Sayfa 303 / 480 İlkİlk ... 203253293301302303304305313353403 ... SonSon
9,061 ile 9,090 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu haberler tamamiyle boş. Ben bu saatten sonra böyle ses getirecek bir transfer yapacağımızı sanmıyorum ki gerek yok zaten. Almeida'yı idare edebilecek bir santrfor yeter bence. Mehmet Akyüz ve Pektemek de var onları unutuyoruz.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Raul, Beşiktaş'a mı geliyor?

Bebe'nin sakatlığı nedeniyle yeni golcü arayışlarına başlayan Beşiktaş'ın Raul ile ilgilendiği iddia edildi.

Manchester United'dan kiralanan Bebe'nin Portekiz U21 Milli Takımı forması ile oynadığı maçta sakatlanmasından sonra yeni golcü arayışlarına başlayan Beşiktaş'ın Schalke'nin İspanyol golcüsü Raul ile ilgilendiği iddia edildi.

Haber Kaynağı : Goal.com

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

“Beşiktaş'ta mutluydum“

Brezilya'nın Cruzeiro kulübü ile sözleşme imzalayan Beşiktaş'ın eski futbolcusu Bobo, Beşiktaş'ta iyi yıllar geçirdiğini, ancak Brezilya'da oynamak istediği için Cruzeiro ile anlaştığını söyledi.
    2005-2006 sezonunun devre arasında Brezilya'nın Corinthians takımından Beşiktaş'a transfer olan ve Siyah-Beyazlı kulüpte beş buçuk yıl forma giyen Bobo, Brezilya'nın Cruzeiro Kulübü ile anlaşma imzaladı. Beşiktaş'ta oynadığı süre içinde 227 maça çıkan ve 97 gol atan Bobo, yeni sezon öncesi Siyah-Beyazlı kulüp ile anlaşmazlık yaşamış ve ülkesine dönmüştü. Yaklaşık 2 aydır yeni bir kulüp ile anlaşamayan Bobo, bir süredir antrenmanlarına çıktığı Cruzeiro ile mukavele imzaladı.

Kulübün resmi internet sitesine açıklamalarda bulunan Bobo, Beşiktaş'ta iyi yıllar geçirdiğini, ancak Brezilya'da oynamak istediği için Cruzeiro ile anlaştığını söyledi. Bobo, şu ifadeleri kullandı:

"Beşiktaş'ta beş buçuk yıl forma giydim. İstanbul'da iyi bir dönem geçirdiğimi söyleyebilirim. Beş buçuk yılda 227 maça çıktım ve 97 gol attım. Artık değişiklik yapma zamanı gelmişti. Ailem ile de görüştüm ve Brezilya'ya dönemeye karar verdim. Türkiye'de ve Beşiktaş'ta yakaladığım başarılı dönemi Cruzeiro'da yaşamak için çok çalışacağım. Beşiktaş'ta mutluydum, yeni kulübümde de mutlu olacağımı düşünüyorum."

Bobo'nun Cruzeiro ile kaç yıllığına anlaştığı ve yıllık ne kadar ücret alacağı henüz açıklanmadı.

Haber Kaynağı: Doğan Haber Ajansı

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

“Barcelona'nın dikkatini üzerine çekti“

Türkiye Okul sporları Federasyonu Avea sponsporluğu'nda Türkiye'den yetenekli öğrencileri ve oyuncuları tespit ederek Barcelona'ya gönderdi.

Beşiktaş Kulübünden organizasyona dahil edilen Mete Düzgün, oynadığı futbol ile Barcelona altyapı hocalarının dikkatini çekmeyi başardı.

Konu ile ilgili ulaştığımız Beşiktaş Kulübü U13 Minik Takım antrenörü Fahrettin Eldek HABER1903'e açıklamalarda bulundu.

Eldek HABER1903'e yaptığı açıklamada;

"Türkiye Okul sporları Federasyonu Avea sponsporluğu'nda Türkiye'den yetenekli öğrencileri ve oyuncuları tespit ederek 7-13 Ağustos tarihleri arasında Barcelona'da Barcelona'nın futbol takımı kampına götürdü. Beşiktaş Kulübü'nden de Mete Düzgün katıldı. Mete orada bulunan oyunculardan 1 yaş küçük olarak katıldı. Mete'nin orada çok başarılı bir performans sergilediği söyleyeniliyor. Barcelona altyapı hocası Mete ve farklı bir oyuncunun oldukça üzerinde durmuş. İleri ki tarihte Mete ile ilgili Barcelona Kulübü'nden bir teklif gelebilir. Kulübümüzde bu tür oyuncular çok fazla bulunuyor. Uluslararası müsabakalar devam ederse, oyuncularımız avrupada kendini gösterebilirler." diyerek sözlerini tamamladı.

