Anket Sonuçlarını Görüntüle: Bir sonraki kariyerde hangi takımı yönetmemi istersiniz?

Voters
18. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

7 38.89%
  • Sevilla

0 0%
  • Napoli

2 11.11%
  • Dortmund

3 16.67%
  • Ajax

4 22.22%
  • Diğer (belirtiniz)

2 11.11%
Sayfa 9 / 13 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 363 sonuç

Konu: Klişeden Uzak Kariyer [IV.Sezon]

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Geçen sezon bayağı zarar etmişsin. O yüzden transfer bütçesi normal.

Fellaini ve Bocchetti süper olmuş.
    Teşekkürler Ümit, bakalım Fellaini'den rakip sakatlıklar its caused Fellaini yazısını bolca görmeyi umuyorum.
    Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Silva'dan beklediğini alamayabilirsin
    İlk maç güzel bir performans sergiledi bakalım zaman gösterecek.
    Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Morrisonu salla benim FCUM ile 11.sezonumda nPower 1 de bile takım bulamıyor.Labyad fena olmuyor.
    Labyad'ı deneyeceğiz. Morrison'u yeni pilotumuza kiralık gönderdik. Ayrıca Welbeck mutsuzdu kendi isteğiyle satılık listesindeydi 9.75M €'ya Aston Villa'ya sattık.
    Quote Originally Posted by Kawaguchi View Post
    bochetti güzel olmuş hadi sezona başla artık uzun bi ara verdik
    Abi şu sıralar araştırma işleri ve yaz okulu final zamanı olduğu için oyunu yavaş oynuyorum tekrardan ekleyeceğim.

Yeni pilotumuz Nottingham Forest oldu umarız başarılı anlaşmalara imza atacağız. Community Shield finalinde 2 sezondur finalde kaybettiğimiz kupayı Pato'nun 3 golü ile kazandık. Bu maçta Rooney, Chihcarito ve Smalling olimpiyatlarda olduğu için faydalanamadık. Maçın ilk dakikalarında Rossi'de sakatlanınca sıkıntıya düşsekte Pato ben burdayım dedi. Bu maçta 6 oyuncu değişikliği olması da şaşırttı açıkçası.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Ligin ilk maçında Wolves karşısında 1 puana razı oluyoruz. Razı oluyoruz diyorum çünkü gerçekten ciddi eksikler mevcuttu. Nani ve Rossi sakat, Rooney, Chihcarito, Smalling milli takımdalardı.Atak hattında ciddi sıkıntılar yaşadık. Yine de önümüzdeki maçlarda gerçek performansımızı göstereceğiz.
    Şampiyonlar Liginde:
    Seviila
    Palermo
    Rapid Vien takımları ile eşleştik. Lig kupasında Tottenham'la eşleştik.
    Birazda TÜRKİYE kariyerinden bahsedelim. Dünya kupası elemlerinde şanslı bir gruptayız:
    Macaristan
    Lüksemburg
    Ermenistan
    Yunanistan
    İskoçya gruptan rahatlıkla lider çıkabilecek bir takıma sahibiz. Eylül ayı ile beraber İtalya ile hazırlık, Macaristan ile grup maçı yapacağız. Şu an ağustos ayı bitti ve transfer dönemi kapattı. Sırada Lig maçları ve sonrasında Milli Maçlar var. Milli kadromuzu da bu sırada paylaşacağız.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Ligte ilk iki hafta aldığı 6 puanla liderliğe oturan West Bromwich Albion karşısında kendi rekorumuzu kırıyoruz. Chihcarito ve Rooney'inin dönüşü ile bambaşka bir takım felsefesine bürünen takımımız yine yapacağını yaptı ve tam 10 gol atarak yeni sezon başlangıcında rakiplerine gözdağı verdi. Geçen sezonda 9-0 yendiğimiz rakibimiz artık hayattan soğumuştur sanırım.
    Last edited by Oghuse : 21.Ağustos.2011 at 22:33

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Milli takım kadromuz bu şekilde olacak.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

ManU ile artık mükemmel bir takım oluşturduk ve bu takım ben olmadan da başarılar kazanacaktır.Ayrıca yönetimin de hiç bir istediğimi kabul etmemesi beni kızdırdı. Bu sebeple istifa edip milli takıma faydalı olmak istiyorum. Sizin fikirleriniz neler?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bence devam et, bir senede 7 kupa alıp öyle bırak, çünkü bayağı keyifli geçiyor. Senin kariyerin sayesinde Man Utd kariyeri açtım ben de(yeni transferlerle).

