1 ile 30 arası toplam 36 sonuç

Konu: Menejer olarak kazandığımız paralar

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Ben kazandığım paralarla ev-araba vb alınsın istemezdim
    Belki bir gün, EA, Fifa Manager ile Sims'i birleştirir.

Quote Originally Posted by lexoqe View Post
    Peki bu 3 milyon kazanan menajer içip yemeyecek mi ? Yada masraflarını karşılamayacak mı.

Benim dedim mantık gelir ettiğimiz paranın giderlerinin de hesaplanması. Arkadaş orada kazandığımız parayı bir yerlere harcayalım diyor. Bende genel açıdan bir örnek verdim, realden. Sizde önce ki mesajda bahsetmişsiniz zaten gerçekte olsa vermezdiniz diye.
    Ben, o mesajı, "kazandığın para takımın bütçesiyle orantılıdır zaten, transfere harcasan ne olur, harcamasan ne" gibi düşündüğüm için, harcasan neler olabileceğine değineyim dedim. Belki de arkadaşın derdi benim dediğimi yapmaktır; Real Madrid'den 10-15 milyon kaldırıp, Real Mardin yaratmak falan..
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by meddah View Post
    Belki bir gün, EA, Fifa Manager ile Sims'i birleştirir.
    Daha birleştirmediler mi
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Quote Originally Posted by meddah View Post
    Ben, o mesajı, "kazandığın para takımın bütçesiyle orantılıdır zaten, transfere harcasan ne olur, harcamasan ne" gibi düşündüğüm için, harcasan neler olabileceğine değineyim dedim. Belki de arkadaşın derdi benim dediğimi yapmaktır; Real Madrid'den 10-15 milyon kaldırıp, Real Mardin yaratmak falan..
    Tamam ben çok iyi anladım o olayı da, benim değinmek istediğim nokta ise yapabileceğimiz şeylerden konuşmaktır, eğer oyuna böyle bir şey eklenirse bunu düşünerek en mantıklı halde sunulmasıdır. Öyle bir mantık, bu oyun için olmayacağı için genel olarak gerçekte olursa eğer o örneği verdim.

Mesaj Yetkileri