1 ile 30 arası toplam 318 sonuç

Konu: [12.0.0] Miroslav Stoch

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Bence bitiriciliği yüksek olmuş.13 olacak kadar iyi olduğunu düşünmüyorum Stoch'un bitiriciliğini.8-9 olacak kadar kötü değil ama 13 kadar da iyi değil bence.11-12 daha uygun olabilirdi diye düşünüyorum.
    Tek maçlık bir yorum oldugu çok açık.

Stoch ceza sahasından iyi vuruşlar yapabilen bir oyuncu. Vuruş stili güzel. Dün biraz şanssızdı, hem de kalecide başarılı kurtarışlar yaptı.

Pace'in düşük yapılması çok doğru. Stoch fizigine oranlar süratı düşük bir oyuncu.Çevikliği ile o açığını kapatıyor ki zaten Agility 17 verilmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Tek maçlık bir yorum oldugu çok açık.

Stoch ceza sahasından iyi vuruşlar yapabilen bir oyuncu. Vuruş stili güzel. Dün biraz şanssızdı, hem de kalecide başarılı kurtarışlar yaptı.

Pace'in düşük yapılması çok doğru. Stoch fizigine oranlar süratı düşük bir oyuncu.Çevikliği ile o açığını kapatıyor ki zaten Agility 17 verilmiş.
    Tek maçlık yorum yapmıyorum ve dünkü maçı izlemedim oynayıp oynamadığını dahi bilmiyorum.

Ben kötü demiyorum zaten ama 13 fazla.8 olsun da demiyorum.13 çok yüksek bir rakam.Kazım'ın bile o kadar forvet,kanat karışımı olmasına rağmen bitiriciliği 12.İkisini kıyaslarsak Kazım'ın son vuruşları daha iyi bana göre.Veya ikisinin de aynı olabilir ama kesinlikle Stoch 13'lük bitiriciliği haketmiyor bence.11-12 ideal olur.

Mesaj Yetkileri