Devre arası transferleri harika olmuş . Bakalım ŞL'de beklenen başarı gelecek mi ?
Devre arası transferleri harika olmuş . Bakalım ŞL'de beklenen başarı gelecek mi ?
Yarın sabah oynarım o maçı büyük ihtimal şimdi yorgunum 2 lig maçı yapıp yatarım
Teşekkürler hepimiz Çıldıracağız
Vukcevic gelince inan çift forvet oynadığımızdan daha etkili olabilir tek forvet ile arkasında Vukcevic var bol bol pozisyon oda beni mutlu ediyor.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Spor Toto Süper Lig
25.Hafta
Maçın Adamı : Ozan İpek [9.0]
Yine şiir gibi top oynuyoruz , müthiş oynuyoruz Riera'nın yokluğunda Ozan destan yazıyor , Gignac ve Fierro arasında ikilemde kalıyorum ama ikiside formayı hak ediyor , Vukcevic ise tam bir Alex tarzı oyunu okuyor , Kazım'dan ummadığım verimi alabiliyorum kanatta keza aynısı Sercan içinde geçerli , iki tane orta saham Selçuk ve Enoh kaldı ki Hamit'ten de memnunum , süper gidiyoruz
Last edited by Alicanfmfan : 15.Kasım.2011 at 03:37 Reason: Harf Hatası
Spor Toto Süper Lig
26.Hafta
Maçın Adamı : Ozan İpek [8.4]
Pozisyon olarak kısır geçsede , yine oyunun hakimi bizdik rakibimiz kümede kalma savaşı ile mücadele ederken bizde 4 gün sonra oynacağımız Avrupada hayati maçı düşününce ortaya bir meze çıktı , Ozan yine döktürdü , Fierro'nun yerine giren Gignac'ın golle tanışmasıda ayriyetten bir sevinç oluşturdu bende , şeytanın bacağını kırmış oldu.