Lizbon'lu Helder Postiga'yı listenin en başına aldı.

CARVALHAL YÖNETİCİLERLE GÖRÜŞTÜ
    Siyah-Beyazlılar, Mendes'in ortağı olduğu menajerlik şirketi Gestifute'ye bağlı olan Postiga için girişimlerine başladı. Teknik Direktör Carvalhal yöneticilerle yaptığı görüşmede, "Bebe çok genç ve istikbali olan bir oyuncuydu. Onun sakatlanması gerçekten bizim için bir yıkım oldu. Ancak Postiga'yı alırsak çok önemli bir ismi renklerimize katmış oluruz" dedi.

ALTERNATİFLERİ İSE HAZIR

Portekizli hocanın tavsiyesine uyan yöneticiler 29 yaşındaki oyuncu için 5 milyon Euro'luk bir teklif sundu. Sporting Lizbon'un bu rakamı düşük bulması üzerine Başkan Yıldırım Demirören ve yönetici Cengiz Zülfikaroğlu'nun bu hafta içinde Sporting Lizbon'lu yöneticilerle yeni bir görüşme yapmasının planlandığı öğrenildi. Portekiz'in üst düzey golcülerinden biri olan Postiga'yı kadrolarına katmak isteyen yönetim ayrıca Braga'lı Pizzi ve Arsenal'li Carlos Vela üzerinde de duruyor. Ancak Helder Postiga'nın şimdilik bir adım öne geçtiği gelen bilgiler arasında

HELDER POSTİGA'NIN KARİYERİ PARLAK

Beşiktaş'ın transferde hedeflediği 1 numaralı isim olan Helder Postiga daha önce Porto, Tottenham ve Saint Etienne'de oynadı. Porto'nun 2003' te UEFA Kupası'nı kazandığı kadroda yer alan Postiga son vuruşlarda çok başarılı

Haber Kaynağı: Takvim

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

"Transfer için acele etmeyiz"

Beşiktaş Futbol Komitesi üyesi Zülfikaroğlu, mevcut kadroyla yola devam edeceklerinin sinyalini verdi

“Uzun maratonda başımıza gelebilecek kötü sürprizleri düşünerek bol alternatifli bir takım kurduk. Bebe bu takımın olmazsa olmazı değil.. Ama hocamız isterse, bütçemizi aşmayacak bir oyuncu alırız.”

YURT dışı kamplarında siyah-beyazlı takımı bir an olsun yalnız bırakmayan ve zor günler geçiren futbolculara sürekli destek veren Beşiktaş Futbol Komitesi Üyesi Cengiz Zülfikaroğlu, transfer konusunda VATAN’a özel açıklamalar yaptı. Bol alternatifli kadroyla yola devam edebileceklerinin sinyallerini veren Zülfikaroğlu, Bebe’nin olmazsa olmaz bir oyuncu olmadığının altını çizdi. Takımın teknik patronu Carlos Carvalhal’ın raporuna bakarak hareket edeceklerini de sözlerine ekleyen tecrübeli yönetici, siyah-beyazlı taraftarlara şu mesajları yolladı:

‘BU KADRO YETER’

“SEZON başında bu takımı kurarken, geniş bir kadro oluşturduk. Bu uzun maratonda başımıza gelebilecek her türlü sıkıntıya karşı tedbirlerimizi almıştık. Çünkü geçen sene yaşanan şanssızlıklar bize iyi bir ders olmuştu. Bu transfer döneminde gereken çalışmaları çok önceden yaptık ve her mevkiye yerli ve yabancı alternatifler aldık. Açık olmak gerekirse Ersan Gülüm’ün geçen yıl yaşadığı sakatlığın ardından o bölgede bayağı bir sıkıntı çekmiştik. Ama Bebe’nin 6 ay sahalardan uzak kalacak olması bizim stratejimizi çok da etkilemedi.

BEBE bu takımın olmazsa olmazı değil. Tabii ki her iki oyuncumuzun da yokluğunu arayacağız. Bu durum bizi çeşitli arayışlara sokabilir. Ama mutlaka forvet alacağız veya defansa takviye yapacağız diye bir şey yok. Eğer bütçemizi aşmazsa Carlos Carvalhal ve Tayfur Havutçu’nun hazırladığı rapor doğrultusunda takıma kısa sürede uyum sağlayabilecek bir forvet transferi yapabiliriz. Ama golcü almasak da mevcut kadronun içinden Bebe’ye alternatif olabilecek isimler çıkacaktır.

‘SON GÜNÜ BEKLERİZ’

TRANSFER sezonunun bitmesine daha çok uzun bir süre var. Aceleci davranıp, boş yere dünyanın parasını vermeye gerek yok. Son güne kadar bekleyip, salim kafayla, uzun araştırmalar sonrasında son kararımızı vereceğiz. Taraftarlarımızın gönlü rahat olsun, gereken neyse onu yaparız.”