Haber Kaynağı: Haber1903 Özel Haber

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Raul olursa hiç de fena olmaz. Forlan Forlan diyoruz, fakat yaş ve yapabilecekleri açısından eksik değil hatta hangisi gelirse gelsin süper olur. Ama bence bu transfer gerçekleşmeyecek. Ya Holosko'yla idare edeceğiz, en azından devre arasına kadar ya da Bebe tipinde ve onun mevkisine yakın bir isim alacağız.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

“Bebe'nin yerine oyuncu düşünebiliriz“

18 Ağustos 2011 Perşembe 23:05

Beşiktaş teknik direktörü Carlos Carvalhal, Beşiktaş - Alania karşılaşması sonrası açıklamalarda bulundu.

İşte Carvalhal'in açıklamaları;

Akıllı bir futbolla karşılaşmadan galibiyetle ayrıldıklarını vurgulayan teknik adam; "Oyuncularımı tebrik ediyorum. Performanlarını çok beğendim. Zor bir takıma karşı oynadık. Bu zorlu mücadeleyi oynadığımız akıllı futbolla atlattık." dedi

Oyuncu değişikliklerinin karşılığını aldıklarını dile getiren Carvalhal; "Oyun içerisinde bir kaç değişiklik yapmak zorunda kaldık. Mustafa, çok efor sarfetti. Karşılaşmanın sonlarına doğru Mustafa ve Holosko'nun oynadığı pozisyonlarda biraz aksama oldu. Daha sonra yaptığımız oyuncu değişiklikleriyle orta sahada daha çok topa sahip olduk. Böylece bunun meyvesini aldık. Ama turu geçtik diyemeyiz. Çünkü biz daha 90 dakikamızı oynadık. " dedi.

Son olarak Bebe'nin sakatlanmasına değinen Carvalhal, " Bebe'nin sakatlanmasında dolayı o bölgeye bir oyuncu transferi düşünebiliriz. " diyerek sözlerini tamamladı.

Haber Kaynağı: Haber1903

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Raul olursa muhteşem olur.Forlan gibi dengeleri etkileyebilecek bir ücrette istemez.Bakalım,hayırlısı olur inşallah.
    So what?
    Saike

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Raulun geleceğini pek zannetmiyorum.

Raul'un schalke'de sorunları var, biz istersek kesinlikle gelir ama öyle bir girişimimiz yoktur zannetmiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Braga'dan Lima ile ilgilendiğimiz yönünde iddialar söz konusu.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Allah korusun. Ya adam akıllı birini alsınlar, en azından Bebe gibi genç ve potansiyelli birini ya da eldekilere güvensinler.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Lima'nın Braga'da çıktığı 82 maçta 26 Gol 12 Asisti varmış.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

DHA: ''Beşiktaş,İtalyan Oyuncu Matteo Ferrari ile sözleşmesini tek taraflı olarak fesh etti.''

Bjk degil Ferrari feshetmis sözlesmeyi parasini alamadigi gerekcesiyle.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Farketmez sonuçta gitmiş,mutluyuz...

Quote Originally Posted by FoRZa SKiNCLuB_I9o3 View Post
    Farketmez sonuçta gitmiş,mutluyuz...
    Dava acacakmis Bjk'ye parasini alamadigi gerekcesiyle.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Dava acacakmis Bjk'ye parasini alamadigi gerekcesiyle.
    Kendisi kaybeder. Haftalarca notere zabıt tutturuldu antrenmanlara katılmadığı gerekçesiyle.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Kendisi kaybeder. Haftalarca notere zabıt tutturuldu antrenmanlara katılmadığı gerekçesiyle.
    Aynen.Takım daha Temmuz'un başında antremanlara başlarken,beyefendi şimdiye kadar hiç katılmadı antremanlara..

