1 ile 30 arası toplam 686 sonuç

Konu: Oyuncu Profilleri

Hybrid View

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    hayır benim anlamadığım adamın yazdığı bu kadar şeye 'istemiyorsan oynama, size özel antu yaması yapsınlar, sitede istemiyorum böyle kişi vs. söylemleri'.. hayır sen ya da ben kim oluyoruz ki bir kişiyi burada istemiyoruz ya da böyle ağır hakaretlerde bulunuyorsunuz..
    Nedenini tahmin edebiliyorum. Bu forumlarda uzun bir suredir bulunan arkadaslar, agresif tavirlarin bir ise yaramadigini, tepki cektigini bilirler. Maalesef son 3 gundur ozellikle Fenerbahce taraftari olan arkadaslar bu forumlarin adabini pek bilmeden burada oldukca agresif bir tavir sergiliyor.

Her zaman guzellikle soru sorarak, bir ozellige neden belli bir puan verildigini anlamaya calisarak yaklasan arkadaslar bu forumlarda gosterdikleri medeni tavirin karsiligini medeni bir sekilde cevap alarak bulmuslardir.

Mesele antu degil. Mesele bu forumlarda nasil davranacagini anlamadan buraya gelip, baska forumlarda normal karsilanan ama burada hos karsilanmayan davranislari sergilemeleri.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Nedenini tahmin edebiliyorum. Bu forumlarda uzun bir suredir bulunan arkadaslar, agresif tavirlarin bir ise yaramadigini, tepki cektigini bilirler. Maalesef son 3 gundur ozellikle Fenerbahce taraftari olan arkadaslar bu forumlarin adabini pek bilmeden burada oldukca agresif bir tavir sergiliyor.

Her zaman guzellikle soru sorarak, bir ozellige neden belli bir puan verildigini anlamaya calisarak yaklasan arkadaslar bu forumlarda gosterdikleri medeni tavirin karsiligini medeni bir sekilde cevap alarak bulmuslardir.

Mesele antu degil. Mesele bu forumlarda nasil davranacagini anlamadan buraya gelip, baska forumlarda normal karsilanan ama burada hos karsilanmayan davranislari sergilemeleri.
    hayır, benim dediğim o değil. karşı tarafta hakaret tarzında mesajlar yazıyor bu arkadaşlara.. ben diğerlerinin üslubuna doğru demedim ama onlara itiraz edenler daha ağır konuşuyorlar..
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    hayır, benim dediğim o değil. karşı tarafta hakaret tarzında mesajlar yazıyor bu arkadaşlara.. ben diğerlerinin üslubuna doğru demedim ama onlara itiraz edenler daha ağır konuşuyorlar..
    Bence herkesin sakin olmasi ve oyunda verilen degerleri olgunlukla karsilamasi gerekli.

Hatamiz pekala olabilir. Kimse kusursuz degildir. Hatamiz ve eksiklerimiz olabilecegini dusunmesek, ne bu elestirilere cevap veririz, ne de arastirma icin ozel bolumler acariz (bir kac gune arastirma bolumu de acilacak bu arada, veritabaninin bize geri donmesini bekliyoruz). Kimse de bu bolumleri acmamiz icin zorlamiyor zaten bizi.

Hatta elestiriyi bu kadar cok tesvik eden, her takim icin ozel bolumler acan, acilan bolumlerde oyuncu profilleri uzerinde her yonde tartisma olmasi amaciyla oyundaki profillerini konulara asarak oyunu oynayanlardan geridonus bekleyen baska bir arastirma ekibi bulamazsiniz, bildigim kadariyla.

Inaniyorum ki bir kac yildir bu isi yapan ve oyuncu ozellikleri konusunda ortalama bir FM oyuncusundan cok daha fazla bilgisi olan arastirmacilar, herhalde o ortalama bir FM oyuncusundan daha cok analiz etmistir yaptigi profilleri. Bu nedenle beklenilen tek sey saygi. Her yaptigimiz dogru olmayabilir ama yaptigimiz dogrularin, yanlislardan kat kat daha fazla oldugundan eminim.
    Last edited by perpetua : 10.Ekim.2011 at 16:18

Mesaj Yetkileri