Quote Originally Posted by Vieri View Post
Geliştirilmesine devam ettiklerini belirtmişler zaten. Her sene bu tip makyaj ve eklentilerin olması çok normal, adamlar yazılım üretiyorlar. Ellerinde uygulama listesi var ve bunu bir yıla bölüyorlar, hangi oyun yazılımcısı nerede ne görev alacak ne kadar zaman harcayacak hepsini planlıyorlar. Demek bu kadar şey 2011'e yetişmemiş olacak ki 2012 oyun takvimine sarkmış. Burada esas nokta beklentiler bence. Ne olmasını bekliyorduk? Keriz yerine konmak istemiyorsan FM2011 oynarsın
Bu tip bir ürün her zaman geliştirilmeye devam eder çünkü her zaman piyasa eksik çıkar. Hatırlayalım bu sene oyun dosyalarında bazı yerler değiştirilerek oyuna eklenmiş ancak seçilebilir olmayan kamera açıları seçilebiliyordu. Neden bunu geçen sene sunmadılar da gizlediler ?

Ellerinde bir uygulama listesi olduğu doğru ancak bir yıla bölmüyorlar, her firmada olduğu gibi zaten hazır olan şeyleri gıdım gıdım kaşıkla veriyorlar sonra da kepçeyle alıyorlar.

Keriz yerine konmamak FM 2011 oynamaksa kalsın, SI ve SEGA çok yanlış şeyleri tartışıyorlar bizimle, oyunlar depolardan çalınırken, release gruplarına çok erken kırmasınlar diye paralar ödeyen firmaların iş bir adım atmak olduğunda ama siz de çok korsan var demesi gülünç, ki bunları oyunun Türkçe çıkmasına kesinlikle karşı olan biri olarak yazıyorum. Önce herkes bir kendine baksın, ben bu oyunu senelerdir para verip alıyorsam paramın hakkını tamamen almam gerekiyor.

Ayrıca Şampiyonlar Ligi lisansı alınmış olsa Şampiyonlar Ligi kupası konurdu oraya, kupa ŞL kupası değil.