Carlos Vela ismi çoğalmaya başladı, gelmesini isterim şahsen. Bizde Bebe'nin yerine geçip direk 11'e girebilecek 1 futbolcu.
DİPNOT: Futbolcunun menajeri Jorge Mendes.![]()
Carlos Vela ismi çoğalmaya başladı, gelmesini isterim şahsen. Bizde Bebe'nin yerine geçip direk 11'e girebilecek 1 futbolcu.
DİPNOT: Futbolcunun menajeri Jorge Mendes.![]()
carlos vela fln bizde oynayamaz bize güclü futbolcu lazım bebe iyiydi ancak cok nazar degdi adama ya
Harbiden ben de merak ediyorum Nihat'ın neden bi takıma gidemediğini.Normalde İspanya'da reputation'u yüksek bir oyuncu Nihat.
Postiga bir adım öne geçti
Siyah-Beyazlı yönetim listesindeki isimlerden Carlos Vela ve Pizzi'yi 2. plana iterken gözünü Helder Postiga'ya çevirdi. 29 yaşındaki oyuncu için kulübüne 5 milyon Euro'luk teklif sunuldu.
Bebe'nin sakatlanarak 6 ay sahalardan uzak kalacağının açıklanmasıyla harekete geçen Siyah-Beyazlı yönetim listesine aldığı 3 isimden Sporting Lizbon'lu Helder Postiga'yı listenin en başına aldı.
CARVALHAL YÖNETİCİLERLE GÖRÜŞTÜ
Siyah-Beyazlılar, Mendes'in ortağı olduğu menajerlik şirketi Gestifute'ye bağlı olan Postiga için girişimlerine başladı. Teknik Direktör Carvalhal yöneticilerle yaptığı görüşmede, "Bebe çok genç ve istikbali olan bir oyuncuydu. Onun sakatlanması gerçekten bizim için bir yıkım oldu. Ancak Postiga'yı alırsak çok önemli bir ismi renklerimize katmış oluruz" dedi.
ALTERNATİFLERİ İSE HAZIR
Portekizli hocanın tavsiyesine uyan yöneticiler 29 yaşındaki oyuncu için 5 milyon Euro'luk bir teklif sundu. Sporting Lizbon'un bu rakamı düşük bulması üzerine Başkan Yıldırım Demirören ve yönetici Cengiz Zülfikaroğlu'nun bu hafta içinde Sporting Lizbon'lu yöneticilerle yeni bir görüşme yapmasının planlandığı öğrenildi. Portekiz'in üst düzey golcülerinden biri olan Postiga'yı kadrolarına katmak isteyen yönetim ayrıca Braga'lı Pizzi ve Arsenal'li Carlos Vela üzerinde de duruyor. Ancak Helder Postiga'nın şimdilik bir adım öne geçtiği gelen bilgiler arasında
HELDER POSTİGA'NIN KARİYERİ PARLAK
Beşiktaş'ın transferde hedeflediği 1 numaralı isim olan Helder Postiga daha önce Porto, Tottenham ve Saint Etienne'de oynadı. Porto'nun 2003' te UEFA Kupası'nı kazandığı kadroda yer alan Postiga son vuruşlarda çok başarılı
Haber Kaynağı: Takvim
"Transfer için acele etmeyiz"
Beşiktaş Futbol Komitesi üyesi Zülfikaroğlu, mevcut kadroyla yola devam edeceklerinin sinyalini verdi
“Uzun maratonda başımıza gelebilecek kötü sürprizleri düşünerek bol alternatifli bir takım kurduk. Bebe bu takımın olmazsa olmazı değil.. Ama hocamız isterse, bütçemizi aşmayacak bir oyuncu alırız.”
YURT dışı kamplarında siyah-beyazlı takımı bir an olsun yalnız bırakmayan ve zor günler geçiren futbolculara sürekli destek veren Beşiktaş Futbol Komitesi Üyesi Cengiz Zülfikaroğlu, transfer konusunda VATAN’a özel açıklamalar yaptı. Bol alternatifli kadroyla yola devam edebileceklerinin sinyallerini veren Zülfikaroğlu, Bebe’nin olmazsa olmaz bir oyuncu olmadığının altını çizdi. Takımın teknik patronu Carlos Carvalhal’ın raporuna bakarak hareket edeceklerini de sözlerine ekleyen tecrübeli yönetici, siyah-beyazlı taraftarlara şu mesajları yolladı:
‘BU KADRO YETER’
“SEZON başında bu takımı kurarken, geniş bir kadro oluşturduk. Bu uzun maratonda başımıza gelebilecek her türlü sıkıntıya karşı tedbirlerimizi almıştık. Çünkü geçen sene yaşanan şanssızlıklar bize iyi bir ders olmuştu. Bu transfer döneminde gereken çalışmaları çok önceden yaptık ve her mevkiye yerli ve yabancı alternatifler aldık. Açık olmak gerekirse Ersan Gülüm’ün geçen yıl yaşadığı sakatlığın ardından o bölgede bayağı bir sıkıntı çekmiştik. Ama Bebe’nin 6 ay sahalardan uzak kalacak olması bizim stratejimizi çok da etkilemedi.
