Mutlu oldum net
Mutlu oldum net
Arkadaşlar her konuyu yerinde konuşalım burası Beşiktaş Transfer Haberleri.
Bu arada NTVSPOR'da izlediğim bir spor programında Julio Alves'in çok iyi olduğu önümüzdeki günlerde herkesin göreceği.
Umarım bu şekilde olur.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
TRTSPOR: Baros'un Sivok üzerinden Beşiktaş'la teması var. Beşiktaş'ın devre arasındaki flaş transferi olabilir.
Çok isterim gerçekten. Türkiye'de ki en kaliteli ST'dir Baros
kesinlikle olmaz pili bitmiş artık onun
Bence de olmaz pili bitmiş artık Baros'un beyler almamalısınız.![]()
Beşiktaş yönetimi Quaresma ve Mustafa Pektemek'in haklarının yüzde 50'sini Jorge Mendes'in şirketine 10M Euro'ya satmak üzere.
Te Allam ya.Sıktı artık bu Mendes meselesi,klübü oyuncağı yaptı resmen.
Beşiktaş'ta dün yapılan icra kurulu toplantısı sert tartışmalara sahne oldu. Quaresma ve Mustafa Pektemek'in de Menajer Jorge Mendes'in ortağı olduğu fon şirketine verilmesi kararı alındı. Yönetici Ertunç Soğancıoğlu, malî işler görevini bıraktı.
Beşiktaş'ta dün yapılan icra kurulu toplantısında Siyah-Beyazlı kulübü derinden etkileyecek kararlar alındı. Futbolcuların durumundan malî işlere kadar birçok konu görüşüldü. Menajer Jorge Mendes'in ortağı olduğu fon şirketi ile yeni bir anlaşmanın yapılması kararlaştırıldı. Yöneticiler arasında tartışmalara sebep olan toplantının detayları şöyle:
Toplantıda öncelikle olarak borçların her geçen gün artması ve acil kaynak bulunması gündeme geldi. Daha önce Necip Uysal, Atınç Nukan ve Muhammet Demirci'nin bonservis haklarının bir bölümünün fon şirketine verilmesi gündeme gelmişti. Bu toplantıda ise oyuncu sayısının artırılması kararı çıktı. Siyah-Beyazlı takımın yıldız futbolcusu Ricardo Quaresma ile Mustafa Pektemek'in de bonservis haklarının bir bölümünün fona bırakılması düşünüldü. Bu anlaşmanın gerçekleşmesi halinde Beşiktaş'ın 10 milyon Euro'luk ek gelir elde etmesi öngörüldü. Borçların bu kadar yükselmesinin geçmiş dönemde yapılan transferlere bağlanması, bazı yöneticilerin mali işlerden sorumlu olan Ertunç Soğancıoğlu ile tartışmasına yol açtı.
Daha önce sponsorlukların sorumluluğunu bırakan Soğancıoğlu, ithamlar karşısında malî işlerdeki görevinden de istifa etti. İcra kurulundan kararların bir türlü çıkmamasını ve işlevini tam olarak yapamamasını öne süren tecrübeli yönetici görevini bıraktı. Tartışmalar bununla da kalmadı. Bir yıl önce yönetimde ele alınan ve Başkan Yıldırım Demirören'in de onay verdiği işten çıkarmalar gündeme geldi. Demirören hâlâ bu işin çözülmediğini öğrenince, "Kulüp çalışan sayısı ve maliyetleri normalin üç katına çıkmış. Bu zamana kadar neden çözülmedi? Bir hafta içinde bu işler yapılsın." dediği belirtildi.
Bunun üzerine sadece eleman çıkartımı değil, yüksek maaş alan üst düzey yöneticilerin ücretlerinde de indirim yapılacak. Başta Beşiktaş AŞ'nin müdürü Murat Ülgen olmak üzere Metin Emirkadı ve Levent Çifter gibi isimlerin de maaşları büyük oranda düşecek.
Haber Kaynağı: Zaman
So what?
Saike
Mali olarak harbiden durum kötü ve bunun önüne geçilemiyor.
Zaman gazetesinin haberi resmi bir şey yok.
eto'o bitmiş.
Yine de ben endişeleniyorum bu durumdan ve Mendes konusuna çok canım sıkılıyor.
Sabah'ta da bir haber var.Bu haberin doğru olma olasılığı düşük değil gibi geliyor bana.Ah Demiören,ah diyorum,başka da bir şey demiyorum.
So what?
