1 ile 30 arası toplam 50 sonuç

Konu: [STSL] Galatasaray SK

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by excaliburuA View Post
    hagi çıkarılsın demedim sadece leveli 100 iken fatih terim'in 90 olmasını çok garipsedim.
    arda son milli takım maçında ıslıklandı, galatasaray'da oynarkende ıslıklanmıştı.son yapıtğı demeçler ortada, kulübün planlarını hiçe saydı ve gitti bu yüzden hem taraftar hem de yönetim artık arda hakkında nötr bana kalırsa.
    Valla Hagi için level 100 fazla diyen adamın Galatasaraylılığından şüphe edebilirim. Teknik direktörlük kariyerini baz alıp söylüyor olabilirsin ama inan %99 gsli için bu dönemin hiç mi hiç önemi yok. Hagi Gs'nin en büyük efsanelerinden biridir öyle de kalacaktır.

Arda favori kişilerden biridir. Islıklanması bir şeyi değiştirmez. Kimler ıslıklanmıyor ki ?

Quote Originally Posted by Prowler84 View Post
    Valla Hagi için level 100 fazla diyen adamın Galatasaraylılığından şüphe edebilirim. Teknik direktörlük kariyerini baz alıp söylüyor olabilirsin ama inan %99 gsli için bu dönemin hiç mi hiç önemi yok. Hagi Gs'nin en büyük efsanelerinden biridir öyle de kalacaktır.

Arda favori kişilerden biridir. Islıklanması bir şeyi değiştirmez. Kimler ıslıklanmıyor ki ?
    Emin misin? Son dönemde baya bir tepki aldı. Asıl bu dönemi hiçbir Galatasaraylının unutmayacağı düşüncesindeyim.

GS'nin favori listesi tekrar bir baştan düzenlense daha iyi olur. 100'lük değer verilecek bir adam göremiyorum öncelikle. Terim ve Bülent Korkmaz eskisi gibi sevilmiyor, son hocalık maceraları yüzünden. 5-10 puan kısılabilir. Ayrıca Ümit Davala ve Taffarel'in artması gerektiğini düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Alexi Lalas View Post
    Emin misin? Son dönemde baya bir tepki aldı. Asıl bu dönemi hiçbir Galatasaraylının unutmayacağı düşüncesindeyim.

GS'nin favori listesi tekrar bir baştan düzenlense daha iyi olur. 100'lük değer verilecek bir adam göremiyorum öncelikle. Terim ve Bülent Korkmaz eskisi gibi sevilmiyor, son hocalık maceraları yüzünden. 5-10 puan kısılabilir. Ayrıca Ümit Davala ve Taffarel'in artması gerektiğini düşünüyorum.
    Hagi mi tepki aldı Arda mı tepki aldı tam anlamadım.

Hagi tepki almıştır ama şu an bizim her hangi bir maça gelse bütün tribünler "i love you Hagi" diyecektir. Hagi'nin aldığı takımın zayıf olduğunu herkes biliyor. Hagi bir Galatasaray efsanesidir ve öyle kalacaktır bence de. Değeri de 100 olmalıdır. Hagi'yi başarısız bulan gördüm ama sevmeyenini görmedim ama olabilir de.

Terim'le alakalı olarak da 100 olmamalı bence. 90 iyidir. Etrafımda sevmeyeni vardır.

Arda ile alakalı olarak ise son açıklamalarından dolayı çok tepki aldı. Seveni de sevmeyeni de haylı fazla bence. Bundan 2-3 sene önce çoğu Galatasaray'lı için takımdaki ilk adam Arda idi. Ama daha gitmeden bir çok sorun oldu. Gittikten sonra da arttı. Çok yüksek değer almamalı bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Alexi Lalas View Post

Evet eminim. Hagi'nin teknik direktörlük macerası çok fazla önem arz etmiyor taraftarın gözünde. Yetersiz bir hoca olduğunu düşünen çok ama HAGI dendiğinde kimse teknik direktör Hagi olarak algılamaz HAGI'nin efsaneliği gecici değil kalıcıdır ve olumlu yada olumsuz teknik direktörlük maceralarından etkilenmez.

Fatih Terim'in Hagi'den düşük olmasında da pek sıkıntı görmüyorum. Arda'ya gelince legend tabi ki değil ama favori kişilerde yer alması gayet normal.

Mesaj Yetkileri