Haber Kaynağı: Vatan

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

İşte Bobo'nun yeni takımı

Maddi konularda anlaşmazlığa düştüğü için Beşiktaş'tan ayrılan Bobo futbol hayatına ülkesinde devam etme kararı aldı.

Yıldız golcü Brezilya'nun köklü takımlarından Cruzeiro ile sözleşme imzaladı.

Haber Kaynağı: Ligtv.com.tr

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Marsilyayla Sporting Lizbon çok yarışmışlar yarışmışlar yorulmuşlar Cruzeiro kapmış.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Bobo Cruzerio ile anlasti, nihat Ispanyaya gelen yabanci topcular arasinda zamanida en iyilerdendi cunki ispanyada 60-70 gol atmak buyuk bir basaridir Nihat"i su an niye bir takim istemiyor ispanyada sorusuna nihat sakat oldugu icin Villeral zaten nihat"i bu yuzden birakti sakat oldugu icin sonrada besiktasa geldi zaten.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Nihayet Bobo'ya bir alıcı çıktı. Zaten onca zaman geçtikten sonra hiçbir Avrupa kulübü almayacaktı, boşu boşuna zaman kaybetti. Neyse, başarılar dilerim artık bundan sonra kendisine. Nihat kime gidecek bakalım?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Nihat'a teklifler varmış.Görüşüyormuş.Kendisi söylemiş dün Ntvspor'da.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Sociedad'a dönecek deniyor bakalım...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bobo 900 bin DoLara anLaşmış yıLLık. Beşiktaş ın 1,5 miLyon euroLuk tekLifini az diye kabuL etme, sonra 900 e git. Ne anLadım ki bu işten ben.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bobo aklını kullansaydı Bjk ile imzalardı. Erken yaşta ülkesine dönecek. Bence daha büyük işler başarmalıydı. Nihatta La Ligaya giderse baya bir Türk izleyecez orada...

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Ehehehe gram şaşırmadım.Ben Katar falan bekliyordum ayrıldığı andan itibaren.İyi bir takıma gitti yine de.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bobo da ne kadar düşüncesiz bir futbolcu olduğunu gözler önüne serdi. Aslında paradan ziyade mücadeleden çekindi bence. Almeida'nın gölgesinde kalmaktan. Çünkü kendisi geldiği andan beri bu takımın 1 numaralı santrforu. Almeida gelince baktı ki artık forma aslanın ağzında , korktu kaçtı bu kadar basit.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Bence Figer'in oyunları yüzünden bu kadar bu hale geldi iş.Yoksa Bobo'nun 1.5 MN €'Yu reddedip,900 bin Dolara imzalayacak kadar akılsız olduğunu düşünmüyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Almeida Benfica'ya mı satıldı ?

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Almeida Benfica'ya mı satıldı ?
    Sanmıyorum Benfica'nın Almeidayı alacağını.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by garydelgadov View Post
    Sanmıyorum Benfica'nın Almeidayı alacağını.
    mynet'in haberine göre almış bile.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

CarvaLhaL böyLe birşey oLmadığını ve ALmeida nın bu sezon takımda oLacağını açıkLadı. Zaten ALmeida geLdiği 2. günden itibaren başka bir takıma transfer oLup, duruyor.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

1 yıllık sözleşme imzalamış ve sözleşme şartları biraz değişikmiş avrupa maddesi varmış prim filan baya baya iyiymiş
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Neye inanak şimdi en alttaki entrye mi üstündekine mi?

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Almeida nerde ? Benim de kafam karıştı ya

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by FoRZa SKiNCLuB_I9o3 View Post
    Almeida nerde ? Benim de kafam karıştı ya
    Karışma, bizde. Yalnız, Almeida'yı yollamadıkları gibi bir de forvet almamız lazım takıma ayrıca.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bobo daha az kazanıyor ama her oyuncu için ülkesinde oynamak daha önemlidir. Bobo için ikna edici bir para verememişiz demekki.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Bebe'nin yerine Pizzi'nin ismi gündemdeymiş.

İlk videoda Porto'ya karşı hat-trick yapan eleman:

http://www.youtube.com/watch?v=A78tkzoEhYQ

Bu da başka bir golü:

http://videos.sapo.pt/S8Qhtu08vBT8ZudkSCDR
    Geçmiş olsun. Pizzi, Atletico'yla 5 yıllık imzalayacak. 8 milyon € transfer ücreti .

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Bild: Beşiktaş Raul ile ilgileniyor.
    Aslında ısrar edilirse olabilir diye düşünüyorum,hem kankası Guti filan da var

Mesaj Yetkileri