selam Kasım,

çok içten sorular sormuşsun, ben de içten cevap vereceğim nacizane bilgilerimle.

senin fm oynamana gerek yok. sen fifa pes falan oyna bence. sorduğun soruların tamamı fm nedirin cevaplarıdır. bu sorulara hala cevap arıyorsan neden bu oyunu oynadın bu zamandır? fm maç yapmak değildir, takımı maça hazırlamaktır. iyi fmcileri takip edersen, ligin henüz ilk maçını yapmadan minimum 1 hafta günde en az 5 saat oynarlar.

ilk 3-4 gününü sadece oyuncu aramaya ve bunların içinden sana gelebilecek oyuncuları tespit etmeye başlarsın. hiçbir maçta hile yapmadım çıkıp girmedim. ama transfer dönemlerinde futbolcu alımlarında çok fazla sayıda save load yaparım, transfer listemdeki oyuncuların hangilerinin bna geleceğini tespit etmek için denemeler yaparım. antreman programı 3-4 dönemden oluşur, zamanlamayı kusursuz yapıp çok yük bindirirsen adamlara ligin ilk 10 haftasında inanılmaz sonuçlar alırsın. sonra normale gelir takım transferlerin kendilerini göstermeye başlar. kadro derinliği %99 olumsuz sonuç verir. oyundaki en ideal takım mümkün olduğu kadar az kişiden oluşan ama mümkün olduğu kadar kuvvetli az kart gören ve sakatlanmayan oyunculardan oluşmalı. hep aynı takımla sahaya çıkarsan hep kazanırsın. yapılan en büyük hatalardan biri, çok başarılı olduğunda şımarır ve kadroyu şişirirsin çok adam alırsın ve seneye takım uyumu olmaz ve kesinlikle ilk sene kadar başarılı olamazsın. çok uzun oldu kimse okumaz. okuyanlara teşekkürler.