Yanlışım varsa düzeltin ama benim bildiğim kadarıyla bu kısımda bir değişiklik yok. Kafalarına göre öğrenmezler. Gençse ve daha tecrübeli birisinden özel eğitim alıyorsa onun hareketlerini kapabilir, birde oyuncu ile birebir konuşup belli bir özelliği edinmesini, geliştirmesini talep edebiliyoruz. Ufak bir değiişiklik var tabiiki, fm2011'de bunu oyuncuyla birebir konuşup yapmasını istiyorduk, antrenörlerimizden birisi bile tavsiye etse oyuncununda kabul etmesi gerekiyordu, ikna etmek gerekiyorduŞimdi biraz değişmiş, mesela kulüp personeliyle yapılan toplantıda bir antrenör herhangi bir oyuncu için tavsiyede bulunursa preffered move ile ilgili ve sen kabul edersen oyuncuyla konuşmana gerek kalmadan hemen başlıyor özel antrenmanlara.
Resimde de göründüğü gibi antrenöre söylemişim, eğitimi tamamlayınca olumlu yanıtı bana vermiş
Her komut verilemiyor. Default, stay back, stay back if needed ve go forward komutları hariç diğerleri sadece bir oyuncuya verilebiliyor. Tüm takımın kalecinin üstüne çıkmayı denemesi, ya da herkesin ön direkte beklemesi garip olurdu zatenHa şöyle bir şey var, eski serilerden birinde yapılmış bir taktiği fm2012'ye import ettiğimizde dediğin durum olabilir bir ihtimal.
Oyuncuna bağlıHala faydalanabileceğin bir oyuncuysa biraz daha beklemen normal olur ama mental açıdan coşmuşken fizik olarak sahada yürüyecek hali olmayan futbolcunun saha kenarına gelme vakti gelmiştir
__________________________________________________ ________________________________________
Benimde bir sorum olacak sizlere. FM 2010'da yardımcı antrenörümüzden seçtiğimiz bir mevki için kiralık oyuncu raporu alabiliyorduk. Aslında bu seride de var ama nereden yapacağımı bulamadım. Sezon başında ilk toplantıda gördüm, sonrasında her yere baktım ama ilgili bir bölüm göremedim. Bulan, gören varsa söylesin bana da![]()