Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 45 arası toplam 45 sonuç

Konu: YGS-LYS Nedeniyle Bir Sure Olamayacagim

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

O hurafe hala devam ediyor demi yav

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    O hurafe hala devam ediyor demi yav
    Kıyamete kadar
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kolay gelsin yalnız daha Ağustos'da bu kadar zorlama kendini yoksa sınava 1-2 ay kala iyice yorulursun,soğursun

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Allah hepinize kolaylık versin kardeşlerim. İnşallah emeklerinizin karşılığını sonuna kadar alırsınız.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Veda konusu olmuş resmen, herkes birilerinin açmasını bekler gibiymiş sanki. Yolunuz açık olsun, başarılar hepinize.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

millette ne gitme aşkı varmış konuyu açaınca anladık
    hepinize başarılar dilerim gençler umarım dilediğinzi yerleri kazanacak çalışma temposunu yakalama azmiyle çalışmaya bakabilirsiniz
    hepinize kolay gelsin bu arada dersane hocalarını fazla sallamayın aşırı gaz verirler siz yine bildiğinizi okuyun

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Kolay gelsin yalnız daha Ağustos'da bu kadar zorlama kendini yoksa sınava 1-2 ay kala iyice yorulursun,soğursun
    Memo çok haklı Kaan. İşi şimdiden ciddiye alıp bir sisteme oturtman güzel birşey ancak en sevdiğimiz şeylerden bile bir zaman sonra sıkılırız bilirsin ki bu da pek sevdiğimiz bir şey değil Sen şimdiden fazla kasmamaya bak , belliki çalışma hırsı ve hedefleri olan bir kardeşimizsin. Bu özelliklerin seni zaten belli bir yere getirir sen de üstüne 'yerli ve zamanlı' şekilde bir şeyler katarsan herşey gönlünce olur. Allah zeval vermesin tabiiki.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Telefondan girdigim icin herkese tek tek alinti yapamiyorum, lutfen kimse kirilmasin. Bu kadar insanin benim icin birseyler yazmasi bile insani duygulandiriyor. Herkesin yazdigini tek tek okudum allah hepinizden razi olsun. Memo kardesim de Anil kardesim de soylemis ben de hocalarimdan isittim ayni seyleri onun icin ilk hedefim hafid tempoyla ders calismayi bir aliskanlik haline getirmek. Oks sinavinda olmustu bana cok hizli baslayip sonra koyvermistim. Bu kez cok temkinliyim İyi niyetleri icin herkese tesekkur ederim. Kimin ne yazdigini cok iyi anladim, cok sagolun. Vakit bulursam bilgisayardan girebilirsem tek tek cevap yazacagim zaten.

Gecen idman a takima yukseltildim profesyonelligime 1 sene daha olmasina ragmen. Bolgesel lig-genc takim ust klasman-dershaneyi bir arada yurutebilirsem ne ala ama cok zor gozukuyor bu yuzden basketboldan feragat edecegiz a takimla basladik buna Bunu paylasmak istedim sizlerle tekrar tekrar cok tesekkur ederim cok sagolun, iyi ki varsiniz

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Topçu olup napıcan Kaan okulunu oku

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Aynen Memo'nun dediği çok önemli. Aşırı hızlı başlayıp sonra vites küçülttüğünde olmuyor. Yavaştan başla sonra vites yükseltirsin. Yaradan gönlünüze göre versin. Ha bu arada unutmadan söyliyim Mersine beklerim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Oyle deme Aygun cocukluk hayalim o benim Universite yillarimda 2. lige cikarsam tum foruma beles bilet benden ilk macima

Aynen Faruk, simdi basladim hafif tempoyla ilk amacim aliskanlik kazanmak. Gerisini halledebilecegime inaniyorum. YTÜ'de istedigim bolume gireyim Mersin'e de gelecegim ziyaretine soz

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Kaan Seneler önce bir konu açmıştım foruma ilk öss ye girdiğim zamanlar bi yazdıklarıma göz gezdirirsen sevinirim kardeşim belki bir faydası olur (: Malum basketbol , öss falan o zamanki halimle ortak noktada gibisin

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    1 senelik ayrılık vakti geldi

Malum Avatardan,İmzadan herşeyden anlaşıldığı gibi uzun bir serüvene atılıyorum..Ve 1 sene aranızda olamayacağım..Bu serüvende öss olacak...

Bazı şeyleri unutmamak lazım hatırlatmak lazım...Sitede çoğu kişinin üniversite sınavı gibi bir sınava girmesine 2-3 sene var..Daha erken diyoruz ama ben yinede uyarımı yapayım..Hayatta kendinize tek bir yön çizin..Daha 2 senem var rahatım demeyin..Çalışın ama tek bir amaç işin...Ha diyorsanki ben lise bitince yatacam babamın,annemin parasını yiyeceğim o zaman tamam derim..Ama okumak zorundayız arkadaşlar bu yüzden okul hayatınızı ihmal etmeyin

Ben bu zamana kadar hep basketboldan ekmek yiyeceğim dedim ama olmuyor...Üniversite olmadan olmuyor en azından..Ha üniversite olunca oluyormu olmayabiliyor ama en azından olanaklar 500 e 1 değil 500 e 10 oluyor..Bunun için elimizdeki seçeneklerden 1 tanesini seçmek kalıyor bizlere ve buda Okumak oluyor!!!

Bende bu yüzden bazı kararlar aldım..Mesela bu sene Basketbol oynamıyacağım..Ayrıca forumdan yetkilerimi aldırdım..Msn'e fazla girmeyeceğim..Çünkü bunlar bağımlılık yapıyor ve ben bağlandığım şeyleri bırakamıyorum..O yüzden tek bir karar verdim ders çalışacağım..Sizede tavsiyem aksatmayın..

Hepiniz kendinize iyi bakın...Elbetteki sene içinde görüşeceğiz ama çok kısıtlı zamanlarda...Herkese Başarılar..
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yazini okudum abi bastan sona kadar evet ortak noktalarimiz var cokca hem de o konuda, bana isik tuttugun icin cok tesekkur ederim insallah tam manasiyla dondugumde kazandigi yerle gururduyan bir kardesiniz olurum

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Yazini okudum abi bastan sona kadar evet ortak noktalarimiz var cokca hem de o konuda, bana isik tuttugun icin cok tesekkur ederim insallah tam manasiyla dondugumde kazandigi yerle gururduyan bir kardesiniz olurum
    İnşAllah Kaan Hem basketbol'da hem de Okul hayatında başarılar .

Bu arada bölgesel lig takımınızda oynayacaksan bu sene play-off larda karşılaşabiliriz
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İdman gec saatte olunca bu saatlerde bitiyor anca testler

Antrenoru kibarca reddettim Turgut abi, belki Caferaga'daki maclarda filan oynarim ama play-offlara kadar yukselmeyiz herhalde bu yil cok genc kadromuz cunku 1-2 senesi var bence playoff'un. Tesekkurler abi insallah istedigim seyler olacak

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri