1 ile 30 arası toplam 326 sonuç

Konu: [STSL] Fenerbahçe SK

Hybrid View

vedat1987 Misafir

Quote Originally Posted by alpika View Post
    Taraftar sayısını çok basit şekilde anlatayım.GS nin son maçında resmi açıklanan biletli sayısı 30000 lerdeydi.Bizim maçımızda sadece bayanlar bu rakamı geçti.Diyeceksiniz ki ortalama 35k falan o doğru ama GS den daha fazla seyirci geldiği ve GS nin stadı dolduramadığıda bir gerçek.Yani nerden tutsan elinde kalıyor.Ben ne zaman Türkiye Liginde oynamasam GS hep finansta FB yi geçiyor.Sponsorluk gelirleri şişiyor falan.Bu sene gerçekler yansıtılmıştır umarım.
    Galatasaray'ın oynadığı son maçtaki seyirci sayısı tam olarak 35060 kişidir. Birşeyi savunuyorsanız en azından net rakamlarla konuşmalısınız.Tek maçla örneklendirmek ne kadar doğru onuda çok saçma buldum. Tek maçla seyirci ortalaması aynı şeyler değil. Ona bakarsanız Galatasaray-Olımpıakos maçını 79 bin biletli seyirci izlemişti.

Quote Originally Posted by vedat1987 View Post
    Galatasaray'ın oynadığı son maçtaki seyirci sayısı tam olarak 35060 kişidir. Birşeyi savunuyorsanız en azından net rakamlarla konuşmalısınız.Tek maçla örneklendirmek ne kadar doğru onuda çok saçma buldum. Tek maçla seyirci ortalaması aynı şeyler değil. Ona bakarsanız Galatasaray-Olımpıakos maçını 79 bin biletli seyirci izlemişti.
    Çok net hatırlıyorum.Bursa maçında 30k küsürdü.Ben sadece bayanlardan bahsediyorum.

vedat1987 Misafir

Quote Originally Posted by alpika View Post
    Çok net hatırlıyorum.Bursa maçında 30k küsürdü.Ben sadece bayanlardan bahsediyorum.
    Ben size net resmi rakamdan bahsediyorum. Bursa maçında tribünde 35060 biletli seyirci vardı.

Quote Originally Posted by vedat1987 View Post
    Ben size net resmi rakamdan bahsediyorum. Bursa maçında tribünde 35060 biletli seyirci vardı.
    Maçı izlerken skorbord da gösterdi Lig TV.Hatta ev arkadaşım GS li.Bu konuyu konuştuk onunla.35000 e 30000 i.Eskişehir maçında 35000 civarıydı seyirci...

Mesaj Yetkileri