1 ile 30 arası toplam 31 sonuç

Konu: Özelliklerin Detaylı Tanımları

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Ek olarak : anticipation ın bir kaleci için hangi noktada bir işlevi vardır ve ne kadardır?

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    Sormak istediğim bir soru var konuya hakim oldukları için sevgili araştırmacı arkadaşlardan cevap bekliyorum; birçok kalecide gördüm bravery değeri yüksek verilebilior. Bu özelliğin bir kaleci için tam olarak işlevi nedir? 2- teamwork'un bir kaleci için hal-i hazırda communication skalası mevcutken ayrıca işlevi nedir? 3- aerial ability ve handling varken jumpingin işlevi nedir? 4 - work rate in yine bir kaleci için işlevi nedir ? Tam olarak cevaplarsanız benim beklediğim doyurucu cevap için iyi olur.

Ek olarak : anticipation ın bir kaleci için hangi noktada bir işlevi vardır ve ne kadardır?
    1. Kaleci kalabaligin icine elleri havada bir sekilde girip topu almak icin, yuzune gelen toptan kacmak yerine yuzune carpmasina izin vermek icin cesur olmalidir. Iyi kaleci olmak icin biraz gozu kara olmak lazim.

2. Teamwork daha cok oyuncuya verilen gorevlere ne kadar uyulacagini belirliyor.

3. Jumping top kafa vurmak icin, aerial ability el ile tutmak icin.

4. Anticipation, bir kaleci icin tecrubeyi gosteren en onemli ozellik. Kaleci oyunu ne kadar iyi okuyabilirse, yerini erkenden o kadar iyi tutabilir. Defansin arkasina atilacak toplari daha erken sezip daha erken cikabilir vs.

Mesaj Yetkileri