1 ile 27 arası toplam 27 sonuç

Konu: Gerçek FM

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Lightbulb Gerçek FM

Benimde bir cm oyununda başlamıştı futbol aşkım,zamanla oyunun değişmesiyle tutkum da artmıştı inanılmaz kariyerler sonrası kendime gercek hayatta scoutluk yapabileceğimi aşılamıştım ve suan adını vermek istemediğim bir kulup ile scout olarak denenmekteyim.(SUPERLİG kuluplerinden biri) Tabi ki gercek hayatta futbol işi fm'den cok uzaklarda ama yardımınız benim için yararlı olabilir.Sizinde tanıdığınız 13-14-15-16 yaşında ''ÇOK'' yetenekli oyuncular varsa [email protected] adresine bilgi gönderebilirsiniz.

detaylı bilgi vermediğim için özür dilerim...
    hepinize iyi oyunlar

ben derdimde kardeşim yaş biraz geçti yaa yaşım 19 tokat erbaasporda oynuyorum harcanıp giden yeteneklerdenim ama hala futbolcu olma hayalim devam ediyor 2.lig b kategorisinde filan yinede düşünürsen ben hep buralardayım denenmek için gelebilirim

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

19 gercekten cok fazla yasıtların arsenalden kovuluo emeklilik yası geldi diye

hevesimide kırmasaydın keşke kardeşim

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

yok tabiki kırmak istemem tabiki yeteneğin nerde nezaman cıkacagı belli olmaz

nasip,kısmet işi bu işler ama tokatta gerçekten yetenekli çocuklar var özellikle tokat tedaşsporun u15 takımlarında...

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

İzmir'de var bir tanıdık, eğer konu ciddiyse görüşülebilir. Kendisini -inanması güç ama- Barcelona, İspanya'ya götürdü ama geri geldi ailevi sebeplerden.

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

93'lü bir arkadaş var İzmit Belediyespor'da oynuyordu,oradan geçen sezon Galatasaray genç takımına transfer oldu,bu sezonda 2.lig ekibi Altınordu'ya transfer oldu.Adı Melih Öztorun.

Biraz o çoçuğa bak derim,yetenek var.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Hayırlı olsun sana ve kolay gelsin.

Konunun bu alanda olması daha doğru.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    İzmir'de var bir tanıdık, eğer konu ciddiyse görüşülebilir. Kendisini -inanması güç ama- Barcelona, İspanya'ya götürdü ama geri geldi ailevi sebeplerden.
    bi kulupde oynuyor mu ve kac yasında?

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by guarin14 View Post
    93'lü bir arkadaş var İzmit Belediyespor'da oynuyordu,oradan geçen sezon Galatasaray genç takımına transfer oldu,bu sezonda 2.lig ekibi Altınordu'ya transfer oldu.Adı Melih Öztorun.

Biraz o çoçuğa bak derim,yetenek var.
    1993 dogumlu olması sıkıntı

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by darkpart2 View Post
    bi kulupde oynuyor mu ve kac yasında?
    Şu an sakat malesef, 94 doğumlu.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ben eskiden yani 10 yaşlarında falan Mecidiyeköyspor'da oynuyordum.2 sene önce SBS falan filan derken takımdan ayrılmak zorunda kaldım.Etrafımdakiler yetenekli olduğumu söylüyorlar.Forvet mevkisinde oynuyorum 95 doğumluyum , boyum 1.80'den biraz uzun - uzun zamandır boyumu ölçmedim- , 63 kiloydum - Ramazan'dan itibaren de kilo aldığımı söyleyebilirim-.3 aylık tatil boyunca futbol oynamaktan biraz uzak kaldım.Eski kondisyonuma ulaşırsam bir şeyler yapabileceğime inanıyorum.Öyle içimden geldi yazayım dedim.
    Nam-ı diğer [Rec]ep

İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.

