1 ile 25 arası toplam 25 sonuç

Konu: Fransa'nın kralı Olympique Lyon | 11.3 | 1. Sezon

Hybrid View

Benitez bence o kadarda iyi bir oyuncu değil. Çok pozisyona giriyor ama çok kaçırıyor. Bkz. Guiza. Kumaşı iyi bir oyuncu sadece. Form tutması gerekiyor. Tam bir profesyonel ama dediğim gibi girdiği pozisyonların yarısı gole çevirse Barcelona'da oynar. Daha kaliteli bir forvet alınabilirdi diye düşünüyorum. Bence Benitez Lyon'u kaldıramaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by YALI1925 View Post
    Schalkeyi madara etmişsin Benitez harika transfer seni baya taşır ligde. Başarılar
    Evet öyle Şampiyonlar Liginde de karşılacağız onlarla

Quote Originally Posted by juanangelalbin View Post
    Benitez bence o kadarda iyi bir oyuncu değil. Çok pozisyona giriyor ama çok kaçırıyor. Bkz. Guiza. Kumaşı iyi bir oyuncu sadece. Form tutması gerekiyor. Tam bir profesyonel ama dediğim gibi girdiği pozisyonların yarısı gole çevirse Barcelona'da oynar. Daha kaliteli bir forvet alınabilirdi diye düşünüyorum. Bence Benitez Lyon'u kaldıramaz.
    Kulübün vermiş olduğu transfer bütçesi belliydi ona göre aldım. Benitez'i her kariyerimde alırım nasıl oynadığını hangi pozisyonda oynadığını biliyorum. Evet haklısınız girdiği pozisyonların yarısını atamıyor ama maç kazandırdımı kazandırıyor

Yeni SS'ler birazdan gelecek

Mesaj Yetkileri