1 ile 30 arası toplam 460 sonuç

Konu: Oyuncular İçin En Uygun Roller

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    11

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Aguero - Torres için ne önerirsiniz ?

Kun-Poacher

Torres-Deep Lying-Atak (Aslında Torres'in oynayamayacağı rol yok.Ama bana en iyi verimi Deep verir gibi geliyor.Olmazsa Complete dene.)

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    Kun-Poacher

Torres-Deep Lying-Atak (Aslında Torres'in oynayamayacağı rol yok.Ama bana en iyi verimi Deep verir gibi geliyor.Olmazsa Complete dene.)
    agüero-komple forvet-destek,torres-uç forvet

Nesil
    2006
    Yer
    11

Badelj'in en iyi oynayacağı rol Adv. Playmaker bence.Lakin beklentini tam olarak karşılayamazsa Amc mevkisinde Ins. Forward olarakda deneyebilirsin.

Quote Originally Posted by cris king View Post
    agüero-komple forvet-destek,torres-uç forvet
    Heyecan aramanın mantığını çözemedim.Agüero belki oyundaki en iyi Poacher.Torres'e ne versen gider zaten.Bence Deep en iyi gider.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Heyecan aramanın mantığını çözemedim.Agüero belki oyundaki en iyi Poacher.Torres'e ne versen gider zaten.Bence Deep en iyi gider.[/quote]

heyecan değil poacher ve uç forvetlerde topu tut özelliği kapalı topu tut özelliği genelde tekniği yüksek ve 10 numara tarzı oyuncularda açık olması gerekir ve agüero tam bu tip bir oyuncu ayrıca öyle bir profile böyle holosko,cisse,gyan gibi yeteneği sınırlı oyuncuların oynadığı rolü vermek agüero'ya haksızlık olur kafa vuruşlarını çıkarsak adam komple bir forvet herşey var sadece hızını kullanmak ve gol atmasına yönelik oynatmak benim vicdanıma el vermiyor şahsen ben chelsea'deyken dzekoyu uç forvet agüeroyuda komple forvet destek yaparak dzekoyu 29 golle gol kralı arkasından 28 gol ve 17 asistle agüeroyu asist kralı yapmıştım...

Mesaj Yetkileri