BEBE bu takımın olmazsa olmazı değil. Tabii ki her iki oyuncumuzun da yokluğunu arayacağız. Bu durum bizi çeşitli arayışlara sokabilir. Ama mutlaka forvet alacağız veya defansa takviye yapacağız diye bir şey yok. Eğer bütçemizi aşmazsa Carlos Carvalhal ve Tayfur Havutçu’nun hazırladığı rapor doğrultusunda takıma kısa sürede uyum sağlayabilecek bir forvet transferi yapabiliriz. Ama golcü almasak da mevcut kadronun içinden Bebe’ye alternatif olabilecek isimler çıkacaktır.
‘SON GÜNÜ BEKLERİZ’
TRANSFER sezonunun bitmesine daha çok uzun bir süre var. Aceleci davranıp, boş yere dünyanın parasını vermeye gerek yok. Son güne kadar bekleyip, salim kafayla, uzun araştırmalar sonrasında son kararımızı vereceğiz. Taraftarlarımızın gönlü rahat olsun, gereken neyse onu yaparız.”
Haber Kaynağı: Vatan
İşte Bobo'nun yeni takımı
Maddi konularda anlaşmazlığa düştüğü için Beşiktaş'tan ayrılan Bobo futbol hayatına ülkesinde devam etme kararı aldı.
Yıldız golcü Brezilya'nun köklü takımlarından Cruzeiro ile sözleşme imzaladı.
Haber Kaynağı: Ligtv.com.tr
Marsilyayla Sporting Lizbon çok yarışmışlar yarışmışlar yorulmuşlar Cruzeiro kapmış.
Bobo Cruzerio ile anlasti, nihat Ispanyaya gelen yabanci topcular arasinda zamanida en iyilerdendi cunki ispanyada 60-70 gol atmak buyuk bir basaridir Nihat"i su an niye bir takim istemiyor ispanyada sorusuna nihat sakat oldugu icin Villeral zaten nihat"i bu yuzden birakti sakat oldugu icin sonrada besiktasa geldi zaten.
Nihayet Bobo'ya bir alıcı çıktı. Zaten onca zaman geçtikten sonra hiçbir Avrupa kulübü almayacaktı, boşu boşuna zaman kaybetti. Neyse, başarılar dilerim artık bundan sonra kendisine. Nihat kime gidecek bakalım?
Nihat'a teklifler varmış.Görüşüyormuş.Kendisi söylemiş dün Ntvspor'da.
So what?
Saike
Sociedad'a dönecek deniyor bakalım...
Bobo 900 bin DoLara anLaşmış yıLLık. Beşiktaş ın 1,5 miLyon euroLuk tekLifini az diye kabuL etme, sonra 900 e git. Ne anLadım ki bu işten ben.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Bobo aklını kullansaydı Bjk ile imzalardı. Erken yaşta ülkesine dönecek. Bence daha büyük işler başarmalıydı. Nihatta La Ligaya giderse baya bir Türk izleyecez orada...
Ehehehe gram şaşırmadım.Ben Katar falan bekliyordum ayrıldığı andan itibaren.İyi bir takıma gitti yine de.
Bobo da ne kadar düşüncesiz bir futbolcu olduğunu gözler önüne serdi. Aslında paradan ziyade mücadeleden çekindi bence. Almeida'nın gölgesinde kalmaktan. Çünkü kendisi geldiği andan beri bu takımın 1 numaralı santrforu. Almeida gelince baktı ki artık forma aslanın ağzında , korktu kaçtı bu kadar basit.
Bence Figer'in oyunları yüzünden bu kadar bu hale geldi iş.Yoksa Bobo'nun 1.5 MN €'Yu reddedip,900 bin Dolara imzalayacak kadar akılsız olduğunu düşünmüyorum
Almeida Benfica'ya mı satıldı ?
CarvaLhaL böyLe birşey oLmadığını ve ALmeida nın bu sezon takımda oLacağını açıkLadı. Zaten ALmeida geLdiği 2. günden itibaren başka bir takıma transfer oLup, duruyor.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
1 yıllık sözleşme imzalamış ve sözleşme şartları biraz değişikmiş avrupa maddesi varmış prim filan baya baya iyiymiş
eto'o bitmiş.
Neye inanak şimdi en alttaki entrye mi üstündekine mi?
Almeida nerde ? Benim de kafam karıştı ya
Bobo daha az kazanıyor ama her oyuncu için ülkesinde oynamak daha önemlidir. Bobo için ikna edici bir para verememişiz demekki.
Bild: Beşiktaş Raul ile ilgileniyor.
Aslında ısrar edilirse olabilir diye düşünüyorum,hem kankası Guti filan da var