1 ile 23 arası toplam 23 sonuç

Konu: İş Teklifi

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Premier lige yeni çıkmış ve 10 maçta 1 puan alabilmiş Leeds'e başvuruyorum, Leeds Başkanı iş başvurunuza kahkahalarla güldü diyor geri dönüşte...

12.0.4 versiyonu oynuyorum, bu iş böyleyse benim gibi journeyman kariyerlerini sevenler için büyük hayal kırıklığı demektir...

Quote Originally Posted by SkyCaptain View Post
    Premier lige yeni çıkmış ve 10 maçta 1 puan alabilmiş Leeds'e başvuruyorum, Leeds Başkanı iş başvurunuza kahkahalarla güldü diyor geri dönüşte...

12.0.4 versiyonu oynuyorum, bu iş böyleyse benim gibi journeyman kariyerlerini sevenler için büyük hayal kırıklığı demektir...
    bu sorun geçen seri de vardı. oyuna başlarken geçmişteki durumunuzu uluslar arası oyuncu yptğnzda tekliflern glme ve kabul olma oranı oldkça artıor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by atakan42 View Post
    bu sorun geçen seri de vardı. oyuna başlarken geçmişteki durumunuzu uluslar arası oyuncu yptğnzda tekliflern glme ve kabul olma oranı oldkça artıor.
    Geçen seride de ben geçmiş repimi düşük tutup FB ile 2 sezon şampiyon olduğumda Real, Barca gibi devler olmasa da Fiorentina, Aston Villa, Leverkusen, Sevilla gibi underdog takımlara rahatlıkla transfer olabiliyordum. Bu seride niyeyse kümeye oynayanlar bile gülüyorlar başvuruma...

Mesaj Yetkileri