1 ile 30 arası toplam 686 sonuç

Konu: Oyuncu Profilleri

Hybrid View

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Iyi guzel de biz arastirmaya FM 2008'in Ocak Yamasi ile basladik.

O donemde elimize gelen -9'lar: Cem Sultan, Sercan Yildirim, Arda Turan, Ilhan Parlak, Batuhan Karadeniz

Bizim ilk yaptigimiz veritabaninda -9'lar: Sercan Yildirim, Ilhan Parlak, Batuhan Karadeniz. Cem -8 oldu, Arda ise 166 PA. Hatta Ilhan'in -9'u dusurmedigimiz icin cok tepki cektik hem Besiktas hem de Galatasaraylilardan.
    Bunu bilmiyodum ben ya son dönemlerde Galatasaray alt yapısı daha biraz daha dengeli zaten. Fenerbahçe araştırmacısı ise bence her zaman iyi ona bi sözüm yok. geçen sene Stochun PAsının -9 olmasını bekliyordum ben onun dışında, bence profiller dengeli idi. Necip, Sercan ve Berkin -9 PA a sahip olan oyunculardı sanrım geçen senenin ilk versiyonunda. mesela burda da Necip ve Sercan hakedio -9 PA ı ama Berkin yine galatasaraylı ve yine haketmiyo bence.

Fenerbahceliler o donem bizi cok seviyor ve destekliyordu.
    Ne diyebilirim ki, zaman sizi çok değiştirdi :P Verin Recep Niyaz'a -9 PA barışalım

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Spe1907 View Post
    Bunu bilmiyodum ben ya son dönemlerde Galatasaray alt yapısı daha biraz daha dengeli zaten. Fenerbahçe araştırmacısı ise bence her zaman iyi ona bi sözüm yok. geçen sene Stochun PAsının -9 olmasını bekliyordum ben onun dışında, bence profiller dengeli idi. Necip, Sercan ve Berkin -9 PA a sahip olan oyunculardı sanrım geçen senenin ilk versiyonunda. mesela burda da Necip ve Sercan hakedio -9 PA ı ama Berkin yine galatasaraylı ve yine haketmiyo bence.

Ne diyebilirim ki, zaman sizi çok değiştirdi :P Verin Recep Niyaz'a -9 PA barışalım
    Stoch'un PA'sinin 155 olmasini ozellikle Slovakya arastirmacisi istedi. Onu bize yollayan Hollanda arastirmacisi, 145 ile yollamisti.

Berkin acikcasi A2 liginde gectigimiz 2 yil izledigim en yetenekli oyuncuydu. Burada dikkat, yetenekli diyorum, iyi veya etkili oyuncu demiyorum. Bence hala cok yetenekli, top kontrolu, pas alis verisi cok iyi, gol becerisi gayet iyi ama bence cabukluk sorunu var (ki bunlar hem Recep Niyaz, hem de Muhammed'de de var) ve gittikce daha vurdumduymaz gorunuyor. Bu yil biraz atlama yaparsa yapar sanki. Yapamazsa isi cok zor.

Bundan sonra kolay kolay -9 PA'li Turk gormeyeceksiniz zaten (Almanya'da yetisenler haric).
    Last edited by perpetua : 18.Ekim.2011 at 01:34

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Bundan sonra kolay kolay -9 PA'li Turk gormeyeceksiniz zaten (Almanya'da yetisenler haric).
    Bunu uzun zamandır istiyordum.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Bunu uzun zamandır istiyordum.
    Sen istiyordun, ben de istiyordum da eminim hatirliyorsun burada potansiyelli oyuncu azligi nedeniyle gelen elestirileri.

Thumbs up

Olması gerekende bu galiba..

Mesaj Yetkileri