Quote Originally Posted by [Rec]ep View Post
    Ben eskiden yani 10 yaşlarında falan Mecidiyeköyspor'da oynuyordum.2 sene önce SBS falan filan derken takımdan ayrılmak zorunda kaldım.Etrafımdakiler yetenekli olduğumu söylüyorlar.Forvet mevkisinde oynuyorum 95 doğumluyum , boyum 1.80'den biraz uzun - uzun zamandır boyumu ölçmedim- , 63 kiloydum - Ramazan'dan itibaren de kilo aldığımı söyleyebilirim-.3 aylık tatil boyunca futbol oynamaktan biraz uzak kaldım.Eski kondisyonuma ulaşırsam bir şeyler yapabileceğime inanıyorum.Öyle içimden geldi yazayım dedim.
    Seni Kozan Belediyespor'a Transfer Etmek İstiyorum Reco'm Sayende 3.Lige Çıkalım Bir Zahmet Artık

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

1993 dogumlu olması sıkıntı
    Eğer scoutluk yaptığın orta halli bir anadolu kulübüyse 20 yaşına kadar alınabilecek bir oyuncu.Seneye alırsın 1 sene verirsin kiralık,sonra kadroya monte edersin.Sen bi araştır dediğim topçuyu

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

1997 ya da 1996 doğumlu bir arkadaşım var . Yıldırım Bosna'da başladı İBB'ye transfer oldu en son bir İspanya turnesi mi ne vardı . Adı Emre Adiloğlu bu çocuğa bakın .

http://www.facebook.com/video/video....63615&comments

Şöylede kısa bir tanıtım videosu var .

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ne cevherler varmış be hadi bakalım hayırlısı

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by [Rec]ep View Post

hangi kuluptesin suan ?

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by guarin14 View Post
    Eğer scoutluk yaptığın orta halli bir anadolu kulübüyse 20 yaşına kadar alınabilecek bir oyuncu.Seneye alırsın 1 sene verirsin kiralık,sonra kadroya monte edersin.Sen bi araştır dediğim topçuyu
    yetkili olduğum yaş grubuna dahil değil o yüzden

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    1997 ya da 1996 doğumlu bir arkadaşım var . Yıldırım Bosna'da başladı İBB'ye transfer oldu en son bir İspanya turnesi mi ne vardı . Adı Emre Adiloğlu bu çocuğa bakın .

http://www.facebook.com/video/video....63615&comments

Şöylede kısa bir tanıtım videosu var .
    suan sözleşmeli İBB oyuncusu mu?

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

oyuncuyu önerirken kulübünü ve sözleşmesi hakkında bilgi verirseniz sevinirim.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

suan sözleşmeli İBB oyuncusu mu?
    Galiba , TFF de lisansı var takımıda İBB yazıyor .

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

hangi kuluptesin suan ?
    Serbestim hocam.
    Klüpten ayrıldıktan sonra bir klübe gitmedim malesef.Orda öyle bi' salaklık yaptım.
    Nam-ı diğer [Rec]ep

İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.

Kardeşim 14 yaşındayım, 12 yaşındayken oynamıştım sonra annem basketbola gönderdi ama futbol hala içimde yatar.. Oynadığım zamanlarda banada yetenekli diyorlardı.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Benim kuzenim var hacı Üsküdar Anadolspor kulübünde oynuyor İstanbulda.1 yıl daha sözleşmesi varmış.94 doğumlu.Sağ bek oynuyor.açıktada oynuyor bazen.İstersen temesa geçebilirsin.Özelden adı soyadı falan filan veririm.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Benim kuzenim var hacı Üsküdar Anadolspor kulübünde oynuyor İstanbulda.1 yıl daha sözleşmesi varmış.94 doğumlu.Sağ bek oynuyor.açıktada oynuyor bazen.İstersen temesa geçebilirsin.Özelden adı soyadı falan filan veririm.
    uskudar anadolu olması iyi. ozelden soler mısın ?

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Galiba , TFF de lisansı var takımıda İBB yazıyor .
    isim soyisimle beraber bilgilerini ozel msj atar msn?

Mesaj Yetkileri