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    İş mahkemeleri işçi lehine karar verir.
    İşveren tüm yükümlülüklerini yerine getirmek zorunda, ödemeleri aksayan oyuncu bundan yararlanarak maddi tazminat davası açabilir. Dava CAS'a gidecek gibi görünüyor, oyuncular CAS'tan hep istediklerini alarak ayrıldılar.

BJK henüz şikayetçi bile olmadı.
    Zannımca BJK bu davadan pek kârlı çıkamayacak.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Beşiktaş'ın da elinde kendince haklı olabileceği kozları var. Mesela futbolcunun antrenmanlara çağrılması ve kendisinin gelmek istememesi, hatta ülkesine kaçması gibi. Bu işten zararlı çıkabileceğimizi de düşünmüyorum şahsen ve umarım da öyle olur. Böylece kazasız, belasız kurtuluruz bu adamdan.

''Adebayor Beşiktaş forması giyebilir''

Kuyumcu, Siyah – Beyazlı kulübün Adebayor’u kadrosuna katacağını iddia etti. Togolü golcünün Beşiktaş forması giymeye çok yakın olduğunu söyleyen Kuyumcu, “Adebayor gelirse Beşiktaş için muhteşem bir transfer olur. Ayrıca kesinlikle Türkiye’de yılın transferi olacaktır. Almeida ve Adebayor’lu bir forvet hattını kimse durduramaz” dedi.

1903 Cemiyeti Başkanı Kuyumcu, Alania maçında takımı genel olarak iyi gördüğünü belirterek “Ligde ses getirecek bir ekip oluşturuldu. Özellikle yıllardır sıkıntı yaşadığımız sağ ve sol kanatta problemimiz kalmadı. Şimdi kanatlar çok iyi çalışıyor. Rapid Wien’den transfer edilen Tanju ve Veli’yi eski takımındayken de izlemiştim. Gerçekten çok kaliteli futbolcular. Bu isimler Beşiktaş’a kazandırıldığı için çok mutluyum. Keşke takım arkadaşları Yasin Pehlivan da alınsaydı. (Yasin Gaziantepspor’a transfer oldu) Guti, Alania maçında oldukça etkisiz ve isteksizdi ancak yakın zamanda eski gücüne kavuşacaktır. Bence Fernandes’in o bölgede oynaması takım için daha faydalı olur. Artık ağır oyuncuların Beşiktaş’ta oynaması zor. Hızlı bir takımımız var. Fernandes, Quaresma ve Simao’ya daha iyi ayak uyduruyor. Necip ve Ernst’in önünde Fernandes’in oynayacağı bir orta sahanın çok başarılı olacağını düşünüyorum” ifadesini kullandı.

kaynak = kartalhaber

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Kartalhaber=Kolpahaber... Geçiniz.!

onlar yazmış bunları söyleyen çoşkuz özarı galiba böyle demiş.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Kuyumcu, Siyah – Beyazlı kulübün Adebayor’u kadrosuna katacağını iddia etti.

Haberde Kuyumcu diyor, Coşkun Özarı nereden çıktı? O adam 2 ay önce öldü zaten, yoksa canlandı da bizi mi takip ediyor? Tövbe yaa.

Bende inanamıyorum valla o adamıda tanımıyorum vallaha senden duydum öldüğünü nerden salladıysam ama biri söylemişti işte

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

O biri kimse iyi eğlenmiş olmalı. Neyse, Coşkun Özarı'nın da öldüğünü öğrenmiş oldun işte bu vesileyle.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bu saatten sonra iyi bir oyuncu aLmak çok zor. Neredeyse bütün LigLer başLadı. TakımLar kiLit adamLarını satmak istemeyecektir. HuLk`a saLdıraLım diyeceğim ama FaLcao yu 40 satan Porto HuLk`a 70 feLan ister herhaLde.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Lütfen Sercan haberleri gerçek olmasın lütfen.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Sabah haberi ilk duyurduğumuzda Holosko ve Fink deniyordu sonra Holosko + 2milyon € oldu, bu olmazsa Fink + para olacak deniyor, bizim için ikisi de çok iyi olur. Dilerim gerçekleşir, Sercan'da huzuru İstanbul'da bulur.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

2si de gitmememeli.Fink bu sene çok işimize yarayabilir kont problemi yok ihtiyaç olduğunda ki oluyor iş yapacaktır.Holoskoyu da göndermenin anlamı yok aralarındaki tek fark Sercanın Türk olması.Holosko daha iyi bir bitirici hatta.

Mesaj Yetkileri