1 ile 30 arası toplam 686 sonuç

Konu: Oyuncu Profilleri

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by alegz View Post
    Görende sanacak harbiden ikisini karşılaştırıyoruz... Bizim burda meselemiz, bjk araştırmacısı neden 19 puan veriyor a2 takım topçusuna... FB araştırmacısı ise, neden 18 veriyor Alex'e...

Alex gibisi Dünya'da yok(dünya'nın en iyisi demiyorum bak)
    Alex gibisi bir daha gelmez zaten Dünya'ya...

alex gibisi dunyada gelmezmis turkiyeye 1.hagi geldi 2. alex evet turkiyeye hagi ve alexden sonra bir yabanci gelmesi cok zor ama dunya demen yanlis olur
    Last edited by DisCo : 07.Ekim.2011 at 18:48

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    alex gibisi dunyada gelmezmis turkiyeye 1.hagi geldi 2. alex evet turkiyeye hagi ve alexden sonra bir yabanci gelmesi cok zor ama dunya demen yanlis olur
    Boşver Arkadaş çok iyi biliyor. Baksana FM araştırmacılarına bile diyecek bir çift lafı var arkadaşın.
    Last edited by DisCo : 07.Ekim.2011 at 18:48
    FM Gazetesi

Alex > Hagi

Bana Alex gibi bi futbolcu göstersene? Orta Saha olacka ve aynı istatistiklere sahip olacak? Hadi bakalım...

Quote Originally Posted by gorkem88 View Post
    Boşver Arkadaş çok iyi biliyor. Baksana FM araştırmacılarına bile diyecek bir çift lafı var arkadaşın.
    FM araştrımacılarını kendinden çok yüksek görme. Onlar da senin benim gibi insan
    Last edited by DisCo : 07.Ekim.2011 at 18:49

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Wink

Alex > Hagi

Bana Alex gibi bi futbolcu göstersene? Orta Saha olacka ve aynı istatistiklere sahip olacak? Hadi bakalım...

FM araştrımacılarını kendinden çok yüksek görme. Onlar da senin benim gibi insan

sende başkalarından büyük görme sende insansın.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Alex > Hagi

senin amacin tartisma yaratmak bu cok belli o yuzden senle ugrasmicam herkes neyin ne oldugunu cok iyi biliyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

senin amacin tartisma yaratmak bu cok belli o yuzden senle ugrasmicam herkes neyin ne oldugunu cok iyi biliyor
    Son nokta
    FM Gazetesi

Mesaj Yetkileri