Gerçekten ben de bazen performansa şaşırıyorum. Teşekkürler.
Abi kanatlardan savunmayı önplanda tutuyorum. Farkettim ki premier lig'te kanat atakları önemli bir yere sahip bu nedenle aml ve amr oyuncuma maç başında dr ve dl'yi tutmaları komutunu veriyorum. Rakip güçlüyse kanat oyuncularına veriyorum.
Öncelikle teşekkürler. Transfer politikamı değiştirmeyeceğime emin olabilirsiniz. Defalarca gözlemci raporu gelmesine rağmen klişe transferlerden uzak durmaya çalışıyorum. Özellikle taktiksel anlamda konuşacak olursam il devasto taktiğini çok övdüler ve önceki oyunlarımda bu taktiği dikkatle inceledim ve kendi taktiğimi oluşturmaya çalıştım. Forvetlerin mümkün olduğunca çok pozisyona sokmaya çalışıyorum o taktiğin özelliği de through ball olayının çok fazla kullanılması idi. Bir de mantalite olarak 4 forvetle oynuyorum diyebilirim ve hernandez de şut tamamlayıcı veya birebirde kalan oyuncuya denk geliyor. Rooney ve Pato gibi adamlarımı kanatlara alıştırdım. (gerçi pato geldiğinde biraz alışmıştı) kanat desteğini maksimumda tutmaya çalışıyorum, uzun zamandır rooney aml ve nani amr kombinasyonu asla değişmiyor. Bu iki oyuncu da inside forvet mantığıyla oynuyor. Bu kadar fazla atak oynayabilmek içinde defansı önde kurmak farz haliyle. Defansın sağlam olabilmesi için orta sahanın çok fazla top kapması gerekirse çok sert oynaması gerekiyor ki orta sahalarıma hep tackling özelliği yüksek oyuncularla doldurmaya çalışıyorum. Oyun kurucu mevkiin de ise Nuri veya Ganso oluyor ve geriden oyun kurmaya çalışıyor. Takım topluca atak olunca forvetler çok şans buluyor. Eğer rakip defansı biraz önde kuran bir takımsa da Hernandez defans arkasına sarkma işinde ustalaştı ve iyi pozisyon yaratıyor ve bol gollü maçlar yaşıyoruz.