Sayfa 3842 / 4326 İlkİlk ... 2842334237423792383238403841384238433844385238923942 ... SonSon
115,231 ile 115,260 arası toplam 129764 sonuç

Konu: Turksportal - Kafe

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Arazi şartlarıyla ilgili mutlaka 3-5 birşeyler duymuşsunuzdur. Gözlerinizle görme imkanınız olsaydı eminim anlatılanları yetersiz bulurdunuz.

O arazi koşullarında operasyon yapmak akıl işi değildir. Üstüne kış şartları eklenince bu iş daha da zorlaşıyor. Belirli bir noktaya kadar ilerledikten sonra askerler geri dönecektir.
    Aynen amcam anlatıyor bildiğin düz duvar gibi dağlar var diyor orda adım atmak kolay değilken adamlar sırtlarında kilolarca çanta ve mühimmatla dolaşıyor birde buna her an çatışma korkusunuda eklersek işleri hiç kolay değil Allah hepsine yardımcı olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ve şunu da unutmayalım hiçbir düzenli ordu vurkaç sistemine galip gelemez bunu napolyon söylemişti sanırım asker fazlalığından ziyade pkk ve bağlantılarını zayıflatmalıyız

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Kaddafi de öldürülmüş.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Kaddafi belli degil daha

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Tabi şunuda ekleyeyim. Koskoca Türk ordusu zorlanırken bu çapulcular nasıl oluyorda bu kötü arazi şartlarında rahat rahat buraya gelebiliyorlar. Geçiş noktalarını malesef serbest bıraktığımız için ellerini kollarını sallayarak geliyorlar. Geldikleri süreçte hiçbir tehdit unsuru bulunmuyor. Geldikten sonra hain saldırıları için bekleyiş süreleri var. Yani acil çözmeleri gereken bir durum olmuyor. Yine kovaladıkları ve vur kaç yapan bir Türk ordusu bulunmuyor. Yeri sabit, istihbaratı rahat alınan karakollar ve teröristleri gördüğü halde müdahale etmeyen yetkililer var.

Bizim askerimizin çoğunluğu bu arazi şartlarını bilmiyor. 3-5 roketatarı katıra yükleyip gitme imkanımızda bulunmuyor. Çünkü neyle karşılacağımızı bilmiyoruz.

Bize kalırsa davullu zurnalı operasyon yapılırsa kamplarda kimse kalmazmış. Daha iyi ya çatışmadan kampları ele geçirip üs kurarsın ve temizlersin. İşin özü öyle değil.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Guzel Bi Yazi ;

Bugüne kadar öldürdük de ne oldu diye kimse sormuyor.Yüzlerce defa köklerini kazımaya gideceğiz,yaptıkları yanlarına kalmayacak sözleriyle saldırdık sonuç ;terör artarak devam etti.Artık insanların ölmesini istemeyenlerin bile türklüğü sorgulanmaya başladığı bir ülke olmaya başladık.Üstüne biz kime saldırdığımız bile bilmiyoruz Amerika,İsrail,Suriye,İran,Yunanistan,Almanya ve daha birçok develet tarafından her türlü desteğin sağlandığı bir örgütten bahsederken kuzey ırak'a girip iki harekatla terörün biteceğini sananlar tarihten hiç ders almamıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

kaddafi kesin öldü
    dediğim gibi pkknın bağlantılarını kesmek lazım gçülü bi türkiye istemeyen her devlet pkkyı besleyecektir

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Kaddafi belli degil daha
    Resim ve videosu var

Spoiler: + 18 (Kan)  

Spoiler: Resim 
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ne oldum dememeli ne olacağım demeli daha bi sene önce yaldızlı saraylardayken şimdi afedersiniz bi köpek gibi cesedi sürükleniyor eee ne demişler eden bulur

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

evet videoyu yeni gordum ben evet bir diktador olabilir ama libya cok aricak cok. Libya babasini Turkiye dostunu kaybetti allah rahmet eylesin ne diyelim.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

saddam nasıl öldüyse kaddafide öyle öldü...

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

83 ten beri 26.Kara harekatıymış bu üzücü

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Haber Merkezi - PKK sözcülerinden Dozdar Hamo, AFP’ye yaptığı açıklamada Türk ordusunun henüz sınırı geçmediğini belirterek, “Eğer gelmek istiyorlarsa, gelsinler, buraya hoşgeldiniz diyeceğiz” dedi.

http://www.yuksekovahaber.com/haber/...-yok-60145.htm
    http://www.firatnews.com/index.php?r...e&nuceID=51745

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Herifler resmen dalga geçiyor koskoca ülke ile. Ey Türkiye seni bu hallere getirenlerin Allah cezasını versin ilk başta...

