1 ile 30 arası toplam 686 sonuç

Konu: Oyuncu Profilleri

Hybrid View

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Volkan'dan mı bahsediyorsun Casillas'tan mı
    neyini yanlış gördünüz ki. one on ones 12 volkana çok mu geldi? ya da konsantrasyonun 15 olması. strength olayını şakasına dedim de volkan casillastan daha güçlü zaten. anlamadım yani...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by malpince View Post
    neyini yanlış gördünüz ki. one on ones 12 volkana çok mu geldi? ya da konsantrasyonun 15 olması. strength olayını şakasına dedim de volkan casillastan daha güçlü zaten. anlamadım yani...
    Volkan'ın o özellikleri yüksek olsa 1. sınıf kaleci olur ki o kadar yetenekli olsa Türkiye'de kalmazdı. Volkan her maçta hata yapma potansiyeli olan bir kaleci, ekstra kurtarışlarla durumu dengelediği için o kadar üzerine gidilmese de.

Quote Originally Posted by ozaniel View Post
    Volkan'ın o özellikleri yüksek olsa 1. sınıf kaleci olur ki o kadar yetenekli olsa Türkiye'de kalmazdı. Volkan her maçta hata yapma potansiyeli olan bir kaleci, ekstra kurtarışlarla durumu dengelediği için o kadar üzerine gidilmese de.
    Fenerbahçe satmazsa? volkan da tuncay gibi yüzüstü bırakıp gitmeyi istemiyorsa kalır. adam kaç maçtır kadıköyde gol yemiyor 1 maç hata yaptı diye hata yapma potansiyelli kaleci mi oldu? bana bu geçen sezon + bu sezonda 5 tane hata yaptığı maç sayabilir misiniz? ki her maç hata yapma potansiyeli olduğuna göre 20 tane falan sayarsınız heralde. ki casillasın da yediği hatalı goller var. cech zaten bize yarar sağladı. hatasız kul olmaz...

Mesaj Yetkileri