Saike
Bende garip bir şekilde Mendes hakkında rahatım.Yani bi Ahmet Bulut, Figer gibi gelmiyor bana. Real, Manu, Chelsea dahil dünyanın büyük kulüpleriyle çalışan bi adam sonuçta.Simao ve Fernandes'i bedellerinin çok altında da getiren bu adam.
Ayrıca Q7+Pektemek %50'si 10 milyon euro ise hiç fena değil. Q7 yi satmaya kalksak Avrupada verecekleri 10 veya 12. Pektemek te 6 etsin. Satsak dahi karlı çıkarız diye düşünüyorum.
eto'o bitmiş.
O dediğin gibi büyük sorun. Ama çözülebilitesi çok zayıf malesef. Taraftara çok büyük görev düşüyor. Forma ve komine satışları ciddi anlamda çok düşükmüş.Hersene Q7 gibi yıldız gelirse mi artacak satışlar.
eto'o bitmiş.
Yıllarca saçma sapan transferlere birsürü para harcadı demirören.Bunca hatadan sonra kulüp bu hale gelmekte haklı.Bisürür gereksiz transferler yapıldı.Her yıl 10 tane adam alıp bunları ertesi yıldığını 4'te 1'ine satarsan olacağı bu.
Beşiktaş'ta Guti krizi artık son aşamaya geldi. Siyah-beyazlı kulübün İspanyol yıldızla olan sözleşmesini bugün feshetmesi bekleniyor.
Beşiktaş, 2010-2011 sezonunun başında Real Madrid'den kadrosuna kattığı Guti Hernandez ile yollarını ayırıyor.
Milli maçlar için verilen arada ülkesine giden, ancak hala İstanbul'a dönmeyen İspanyol futbolcu ile olan sözleşmenin gün içinde resmi olarak feshedilmesi bekleniyor.
Sezon başından bu yana fazla forma şansı bulamayan ve sık sık özel hayatıyla gündeme gelen 35 yaşındaki oyuncunun avukatlarıyla, karşılıklı fesih için son görüşmeler yapılıyor.
Görüşmeler sonrası Guti'nin 2012 yılının mayıs ayında bitecek olan mukavelesinin karşılıklı olarak feshedilmesi bekleniyor.
NTVSPOR
EDİT : AYNISINI KUAREJMA İÇİN BEKLİYORUM YÖNETİMDEN!
FM Gazetesi
1.4 milyon euro karşılığında fesh konusunda anlaşılmış diye biliyorum. Böyle olması kötü oldu ama faydadan çok zararı dokunmaya başlamıştı. Bu olayla 7den 70 e herkes görmelidir ki kimse veya hiç birşey Beşiktaş'tan üstün değildir.
Yıllardır Demirören şu olayı yapıyor. Oyunculara yığınla tazminat veriyoruz. Bu karar doğru, hak veriyorum ama Demirören bunu çok yapıyor. Kulübün parası haybeye gidiyor sürekli. Ama Guti'nin gitmesine sevinmedim desem yalan olur. Veli Guti'yi aratmayacak ileri günlerde. Bir form tutsun şu takım, devrilemeyecek.
FM Gazetesi
İnşallah dediğin gibi olur Görkem. Ben de Veli'ye çok güveniyorum ve en azından şu haldeki bir Guti'yi aratmayağı kesin ama Guti bambaşka bir dünya onu da unutmamak lazım![]()
Demirören'in bu huyu konusunda da katılıyorum sana. Ama zararından neresinden dönsen kardır kafası yaşıyor her seferinde. Kendince haklı ancak her seferinde böyle nereye kadar.
Tabi ki zararın neresinden dönülse kardır. Bazen doğru bir karardır bu hak veriyorum zaten. Ama her zamanda değil. Demirören için bu konuda yığınla örnek verilir ne yazık ki.
FM Gazetesi
Gitmesi bizim için daha iyi olacak zaten oynamiyordu. Yine'de Guti'yi Besiktas formasi altinda izlemek güzeldi, özellikle geçen sene'nin ilk yari performansi ve inanilmaz paslari.
Artık tüm kulüpler böyle 34'lük kazıklardan uzak durur İnşAllah.
HoşçakaL Guti 14.
Az oynadın ama keşke daha önce geLseydinde, geLdiğinde oLduğu gibi göstereceğin performansLar giderken de seni doğru düzgün uğurLayabiLseydik.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Guti'den sadece yarım devre yararlanabilmiş olmamız gerçekten çok kötü bir durum bizim için.Keşke güzel hatıralarla ayrılsaydı bizden.
So what?
Saike
Sevindim. Umarım Fernandes artık kendine gelir.
benim anlamadığım sözleşmesini fesh etceğinize bonservissiz bi amerikan kulübüne satsanıza