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

@sait

Kimsenin bi hale getirdiği yok ülkenle gurur duy yaşadığın topraklar kadar kudretli yer yok çok büyük ülkeyiz bunun için durmadan saldırıyorlar senin gibiler böyle şeyler söylesin diye ülke bölünsün diye,o dalga geçenler askerlerimizi öldürüyor şehitlerimizin yanında dalga geçmeleri hiçbirşey.Ülkemizi savunmak için uğraşanlara dua edeceğine ne diyorsun şu at gözlüklerini çıkarında bu olaylar neden oluyor bir bakın.En azından savaşta bari birlik olun !

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    @sait

Kimsenin bi hale getirdiği yok ülkenle gurur duy yaşadığın topraklar kadar kudretli yer yok çok büyük ülkeyiz bunun için durmadan saldırıyorlar senin gibiler böyle şeyler söylesin diye ülke bölünsün diye,o dalga geçenler askerlerimizi öldürüyor şehitlerimizin yanında dalga geçmeleri hiçbirşey.Ülkemizi savunmak için uğraşanlara dua edeceğine ne diyorsun şu at gözlüklerini çıkarında bu olaylar neden oluyor bir bakın.En azından savaşta bari birlik olun !
    At gözlüğünü çıkarması gereken kişi sen oluyorsun burada.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    At gözlüğünü çıkarması gereken kişi sen oluyorsun burada.
    Nedenini alabilir miyim ?

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Nedenini alabilir miyim ?
    TSK da devletin ileri gelenleri de acizlik içerisinde.Her saldırıdan sonra aynı terane.Operasyon başlatılır 5-10 terörist öldürülür sonra zaten unutulur gider.Ülkede ters giden birçok şey var.Bu acizlik karşısında ne hale geliyor ülke diye düşünmek normal.Hükümet de diğer yetkili kurumlar da eleştiriyi fazlasıyla hakediyor.Hükümetin başında başkası olsa da durumun çok daha iyi olacağını düşünmüyorum.Daha iyi olabilir ama yine bu acizlik devam eder diye düşünüyorum.Burada hükümeti savunacak bir şey yok.Eleştirmek çok doğal çünkü durum ortada.Kimseye niye eleştiriyorsun demen de doğru değil.Elbette birlik beraberlik içinde olmamız lazım ama zamanı geldiğinde de eleştirmeliyiz.He bazıları var ki hükümete laf sokmak için yer arıyor fırsatını buldu mu da giydiriyor da giydiriyor.Hükümetin savunuculuğunu yapmaya gerek yok.Her şey toz pembe değil.Gerçekler ortada.Her fırsatta hükümete laf sokmaya da gerek yok.İnsanlar böyle iki zıt kutuba ayrılıp herkes at gözlüğünü takarsa daha çok görürüz böyle manzaraları.Sen 24 değil 240 şehit olsa da savunursun hükümeti başkası birinin kafasına binadan taş düşüp ölse hükümeti suçlu tutar.O yüzden senin at gözlüğünü çıkarman gerektiğini düşünüyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

başkası birinin kafasına binadan taş düşüp ölse hükümeti suçlu tutar.

Burda bu zihniyetle yapılan bir yorum varsa at gözlüğünü çıkar demek benim hakkım.Şehit haberi diyoruz operasyon varmış hayırlısı diyoruz dua ediyoruz oradan pat bir laf geliyor bu hale getirenlerin Allah cezasını versin diye böyle bir art niyetlik olamaz fırsatçılık bu başka birşey değil ülkemizin bulunduğu durumdan rant sağlamaya çalışanların destekçisi.

Ben ülkemi bu yüzden savundum ve sen at gözlüklüsün dedim,ama ben,senin at gözlüklüsün demeni gerektirecek birşey yazmadım,yazdıysam göster.

1 e karşı sayılamayacak kadar çok düşmanla savaşıyoruz Çanakkaledeki gibi bu durumda şehit vermemiz normal ama çok acı bende isterim direk girelim israile şavaş açalım vs ama düşündüğümüzde kolay değil ki bunlar 1 değil en az 10 ülkeye karşı tek oluruz bu yüzden ben direk hükümeti eleştiren bu yoruma sinirlendim insaf kardeşim

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Burda bu zihniyetle yapılan bir yorum varsa at gözlüğünü çıkar demek benim hakkım.Şehit haberi diyoruz operasyon varmış hayırlısı diyoruz dua ediyoruz oradan pat bir laf geliyor bu hale getirenlerin Allah cezasını versin diye böyle bir art niyetlik olamaz fırsatçılık bu başka birşey değil ülkemizin bulunduğu durumdan rant sağlamaya çalışanların destekçisi.

Ben ülkemi bu yüzden savundum ve sen at gözlüklüsün dedim,ama ben,senin at gözlüklüsün demeni gerektirecek birşey yazmadım,yazdıysam göster.