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Son senen olsun bence sene sonunda başarılı başarısız farketmez ayrıl.Sene içinde gelen teklifleri değerlendir yada boşta takımlara başvur derim.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by ozaniel View Post
    Bence devam et, bir senede 7 kupa alıp öyle bırak, çünkü bayağı keyifli geçiyor. Senin kariyerin sayesinde Man Utd kariyeri açtım ben de(yeni transferlerle).
    teşekkürler yorumun için devam ediyorum.
    Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Son senen olsun bence sene sonunda başarılı başarısız farketmez ayrıl.Sene içinde gelen teklifleri değerlendir yada boşta takımlara başvur derim.
    bu sene devam ediyorum ayrılık kararının verilmesini sezon sonuna erteliyorum kariyer devam ediyor. Birazdan 1 lig maçı ve Türkiye'nin 2 maçı eklenecek.

Nesil
    2010
    Yer
    KOCAELİ

oh maşallah 10-0 ali metin feyyaz adanademirspor geldi aklıma.

bu arada fantezi olsun diye bırakıyım filan deme tam bi kilişe yapmış olursun sonra

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Ligte bildiğin gibi devam ederken, Milli Takım açısından hedeflerimiz genç ve gelecek vaad eden bir kadro oluşturmak istiyoruz. Arda ve Nuri takımın yeni kaptanları artık. Vizyona önemli isimleri çıkararak başarı sağlamak istiyoruz.
    İtalya ile yaptığımız maç dillere destandı. 2-0 geride olduğumuz maçı 3-2'ye getirdik rakip 3-3 yaptı derken 4 yaptık ve maç bitti. Mehmet Yıldız rakibi sakatladı bu adamı oynatırım derken sakatlananın defans oyuncum Bocchetti olduğunu görünce içim cız etti.
    Dünya kupası grup elemeleri ilk maçında ise grubun güçlü ekiplerinden Macaristanı deplasmanda 4 golle sahaya gömerek 3 puanı kaptık.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

oh maşallah 10-0 ali metin feyyaz adanademirspor geldi aklıma.

bu arada fantezi olsun diye bırakıyım filan deme tam bi kilişe yapmış olursun sonra
    Abi yönetim sinir ediyor. Adamlardan transfer bütçesi istedim hayır dediler rest çekince tamam dediler sonra dalga geçer gibi bütçeye 1M € eklemişler. Hem sinirlendim hem güldüm.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Bu arada kariyerde ilginç birşey oldu. Galatasaray yönetimi değişti ve Adnan Polat Ankaragücü seçimlerine girip oranın başkanlığını aldı. Galatasaray yönetiminde ise Çek bir adam olması dikkatimi çekti.

Nesil
    2010
    Yer
    KOCAELİ

Quote Originally Posted by baZinga View Post
    Abi yönetim sinir ediyor. Adamlardan transfer bütçesi istedim hayır dediler rest çekince tamam dediler sonra dalga geçer gibi bütçeye 1M € eklemişler. Hem sinirlendim hem güldüm.
    bana şu an 15 m$ eklediler bütcem 22m$ oldu devre arası iki iyi transfer yapıcam

sakın bırakıyım deme oyunu gerkirse elinde 20 kişilik kadro yapan artanları sat kaynak yarat

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Zaten gidenlere bakarsan abi 118M € luk satış yaptım. 16sı satılıktan para ve kiralamadan gelen paralar yani.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Dün gece siteye giremediğim için yükleyemediğim iki maçı ekliyorum. Yarın sınav olduğu için bugün maç paylaşmam diye umuyorum. Yarın bu saattlerde kariyer devam ediyor olacak.

Ligin iyi ekiplerinden Sunderland'i kolayca geçiyoruz. Chihcarito kaldığı yerden devam ediyor.
    Bu maça yürek dayanmaz. Gerçekten heyecanı yüksek ve herşeyin olduğu bir maçtı. Daha 23. dakikada Rooney'nin kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldık. Üstüne üstlük 1-0 geriye düştük. Sonra beraberliği yakaladık ancak takımın gidişatından memnun değildik. Dl pozisyonundan vazgeçip 2 forvete döndük ancak onlara göre sağ açık boş kaldığı için rakip skoru o bölgeden 2-1 e getirdi. Ancak yılmadık devam ettik ve 2-2 3-2 derken son anlarda kapandık ve bir kontratak golü ile 4-2 bitirerek şampiyonlar ligi ilk maçında ligin en zorlu rakibinden 3 puanı çıkardık. Sol bek'i boş bırakmak büyük handikaptı çünkü o bölgede Navas'ı tutacak kimse yoktu ancak yine de bir kazaya uğramadık. Oyuna sonradan aldığımız Lucas maçın oyuncusu oldu.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Şu sıralar yolculuk yaptığım için pek ilerleme olmadı bu nedenle takipçilerimden özür dilerim. Son maç ss eklemeyi unutmuştum o maçı ekleyelim. Ve gece oynamaya devam edelim.

Yorumlarınızı esirgemeyin maçlar birazdan gelecek..

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Edit Edit.
    Last edited by Oghuse : 26.Ağustos.2011 at 01:08 Reason: 260. Mesaj

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Senin başkanda benim Samsunspor'da ki başkan gibi cimri

Bu sene de sağlam bütçe gelmeyip cebe atarsa parayı yap isyanı
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Edit Edit...
    Last edited by Oghuse : 26.Ağustos.2011 at 01:08 Reason: 260. Mesaj

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Sinirden patlıyorum adeta, iskoçya maçında 2-0 önde giderken bilgisayarın kendisine res atması ile Tottenham maçından itibaren maçları tekrar oynamak zorundayız. Bendeki bu save unutkanlığı beni çıldırtacak. Of diyorum sadece.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Maçları tekrar oynattık ve kazaya gelmeden maçları kurtardık. Bu sefer Lig kupasında Bolton ile eşleştik.
    Dünya Kupası elemelerinde ise İskoçyayı 1-0 ile geçip, ikinci maçta (grubun 3.maçı) Lüksemburg'u 5-1 geçerek grupta Yunanistan ile liderlik için çekişiyoruz.
    Yorumlarınızı esirgemeyin kariyeri sağlıklı bir şekilde ilerletmeye çalışıyorum. Hazırlık maçları lige verilen uzun ara nedeniyle oyuncular formsuz kalmasın diye ayarlanmıştır.

Nesil
    2010
    Yer
    KOCAELİ

MANU İle durmak yok yola devam milli takım ile kariyere ayrı bir hava kattık güzel manu ile can alıcı bir transfer için çalışmalar yapsak nasıl olur

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

MANU İle durmak yok yola devam milli takım ile kariyere ayrı bir hava kattık güzel manu ile can alıcı bir transfer için çalışmalar yapsak nasıl olur
    Şuan için eksik bölgeler var ancak o bölgelere transfer yaparsak gençler üzerine oynayamayız. Ama yine de ocak ayında sürprizler olabilir.
    Maçları sıcak sıcak verelim. Sırada Palermo ile şampiyonlar ligi maçı var.

Nesil
    2010
    Yer
    KOCAELİ

şöle bi transfer mesela heyecan verecek ekstra ronaldo tekrar yuvasına döndü gibi mesela

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

şöle bi transfer mesela heyecan verecek ekstra ronaldo tekrar yuvasına döndü gibi mesela

Abi onu denedim menajeri olayları abartınca alamadık. Şimdi bonservis için çok yüksek rakamlar zikrediyor Real Madrid, o nedenle zor yani.

Palermo maçı gruptan lider çıkmayı garantilemek adına önemliydi. Bence kadrolarını inceleyince Sevilla'dan daha tehlikeli olabilecek bir takım ancak 10 kişi kalmalı oyunlarını bir hayli etkiledi ve 3 puanı verdiler.
    Pato'yu takdir ediyoruz.

Nesil
    2010
    Yer
    KOCAELİ

tamam o zaman sustum

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

tamam o zaman sustum
    valla abi aynı şeyi düşünüyormuşuz demekki ancak olmadı.

Arsenal karşısında sinir bozucu bir performans sergiliyoruz. Ancak arada sırada olur böyle şeyler. Lig kupası maçında ise Bolton ile yedek ağırlıklı çıktığımız maçta üst tura çıkarak yolumuza devam ediyoruz.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Kasım ayına güzel bir giriş yapıyoruz ve moral depoluyoruz.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Şampiyonlar liginde 4. galibiyetimizi alarak üst turu garantiliyor. Maçın seyir zevki için ise söylenecek söz yok, düellodan galip çıkıyoruz.

Bir kaç maçtır 5 golü gelenek haline getirdik, lidere de beş sallarsak mükemmel olacak. Sıradaki maç; Utd - City derbisi.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

City ile müthiş bir maç oynadık 3-0 geriye düştüğümüz maçı 4-3e getirerek Ancelotti'ye adeta kalk git kumda oyna dedik. Bu galibiyet müthiş bir moral oldu takıma.

Diğer yandan zorlu Villa Park deplasmanını da kayıpsız geçerek, bu geceyi noktalıyoruz. Yorumlarınızı eksik etmeyin.

Sayfa 9 / 13 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon

Mesaj Yetkileri