1 ile 30 arası toplam 912 sonuç

Konu: ''Kazanma Sanatı'' -Galatasaray SK- [6. Sezon]

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    ankara

takımı uçurmuşsun ama , başarılar dilerim hocam şu feneri kadiköyde yende başka dilegim yok

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by tolgagokbug View Post
    Üstad elmanderi bende complate forward olarak oynatıyorum ama sende ki gibi bir verim alamadım nedense
    Onu bilemicem bende 33 maçta 38.gol attı 5 de asist yaptı , complete forward yapıcaksın ama tek onu oraya koymucaksın kanat oyuncularınla gerekse melo ve slcukla sürekli ara paslarla besliceksin.Orta saha elamanlarına ara pası sık sık denetirsen forvette ister baskası olsun sürekli pzoisyona girer zaten.
    Quote Originally Posted by semih99999 View Post
    takımı uçurmuşsun ama , başarılar dilerim hocam şu feneri kadiköyde yende başka dilegim yok
    EyvAllah dostum , inşAllah dileklerini gerçekleştirecegim
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Spor Toto Süper Lig
    32.Hafta

Maçın Adamı : Sercan Yıldırım [8.6]

Maça müthiş başladık 2-0 öne geçmeyide bildik anca ne olduysa iki duran toptan gol yiyip beraberliğe getirdi oyunu Sivas , yüklendikçe yüklendik ancak inanılmaz pozisyonlar kaçırdık en sonundan Elmander'in yanına aldığım Sercan girer girmez iki gol atarak bizi galibiyete taşıdı , Fenerbahçe maçını son hafta biliyorum ancak fikstürü kaydırmışlar son haftaya Gençlerbirliği maçını koymuslar , Derbi 33.Hafta
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Mesaj Yetkileri