1 e karşı sayılamayacak kadar çok düşmanla savaşıyoruz Çanakkaledeki gibi bu durumda şehit vermemiz normal ama çok acı bende isterim direk girelim israile şavaş açalım vs ama düşündüğümüzde kolay değil ki bunlar 1 değil en az 10 ülkeye karşı tek oluruz bu yüzden ben direk hükümeti eleştiren bu yoruma sinirlendim insaf kardeşim

Burada birçok zihniyette insan mevcut.Kimileri körü körüne savunur kimileri körü körüne eleştirir.Kim öyle yorum yapmıştır kim yapmamıştır bilemeyiz.İki çeşit insanlar da herkesin çevresinde mevcuttur.Forumun her yerini takip ettiğim için senin de siyasi görüşünü ve ne derece bu görüşe bağlı olduğunu biliyorum.Bu tip mesajlarını görmüştüm o yüzden sana at gözlüklerini çıkar dedim.Elbette eleştireceğiz elbette savunacağız ama eleştirilecek şeyler var savunulacak şeyler var.Ben bunda hükümeti savunacak pek bir şey göremiyorum açıkçası.Ama diyorsan karşımdaki adam fırsatçılık yapıyor fırsatını bulmuş demediğini bırakmıyor o zaman savunmak senin en doğal hakkın.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Ama diyorsan karşımdaki adam fırsatçılık yapıyor fırsatını bulmuş demediğini bırakmıyor o zaman savunmak senin en doğal hakkın.

Tamam bende bunu ifade etmiştim
    zaten sorun yok o zaman.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Durumun acziyeti ortada. Hiçbir şeyin savunulacak ya da toz pembe gösterilecek yanı yok. Hepimizin başı sağ olsun, Allah şehit ailelerine sabır versin.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu son şehit haberleri gerçekten tadımı kaçırdı.Dün gece geç saatlere kadar uyuyamadım.Ve ben de kürdüm,bu hainliği yapanlar da.Allah bu belayı başımızdan tez zamanda def etmeyi nasip eder inşallah.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yıllardır olan bütün bu olayların tek bir nedeni var. Aslında bir kaç nedeni var ama en başlıcasından birisi "Amerika". Amerika bütün bu olayların sebebi. Bizi piyon ülke olarak kullanmakta hiç zorlanmıyor. Çünkü hükümetimiz, kontrollerinde tutabilecekleri kadar kolay kişilerce yönetiliyor. Bu çok kötü bir şey. Askerimizin kullandığı o cephaneler nereden, nasıl geliyor? Amerika sağlıyor bunu. İster istemez PKK & Amerika işbirliği geliyor akıla. Yani bunlar akıl oyunları. Zeki olmaya gerek yok aslında. Her gün televizyonda şehit cenazelerinde "hükümetimizin üstte gelen kişileri" sahte üzüntü numaraları yapmakta ustalaşmış gibi görünüyor bana.

Forumda pek siyaset yapmayı sevmiyorum aslında ama yazılanlardan sonra tutamadım kendimi umarım kural dışı bir şey yazmamışımdır
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Söylenecek ne kaldı bilmiyorum ama ne toz pembelik bir tablo var ne de 'hükumet istifa' diye bagirmanin sırası... Böyle göz göre göre şehit verirken şehit anasından babasından çıkıp 'vatan sagolsun' demeyi beklemesinler.. Sorarım arkadas: göz göre göre o kadar sehit veriyosun. Sen kocaman Turkiye karşındaki capulcu topluluğu... Engel olamıyorsan buyuk ihmaller olduğu kesin..
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Askerlik yapmakdan kaçmak için Açık Öğretim'e giden herkes yürüyüşde.

Yine sanal ortam isyanda , Bayraklarımız her yerde ..

Maximum 4 gün sonra bir daha bakalım hangileri ortalıkda ?
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Facebook"da gordugumde oldurulen pkk"lilari ne kadar dogru tabi bilmiyorum 2 tane pkk"lida rastladim 1 tanesi kadin olmak uzere boynundaki kolyelerde Hac isareti vardi

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Bir müslüman bir müslümana bunları yapmaz zaten alayı yahudi ve hristiyan topluluğu

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Askerlik yapmakdan kaçmak için Açık Öğretim'e giden herkes yürüyüşde.

Yine sanal ortam isyanda , Bayraklarımız her yerde ..

Maximum 4 gün sonra bir daha bakalım hangileri ortalıkda ?
    o yürüyüşe giden abaza gençler de cabası bi keresinde bende gitmiştim ve bazı gençlerimizden tiksindim...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bugün ben de gidecektim yürüyüşe.Bir şehidimiz Avcılar'danmış.Ama doktora falan gittim geç olmuştu saat gidemedim.

Mesaj Yetkileri