takipteyim güzel transferlerini bekliyorum
takipteyim güzel transferlerini bekliyorum
Ne zaman başlıyoruz
ben de anlam veremedim. ilk sattım oyun hata verdi 1 ay ilerledikten sonra aynı fiyata satmıştım tekrar başlayıp bi daha sattım.
bakalım transferler tatmin edici olacak mı henüz tamamlamadım.
birazdan başlıyoruz..
Transferleri bekliyoruz![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Transferler nerede yahu![]()
OrtaSaha için güzel takviyeler, gayet sağlama almışsın. Enyeama' yı 1 sene oynatıp 8 mn £ ' a satmıştım ve Kameni' yi almıştım. Bunu düşününce ligde ve Avrupa'da bir yere kadar idare eder. Ancak çokta güvenme eski Enyeama yok![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Martinez , Casemiro ve Yurchenko'yu pek tanımıyorum ama Romaric , Enyeama ve Carcela iyidir.Umarım başarı getirirler.
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
Mehdi yi nereye gitsen oraya getiriyon![]()
Galatasarayımızla başarılar.. Umarım istediğin başarıları yakalarsın..
Başarılar.Umarım Galatasaray'ımızı hakettiği yerlere getirirsin.
Gelenler - Gidenler
Zayıf rakibimizi zorlanmadan eliyoruz, ancak sakatlıklar can sıkıyor.
Bir sonraki turda rakibimiz Macar ekibi Fehervar.
Manu daki yakaladığın başarıyı burdada yakalarsın inşAllah
O kadar kısa vadede olmasa da şansımızı deneyeceğiz. Yabancı oyuncu oynatamama sıkıntısı başa bela ancak yine de Türk oyuncularla başarı sağlamak için çabalayacağız.
Ligte birinci hafta mücadelesinde Sivas'ı ağırladık. Rakibin etkili oyuncuları olmasına rağmen kalemize bile yaklaşamadılar, forvetlerimin takıma adapte olmasını beklemek zorundayız. Bu adaptasyon sürecince bu maçta olduğu gibi çok gol kaçıracağız görünüyor, ancak skordan ve oyundan memnunuz. Maçın Yıldızı:
Avrupa Ligi öneleme maçında zayıf rakibimizi rahat bir skorlar geçerek üst tur için avantaj sağlıyoruz. Maçın adamı; Mehdi Carcela
Jackson Martinez'i pek tanımıyorum . Diğer transferler güzel , başarılar![]()
Casemiro'nun profilini çok merak ettim, paylaşabilir misin?
Diğer transferler de gayet yerinde.
KIsa zamanda olmassa uzun zamanda olursun başarılı Oğuz.
Casemiro mükkemmel bir adam oluyor 2-3 yıla benim Trabzonspor kariyerinde ilerki yıllarda adından söz ettiriyordu.
Teşekkürler.Buyrun tanıştırayım.
Teşekkürler. Buyrun..
Ligte 2.Hafta mücadelesinde şanssız bir beraberlik aldık. Sabri'nin yaptırdığı penaltı çok gereksizdi çok alakasız bir yerde penaltıya sebebiyet verdi. Elimize geçen şansları bonkörce harcayınca ilk puan kaybı geldi. Maçın yıldızı: Bogdan Stancu
Zayıf rakibimize deplasmanda da aynı tarifeyi uygulayıp gruplara için hak kazanıyoruz. Maçın Yıldızı: Lorik Cana
2. lik garanti. 1. için zorlamak lazım![]()
Deneyeceğiz bakalım şansımızı, yorumun için teşekkürler.
Ağutos ayının son maçında Kasımpaşa'yı 2si penaltıdan olmak üzere 3 golle geçerek 3 puanı kaptık. İyi oyun oynadık Martinez hat-trick'e çok yaklaştı ancak olmadı. Direkten dönen 2 topumuz vardı onların gol olması gerekirdi. Maçın adamı: Jackson Martinez
Lig kayıt döneminde ise 12 yabancımz olduğu için Zapata ve Culio'yu lig kadrosu dışında bıraktık. Zapata devre arası Fluminense'ye gidecek. Culio ise devre arasında ya satılır veya gidecek oyunculardan birinin yerine takviye edilir. Duruma göre değerlendireceğiz.
Yurchenko Türkiye Ligleri için bug bi adam sayılır![]()
Başarılar Oğuz , Lig dediğin gibi bi zaman sonra domine ediliyor önemli olan Avrupa.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Jackson iyiymiş![]()
Valla ilk golünü de attı ligte bize 3 puan kazandırdı.Avrupa işi Türkiye'den takımlarla zor ancak kazanınca da büyük keyif veriyor.
Alırsın artık Tuğrul, nasıl olsa sürekli kariyer açıyorsun.
Ligin az gol atıp az gol yiyen takımlarından Antep karşısında öldük dirildik. Yurchenko sahneye çıktı ve bize 3 puanı kazandırdı. Maçın adamı: Atila Turan
Sırada Avrupa Ligi ilk grup maçı var rakip Romanya'dan;
Valla Oğuz abi 23'lük Kolombiya'lı pek as oynayacak kalitede görünmedi benim gözüme ama oynuyorsa sıkıntı yokBaşarılar.