Quote Originally Posted by perpetua View Post
Fikir degistirmek zor degil de sonucta belirli bir mantiga gore yapmisiz, butun takimlari buna gore dengelemeye calismisiz, birisi cikip da dusuk kalmis deyince fikir degisimi olmasi icin hic dusunmemis oldugumuz seyleri ortaya koymasini bekliyoruz. Eve bence de Fenerbahce taraftari Turkiye sinirlari icinde cok sadik taraftarlar. Ama 15 mi, 20 mi diye sorarsaniz ben 15 daha mantikli gorunuyor derim.

Kaptanlik konusuna gelince, bir aciklama olduysa kacirmisim.

Cengiz, ne diyorsun?
yok yanlış anlmayın ama cidden öyle... seni ayrı tutuyorum ama genel olarak tüm araştırmacılar önyargılı bakıyor mevzulara... şu takımın araştırmacısı böyle yapmışsa bir düşüncesi vardır, böyle yapmışsa bir bildiği vardır diye bir cevap vermek cevap değil çünkü bence... bağlılık konusunda evet 20 değil bence de fenerbahçe taraftarının bağlılığı ama ligde durumunun ne olacağı belli olmayan bir ortamda bile bir çok transfer yapmış rakibi galatasaray'dan 6bin, oyunda taraftarının bağlılığı fenerbahçe taraftarından fazla olan beşiktaş'tan 8 kat daha fazla kombine satın almış yine de... bağlılık varsayımla yapılmaz demek istiyorum ben sadece, takım şu durumda olsa taraftar gelir mi diye sorularak... ne bilerim gelir mi yani?... ben basit bir örnek sundum, takdiri size kalmış...